fbpx

Voin auttaa Sinua

Oletko miettinyt mikä estää Sinua pääsemästä eteenpäin?

Miksi et ole saavuttanut tavoitteitasi, vaikka kuinka olet yrittänyt?

Meneekö aikasi jahkailuun ja pähkäilyyn, etkä päätöksistäsi huolimatta koskaan pääse konkreettisesti aloittamaan?

Aikomisen olotila on vaarallinen, sillä se iskostuu mieleesi yhdeksi toimintamalliksi. Kun olet toistanut tätä toimintamallia tarpeeksi monta kertaa, tulee se kuin automaationa. Pyörität mielessäsi samaa levyä päivästä toiseen ja ei ihme, ettet pääse eteenpäin. Vatvot ja pähkäilet edelleen. Ja sehän ei tuo tuloksia, vai tuoko?

Kyse ei ole siitä, ettet tietäisi mitä Sinun pitäisi tehdä, jotta saavutat tavoitteesi. Kuitenkin kaikesta tästä tiedosta huolimatta jokin estää Sinua pääsemästä eteenpäin.

Olin samassa tilanteessa. Vaikka mielestäni tein kaiken niin kuin pitikin, en kuitenkaan päässyt eteenpäin. Sain itseni omilla valinnoillani entistä kauemmas omasta tavoitteestani ja hyvinvoinnistani.

Olemme kaikki erilaisia ja meillä jokaisella on erilainen lähtötilanne. Jokaisen omat ajatukset, mieltymykset ja tunteet, tavat ja rutiinit vaikuttavat etenemiseemme. Käsittelemme asioita myös eri tavalla.

Kaikki aiemmin kokemasi asiat, elämän kriisit ja onnenhetket ovat vaikuttaneet Sinuun. Kaikki elämässä tapahtuneet asiat ja kohtaamasi ihmiset ovat jollakin tavalla vaikuttaneet Sinuun. Ne vaikuttavat Sinuun tälläkin hetkellä, tiedostamattasi.

Kummitteleeko taustalla joku harmiton lausahdus tai toisen ihmisen kommentti? Tuo kommentti voi estää Sinua saavuttamasta tavoitettasi pahimmillaan moniksi kymmeniksi vuosiksi tai jopa kokonaan. Suutuspäissä sanottu lause voi jäädä taustalle kummittelemaan vuosien ajaksi jopa tiedostamattasi.

Yksi harmiton lause vaikkapa ulkonäöstäsi, painostasi tai kyvyistäsi voi vaikuttaa omiin uskomuksiisi itsestäsi. Tämä uskomus vaikuttaa omiin ajatuksiisi niin kauan, kunnes käsittelet asian.  Siihen asti se vaikuttaa jollain tasolla tapoihisi ja valintoihisi. 

Joskus juuri tämän takia tavoitteisiin pääseminen ja ylipäätään eteneminen voi olla takkuista tai jopa mahdotonta.

Tiesitkö, että voit muuttaa tilanteen? Voit itse vaikuttaa omiin uskomuksiisi ja saavuttaa tavoitteesi. 

 

Olen ollut samassa tilanteessa. 

Jatkoin samojen asioiden tekemistä autopilotilla päivästä toiseen. Tiesin kuitenkin koko ajan, että jotakin pitäisi tehdä eri tavalla. Yritin, mutta sain kehoni vain entistä huonompaan kuntoon.  

Ikää tulee ja keho alkaa toimimaan eri tavalla. Yht´äkkiä et olekaan enää kaksi- tai kolmekymppinen. Ruoka ei näytä enää kuluvan samalla tavalla, vaan lähes huomaamatta kertyy eri puolille kehoa, pääosin vatsamakkaroiksi ja lantiolle.  Oma hyvinvointi jää arjen ja kiireen keskelle. 

Kun tilanne jatkuu tarpeeksi kauan, niin jossakin hetkessä keho rupeaa antamaan merkkejä.  Näin kävi myös minulle, mutta en osannut kuunnella. Ja tiedän, etten ole ainoa. 

