Oletko miettinyt mikä estää sinua pääsemästä eteenpäin?

Sinulla on, kuten minullakin oli, kaikki maailman tieto helposti saatavilla, mutta jokin estää Sinua pääsemästä eteenpäin.

Olin samassa tilanteessa, vaikka mielestäni tein kaiken niin kuin pitikin. En kuitenkaan päässyt eteenpäin. Omilla teoillani, sain itseni entistä kauemmas hyvinvoinnista.

Olemme kaikki erilaisia. Meillä jokaisella on erilainen lähtötilanne. Kaikilla meillä on omat ajatukset, mieltymykset ja tunteet. Toimimme myös eri tavalla. Jokaisella meillä on omat tapamme ja rutiinimme. Me kaikki myös käsittelemme asioita eri tavalla.

Siihen, miten käsittelet asioita vaikuttaa moni asia. Esimerkiksi aiemmat kokemukset, sattumukset ja epäonnistumiset ovat vaikuttaneet Sinuun. Kaikki elämän kolhut ja kriisit ovat vaikuttaneet Sinuun. Ja ne vaikuttavat tiedostamattasi Sinuun myös tulevaisuudessa, mikäli et tee tilanteelle mitään.

Joskus joku harmiton lausahdus tai toisen ihmisen kommentti voi estää etenemisen pahimmillaan moniksi kymmeniksi vuosiksi tai kokonaan. Suutuspäissä sanottu lause voi jäädä taustalle kummittelemaan vuosien ajaksi. Se voi vaikuttaa omiin uskomuksiisi itsestäsi, tapoihisi ja ajatuksiisi niin kauaksi aikaa, kunnes käsittelet sen ja pystyt päästämään siitä irti. Siihen asti eteneminen voi olla takkuista, joskus mahdotonta.

Olen ollut tuossa tilanteessa. Jatkoin samojen asioiden tekemisetä autopilotilla päivästä toiseen. Tiesin kuitenkin koko ajan, että jotakin pitäisi tehdä toisin. Yritin, mutta sain kehoni vain entistä huonompaan tilaan.

Näin voi mennä vuodesta toiseen, jopa kymmeniä vuosia. Valitettavasti en ole ainoa.

Jossakin vaiheessa keho rupeaa antamaan erilaisia merkkejä. Kaiken kiireen keskellä emme kuitenkaan osaa kuunnella kehomme viestejä. Näin kävi myös itselleni.

Emme kuuntele, ennen kuin tulee pysäytys. SE pysäytys, joka pysäyttää kokonaan tai pakottaa tekemään muutoksen.

Pysähdys voi olla meille jokaiselle erilainen ja johtua eri asioista. Se voi olla jokin elämän kriisi, sairaus, lääkärin toteamus tai jokin muu. Tärkeintä mielestäni tuossa pysäytyksessä on se, osaammeko ja pystymmekö tekemään tarvittavia muutoksia. Vai jatkammeko samalla tavalla elämää tuosta hetkestä eteenpäin.

Haluatko Sinä päästä eteenpäin?

Oma etenemisesi on nimittäin kokonaan sinun käsissäsi.

Kukaan toinen ei voi elää tätä elämää sinun puolestasi. Kukaan toinen ei voi syödä sinun puolestasi. Kukaan toinen ei voi tuntea tuntemuksiasi puolestasi. Kukaan toinen ei voi muuttaa omia uskomuksiasi itsestäsi. Kukaan toinen ei voi tehdä muutosta sinun puolestasi.

Ainoa taho,¬† joka voi tehd√§ muutoksia n√§ihin asioihin, olet Sin√§ itseūüíú

Vaikka muutos ja siihen liittyvien tunteiden kohtaaminen voi olla pelottavaa, voin kokemuksesta sanoa, että se on sen arvoista. Ota rohkeasti ensimmäinen askel. Astu rohkeasti ensimmäiselle portaalle. Tekemällä tuon päätöksen olet jo matkalla kohti parempaa hyvinvointia, kokonaisvaltaisesti.

