fbpx

Voin auttaa Sinua

Oletko miettinyt mikä estää Sinua pääsemästä eteenpäin?

Miksi et ole saavuttanut tavoitteitasi, vaikka kuinka olet yrittänyt?

Meneekö aikasi jahkailuun ja pähkäilyyn, etkä päätöksistäsi huolimatta koskaan konkreettisesti pääse aloittamiseen asti?

Kuin huomaamattasi aikomisen olotila jää pysyväksi omaan mieleesi. Kun toistat tätä toimintamallia tarpeeksi monta kertaa, tulee se kuin automaationa. Pyörität samaa levyä päässäsi päivästä toiseen ja ei ihme, ettet pääse eteenpäin. Vatvot ja pähkäilet edelleen. Ja sellainen ei tuo tuloksia, vai oletko eri mieltä?

Kyse ei ole siitä, ettet tietäisi mitä Sinun pitäisi tehdä.

Kuitenkin kaikesta tiedosta huolimatta jokin estää Sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Tiedän mitä käyt läpi, sillä olin itse samassa tilanteessa. Tein mielestäni kaiken niin kuin pitikin, mutta en kuitenkaan päässyt eteenpäin. Sain omilla valinnoillani itseni entistä huonompaan kuntoon ja kauemmas tavoitteistani.

Olemme kaikki erilaisia ja meillä jokaisella on erilainen lähtötilanne. Omat ajatuksesi, mieltymyksesi, tunteesi, tapasi  ja rutiinisi vaikuttavat omaan etenemiseesi. Käsittelemme myös asioita eri tavalla. 

Kaikki aiemmin kohtaamasi ja kokemasi asiat, elämän kriisit ja onnenhetket ovat vaikuttaneet Sinuun. Kaikki elämässäsi tapahtuneet asiat ja kohtaamasi ihmiset ovat jollakin tavalla vaikuttaneet Sinuun. Ne vaikuttavat Sinuun tälläkin hetkellä, tiedostamattasi.

Etenemisesi esteenä voi olla esimerkiksi joku harmiton lausahdus tai toisen ihmisen kommentti ulkonäöstäsi tai mahdollisuuksistasi. Tuo kommentti voi pahimmillaan estää Sinua saavuttamasta tavoitteitasi kymmenien, jopa vuosikymmenien ajan. Tai jopa kokonaan. 

Yksi harmiton lause voi vaikuttaa uskomuksiisi itsestäsi ja onnistumisestasi

Suutuspäissä sanottu lause voi jäädä kummittelemaan vuosien ajaksi tiedostamattasi. Tuo yksi harmittomaksi tarkoitettu lause, esimerkiksi ulkonäöstäsi, painostasi tai kyvyistäsi, voi vaikuttaa uskomuksiin itsestäsi. Tämä uskomus vaikuttaa omiin ajatuksiisi niin kauan, kunnes muutat nämä uskomukset itsestäsi. Siihen asti annat niiden vaikuttaa valintoihisi ja päätöksiisi. 

Jos uskottelet itsellesi, ettet onnistu, niin tosiasissa et tule onnistumaan. Mikäli uskot omiin mahdollisuuksiisi ja omaan onnistumiseesi, niin mikään ei voi pidätellä Sinua. 

”Helpompi sanottu, kuin tehty” pätee myös tässä. Omien uskomusten muuttaminen ei käy hetkessä, eikä se välttämättä onnistu ilman työkaluja ja apua. Juuri siinä astun kuvioihin mukaan. 

Mistä tiedän, että voin auttaa Sinua?

Olen ollut samassa tilanteessa.

Jatkoin samojen asioiden tekemistä autopilotilla päivästä toiseen. Tiesin kuitenkin koko ajan, että jotakin pitäisi tehdä eri tavalla. Yritin, mutta sain kehoni vain entistä huonompaan kuntoon. 

Valitettavasti aika kulkee vääjäämättömästi meillä kaikilla eteenpäin, teet muutoksen tai et. Ikää tulee ja keho alkaa toimimaan eri tavalla. Yht´äkkiä et olekaan enää kaksi- tai kolmekymppinen. Kaikki syömäsi jotenkin lähes kuin huomaamattasi kertyy eri puolille kehoasi. Oma hyvinvointi saattaa jäädä kiireisen arjen keskelle. 

Kun tilanne jatkuu tarpeeksi kauan, alkaa kehosi hälyyttämään ja antamaan merkkejä. Näin kävi myös minulle. En tosin osannut siinä vaiheessa kuunnella. Ja tiedän, etten ole ainoa. Myös Sinä olet saattanut olla vastaavalla polulla jo aivan liian kauan.