Myös Sinä olet saattanut jatkaa samalla tavalla vuodesta toiseen.

Haluatko vihdoin saavuttaa tavoitteesi? Haluatko vihdoinkin tehdä sen elämäntapamuutoksen, joka on kuiskinut korvaasi jo pidemmän aikaa?

Oma etenemisesi on kokonaan Sinun omissa käsissäsi. Kukaan toinen ei voi elää tätä elämää puolestasi. Kukaan toinen ei voi syödä puolestasi tai tuntea tunteita puolestasi. 

Kukaan toinen ei voi muuttaa ajatuksiasi tai uskomuksiasi puolestasi. Se kuka nämä muutokset voi tehdä, olet Sinä itse. Sinä olet ainoa, joka voi sen tehdä. Vaikka muutos itsessään voi olla pelottavaa, voin kokemuksesta sanoa, että se on sen arvoista. 

Tee tavoitteistasi vihdoin totta. Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi  ja astu rohkeasti Lupausten Portaille. 

Lue lisää valmennuksista tästä linkistä.

Usko itseesi johtaa onnistumiseen!

Saavutat tavoitteesi ja voit elää unelmiesi elämää!

Verkon hyödyntäminen valmennuksessa on erinomainen vaihtoehto. Verkko on kätevä, sillä se ei ole sidottu mihinkään tiettyyn aikaan tai paikkaan. Voit asua missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset ainoastaan puhelimen tai tietokoneen sekä toimivan nettiyhteyden. Ja tietysti motivaation lähteä tekemään tuellani muutoksia omaan elämään. 

Oletko valmis? 

Lupausten Portaiden työkalujen ja tukeni avulla Sinulla on mahdollista vihdoin tehdä tavoitteistasi totta!

Nyt viimeistään kannattaa kaikki jahkailu ja pähkäily siirtää tekemisen puolelle. Älä aio enää, vaan tee. Unohda kokonaan laihduttaminen.  Laihduttamisen sijaan kannattaa keskittyä niihin asioihin, jotka johtavat positiivisiin muutoksiin, samalla myös painon alenemiseen.

Vuosikymmenien jojoilijana tiedän mistä puhun. On suorastaan vapauttavaa, kun päästää irti laihduttamisesta ja keskittyy muihin asioihin. Nopeasti huomaa, että yksi positiivinen muutos johtaa seuraavaan ja seuraavaan.

Olen tukenasi koko matkasi ajan. Lue lupaukseni Sinulle tästä linkistä!

Olen valmiina auttamaan Sinua - oletko Sinä valmis lähtemään kohti tavoitteitasi?

Kun Sinä tiedät mitä haluat saavuttaa, niin Sinun on mahdollista saavuttaa kaikki haluamasi tavoitteet. Sinun on mahdollista toteuttaa kaikki villeimmätkin unelmasi. 

Se kuinka taianomaiseksi oma elämäsi muuttuu, riippuu kokonaan Sinusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä matkaa enä yksin, sillä Sinulla on henkilökohtainen tukeni käytössäsi. Kaikki tarvitsevat sparraajaa, sitä persuksille potkijaa tai neuvon antajaa ja kannattelijaa, kun itse haluaa luovuttaa. Toivon, ettet luovuta enää. Hyvin usein se nimittäin tapahtuu juuri sillä hetkellä, kun olet jo tehnyt suuren työn ja olisit siirtymässä voiton puolelle. 

Tee tästä matkastasi pysyvien muutosten matka, niin Sinun ei enää tarvitse aloittaa alusta. 

Tutustu verkkokursseihin tästä linkistä!

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti taianomaista tulevaisuuttasi ?

Jos et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, niin aloita hyvinvoinnin matkasi siitä. Tilaamalla uutiskirjeeni, saat liittymislahjaksi 10 vinkkiä painonhallintaan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.