fbpx

Aika panostaa omaan ja koko tiimin hyvinvointiin sekä kehittymiseen

VS IDEA on koulutus-, markkinointi- ja tapahtumapalveluiden tuottaja.

Henkilökohtainen sparraus oli aivan huippua. Vaikka tuntui, ettei itse pääse eteenpäin, niin Virpi keksi ratkaisun ja asiat meni vauhdilla eteenpäin.”


”Olen käynyt terapiassa 2 vuotta ja autoit jo 1,5 tunnissa enemmän, kuin terapeutti 2 vuodessa!!!”

Virpi Silonsaari

Yrittäjä

Saatat olla tuskastunut koulutuksiin, jossa kouluttaja kertoo asioista, joista hänellä ei ole mitään käytännön kokemusta.

Entä kun ostat jonkun palvelun, jonka jälkeen jäät yksin tietämättä mitä tehdä seuraavaksi?


Miten kouluttaja pystyy auttamaan yritystäsi, sinua tai tiimiäsi, jos hän ei ole omakohtaisesti käynyt läpi asioita, joista hän puhuu?

Aika usein huomaa, että asioita luetaan kirjoista ja kansista ja sitten kerrotaan nämä asiat eteenpäin. Sen jälkeen vastapuoli vain istahtaa alas ja odottaa. Odottaa, että hommat toimivat kuten opetettiin. 


Toimiiko näin?


Veikkaanpa ettei toimi. 

Tietoa kyllä löytyy

Tiedon hakeminen tänä päivänä on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Ja sitä on tarjolla enemmän kuin tarvitsetkaan. Vaikeampaa on viedä oikea tieto käytännön tasolle.

Ei siis mikään ihme, ettei haluttuja muutoksia tapahdu, koska jostain syystä et sisäistä mitä kerrotaan.   

Miten viet oppisi käytännön tasolle?

Koulutuksen jälkeen olet samassa tilanteessa, kuin ennen koulutusta. Jäit yksin oppiesi kanssa koulutuksen jälkeen omien haasteiden ja ongelmien keskelle.

Miten viet asiat käytännön tasolle, kun et edes jaksa, osaa, etkä edes halua?

Anna VS IDEA´n auttaa

Valitsemalla VS IDEA´n yhteistyökumppaniksi, saat kumppanin, joka auttaa sinua, yritystäsi ja tiimiäsi 30 vuoden rautaisella ammattitaidolla.  


Kuka on Virpi?

Olen Virpi Silonsaari. VS IDEA´n yrittäjä, kouluttaja ja muutosvalmentaja.


VS IDEA on koulutus- ja markkinointipalveluiden tuottaja. 


Käytännössä se tarkoittaa sitä, että autan yrittäjiä ja pk-yrityksiä mm. tuottavuuden kasvattamisessa, markkinoinnissa, asiakashankinnassa, tapahtumien järjestämisessä, työhyvinvointiin liittyvissä haasteissa sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin parantamisessa. 


Älä käytä omaa aikaasi ja energiaasi, vaan anna VS IDEA´n auttaa.Jotta et ostaisi sikaa säkissä, lähetä viesti ja varaa aika 30 min ilmaiselle konsultaatiolle

Kun kouluttaja on kokenut itse kouluttamiinsa asioihin liittyviä ongelmia ja haasteita, voi hän ottaa paremmin huomioon juuri niitä asioita, jotka estävät onnistumisen.


Työyhteisössä olevat haasteet voivat liittyä niin pelkoon tarttua luuriin, kuin miten kohdata asiakas, testata uutta tapaa markkinoida tai hankkia asiakkaita eri tavalla kuin aiemmin. Tai se voi liittyä työntekijän omiin henkilökohtaisiin haasteisiin ja ongelmiin. 


Kun kouluttaja on joutunut oppimaan asioita myös kantapään kautta, on tieto kokemusta, ei kirjasta poimittua. Liittyy tuo oppi sitten työyhteisöön ja sen hyvinvointiin, yrityksen tavoitteisiin ja menestymiseen tai esimerkiksi työntekijöiden kokemiin haasteisiin kiireisessä työelämässä.


Kun on nähnyt minkälaisten haasteiden ja ongelmien parissa yritykset kamppailevat markkinoinnin ja asiakaspalvelun saralla, voi hän auttaa luomaan uusia tapoja ja keinoja, jotka toimivat.
"


Rehellinen ja käytännönläheinen koulutus. Helppo viedä asioita käytäntöön.”


"


Asiantunteva ja selkeä, tiedät mistä puhut.” 


"


”Todella energisoiva ja motivoiva koulutus.”


”Virpi on ystävällinen ja iloinen. Hän osaa ottaa huomioon kaikki ryhmän jäsenet. Virpistä huokuu kiinnostus ja into auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin.”

”Oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseeni todella paljon. Kiitos Virpi, että sain avaimet tähän, tulevaisuus näyttää paljon valoisammalta.”

Mitä odotat?
Laitetaan homma käyntiin.