Haluatko vihdoin saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi?

Haluatko vihdoinkin tehdä sen muutoksen elämääsi, joka on kuiskinut korvaasi jo pidemmän aikaa?

Kaikki langat ovat omissa käsissäsi. Sinä olet ainoa, joka voi muuttaa nykytilanteen. Kukaan ei soita ovikelloasi ja tuo tavoitettasi tai unelmaasi Sinulle kultalautasella. Sinun pitää tehdä se itse. Sinun täytyy lähteä tekemään niitä konkreettisia asioita, jotka vievät Sinua kohti unelmaasi.

Älä enää huijaa itseäsi. Älä kerro itsellesi enää tekosyitä ettet jaksa / Sinulla ei ole aikaa / et kuitenkaan onnistu / Sinulla ei ole rahaa / olet liian lihava / laiha / vanha / saamaton / laiska….. 

Tekosyiden listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Mutta sait kiinni ajatuksesta. Ja ne ovat nimensä mukaisesti vain tekosyitä, syitä, joiden avulla myös itse siirsin asiaa eteenpäin. 

Usko itseesi johtaa onnistumiseen!

Kun uskot itseesi, saavutat tavoitteesi ja voit elää unelmiesi elämää! Yksinkertaista, mutta totta!

Lupausten Portaiden työkalujen ja tukeni avulla voit saavuttaa tavoitteesi!

Jätä kaikki jahkailu ja pähkäily taaksesi ja ota katse eteenpäin, omaan ihanaan tulevaisuuteesi. Älä enää aio tehdä, vaan tee. Älä enää mieti saavuttamattomia tavoitteita, vaan saavuta ne. Älä enää haikaile haluamiesi asioiden perään, vaan saa itsellesi ne, mitä haluat.

Unohda kokonaan laihduttaminen. Keskity sen sijaan niihin asioihin, jotka vievät kohti positiivisia muutoksia, myös painosi suhteen. 

Vuosikymmenien jojoilijana tiedän mistä puhun. On suorastaan vapauttavaa, kun saa luvan päästää irti laihduttamisesta ja keskittyy muihin asioihin. Tulet huomaamaan nopeasti, että yksi positiivinen muutos johtaa seuraavaan ja seuraavaan …

Olen valmiina auttamaan Sinua - oletko valmis lähtemään kohti tavoitteitasi

Kun Sinä tiedät mitä haluat saavuttaa, niin Sinun on mahdollista saavuttaa kaikki haluamasi tavoitteet. 

Kaikki langat ovat omissa käsissäsi!

Se kuinka taianomaiseksi oma elämäsi muuttuu, riippuu kokonaan Sinusta itsestäsi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä matkaasi yksin, sillä Sinulla on henkilökohtainen tukeni käytössäsi. 

Kaikki tarvitsevat sparraajaa, sitä persuksille potkijaa tai neuvonantajaa ja kannattelijaa, kun itse haluaa luovuttaa. Iloitsen kanssasi kaikista onnistumisistasi ja kaikesta siitä, mitä teet oman hyvinvointisi parantamiseksi.

Toivon, ettet luovuta enää yhtään kertaa. Hyvin usein se nimittäin tapahtuu juuri sillä hetkellä, kun olet jo tehnyt suurimman osan  työstä ja olisit siirtymässä voiton puolelle. 

How Do I Know it? I’ve been there.

 

Pysyvien muutosten matka

Tee tällä kertaa matkastasi pysyvien muutosten matka. Sinun ei tarvitse aloittaa alusta enää yhtä ainuttakaan kertaa. 

Oletko valmis aloittamaan matkasi?

Mikäli vastasit KYLLÄ, niin olen iloinen puolestasi. Olet valmis muuttamaan elämäsi ja oman hyvinvointisi. 

Voit aloittaa matkasi tutustumalla kursseihin ja valmennuksiin. Valitse itsellesi sopivin juuri tähän hetkeen. 

Voit laittaa minulle myös viestiä, niin voimme yhdessä miettiä mikä olisi paras vaihtoehto Sinulle juuri tähän hetkeen ja auttaisi Sinua etenemään parhaiten.  

Haluatko ilmaisen lahjan?

Jos et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, niin tilaa se heti. Tilaamalla uutiskirjeeni saat liittymislahjan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.  Lue lisää lahjastasi ja tilaa uutiskirje.