Usko itseesi johtaa onnistumiseen ja onnistuminen menestymiseesi!ūüíú

Jos auttaisin Sinua, olisitko valmis menem√§√§n eteenp√§in kohti tavoitteitasi ja kohti unelmiasi?ūüíú

Oma elämäntilanteesi vaikuttaa siihen, miten pystyt tekemään muutoksia omaan hyvinvointiisi. Jos saisit apuni, olisitko valmis tekemään muutoksia? Olisitko valmis panostamaan hyvinvointiisi?

Tänä päivänä verkon hyödyntäminen valmennuksessa on erinomainen vaihtoehto. Verkko on kätevä, sillä se ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan. Voit asua missä päin maailmaa tahansa. Ainoa mitä tarvitset valmennukseeni on puhelimen tai tietokoneen sekä toimivan nettiyhteyden. Ja tietysti motivaation lähteä tavoittelemaan unelmaasi.

Mentoroinnissani ja valmennuksissani saat työkaluja oman elämäsi hallintaan, kokonaisvaltaisesti. Saat työkaluja ja opit työstämään omia ajatuksiasi tukemaan omaa onnistumistasi. Saat työkaluja, joilla opit muuttamaan omien toimintatapojen taustalla olevia uskomuksia.

Miltä kuulostaisi, jos pääsisit vihdoin kohti omia unelmiasi ja tavoitteitasi? 

Valmennuksessani saat tukea juuri niihin asioihin, joita Sinä tarvitset. Kun etenet, saat uusia työkaluja. Näin matkasi jatkuu suunnitelmallisesti eteenpäin sinne minne haluat mennä.

Nyt viimeist√§√§n laihduttaminen kannattaa unohtaa. Laihduttamisen sijaan kannattaa keskitty√§ niihin asioihin, jotka johtavat positiivisiin muutoksiin, my√∂s painon alenemiseen.¬†Vuosikymmenien “jojoilijana” tied√§n mist√§ puhun. T√§m√§ vinkki on ollut itselleni kaikista vapauttavin asia. Kun p√§√§st√§√§ irti laihduttamisesta ja keskittyy muihin asioihin huomaa, ett√§ yksi positiivinen muutos on painon aleneminen.

Valmennuksessa pääset kiinni niihin asioihin, jotka ovat johtaneet tähän tilanteeseen, jossa olet tällä hetkellä. On ajan ja rahan haaskausta yrittää vaikuttaa ainoastaan seurauksiin. Tärkeämpää on ensin käsitellä niitä syitä, jotka taustalla vaikuttavat tilanteeseesi. Niihin asioihin, jotka ovat tuoneet Sinut nykytilanteeseen.

Hyvinvoinnin matkasi ei kaadu herkutteluun, kun perusasiat ovat kunnossa. Valmennuksessani saat tukea juuri näiden perusasioiden hallintaan. Saat työkaluja siihen, miten pystyt suhtautumaan ravintoon ja syömiseesi luontevasti, ilman turhaa stressiä. Sinun ei siis enää tarvitse miettiä koko ajan mitä saat syödä tai mitä et saa syödä. Vapauttavaa, eikö vain?

Annan Sinulle myös kuntoiluun ja kehonhuoltoon tarvitsemasi ohjeet ja ohjelmat. Sinun ei tarvitse lähteä esimerkiksi kuntosalille tai juoksemaan, mikäli et halua. On paljon muitakin tapoja liikkua, joilla saat virtaa päiviin ja hymyn huulillesi. Jo pelkkä ulkona kävely toimii erinomaisesti, niin keholle, kuin mielelle. Ja se on usein jopa suotavampaa, kuin sisätiloissa rehkiminen.

Liikkumisen tulee olla hauskaa ja siitä pitää nauttia, kuten ruoastakin. Lähdetään siis liikkeelle siitä, mikä on Sinulle mielekästä juuri nyt.

Räätälöin valmennuksen tukemaan juuri Sinun tavoitteitasi. Näin voit olla varma siitä, että ohjeistukset ja ohjelmat ovat juuri niitä, joilla Sinä pääset etenemään kohti Sinun tavoitteitasi.

Oletko valmis aloittamaan?

√Ąl√§ ep√§r√∂i en√§√§¬†

Rakkaudellaūüíú
Virpi