fbpx

Kuka on Virpi?

Kuka on Virpi?

Olen Virpi Silonsaari, varsinainen monitoiminainen, jolle ikää on kertynyt jo yli 50 vuotta. 

Perheeseeni kuuluvat aviomies, kaksi aikuista poikaa sekä kolme labradorinnoutajatyttöä.

Koirat ovat kulkeneet elämässäni mukana lapsuudestani lähtien. Nykyiset tyttöseni ovat aivan huipputapauksia ja myös erinomaisia terapiakoiria, varsinkin silloin, kun mieli on maassa tai suru on puserossa.

Koiranomistajana ulkoilu on normaali osa päivittäistä liikkumistamme. Tosin vauhti ei näiden tyttösten kanssa päätä huimaa, sillä jokainen heille jätetty merkki matkan varrelta on toki haisteltava.

Lempiharrastuksiini kuuluvat mökkeily, uinti, musiikki ja tanssi. Uinnin pariin löysin takaisin monien vuosien tauon jälkeen. Teinivuosina uin kilpaa ja siitä myöhemmin luontevasti siirryin valmentamaan nuoria uimareita. Taisin saada silloin yliannostuksen hallielämästä, sillä uintiharrastus jäi aivan liian moneksi vuodeksi tauolle.

Työelämässä olen ollut yli 30 vuotta, joten olen ehtinyt jo vaikka mitä. 

Olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa lähes koko ikäni. Kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat olleet aina vahvasti edustettuina joko työtehtävien tai erilaisten projektien tai harrastustoiminnan kautta. CV:stäni löytyvät myös mm. LKV- ja JET-tutkinto, joten voisin kuvata itseäni varsinaiseksi monen alan osaajaksi. Viimeisin tutkintoni on Trainer4You:n Personal Trainer-koulutus, jolla vahvistin hyvinvoinnin kokonaisvaltaista osaamistani. 

Jokaisella meillä on omat haasteemme elämässämme.

Lue tästä, miten voisin auttaa juuri Sinua.

Olen kokenut paljon hyviä asioita elämässäni, mutta olen joutunut käymään läpi myös haasteita ja ongelmia.

Omat kokemukseni ovat tuoneet minut tähän hetkeen. Voin auttaa samojen ongelmien ja haasteiden parissa painiskelevia, myös Sinua.

Painonhallinta on aina ollut akilleen kantapääni. Napostelin herkkuja esimerkiksi suruun, toimettomuuteen, stressiin ja kiireeseen. Jatkuvana jojoilijana olen testannut kaikenlaisia dieettejä ja kuureja. Sain niihin kyllä rahaa palamaan ja painoa tiputettua, mutta lopputulos ei ollut pysyvä. Sain itseni jatkuvalla jojoilulla entistä huonompaan kuntoon.

Kuntoilin säännöllisesti ja yritin paikata väsymystäni treeneillä, jotta jaksaisin. Elimistöni joutui koville. Kehonhuolto kuin palauttavatkin treenitkin loistivat poissaolollaa. Omilla toimillani lisäsin kehooni stressiä stressin päälle. Jokainen tietää, ettei se johda pitkälle.

Entäpä lapsiarki? Muistan minkälaista oli valvoa yöt lasten korvatulehduskierteessä ja aamulla lähteä rättiväsyneenä töihin. Samaan aikaan sijoitettu talonrakennusprojekti söi sekä miestä, että naista. 

Muistan myös lasten teini-iän ja sen hetken, kun lapset muuttavat pois kotoa. Omaa aikaa olikin yllättäen, jos energiaa riitti muuhunkin kuin työtekoon. Entäpä parisuhde? Jep, siitäkin on kokemusta. Tänä vuonna juhlimme 30-vuotishääpäiväämme. 

Oman haasteensa hyvinvointiini toivat työympäristön haasteet, jatkuva kiire ja stressi. Ei ihme, että loppuun palaminen oli lähellä. Työelämän oravanpyörä vei salakavalasti voimat sekä ilon elämästä. Jokainen päivä toistui samanlaisena ja työpäivän jälkeen olo oli niin väsynyt, ettei jaksanut edes miettiä omaa hyvinvointia.
Entä vaihdevuodet, vakava sairastuminen, onnettomuus tai läheisen kuolema? Kaikki nämä ovat vaikuttaneet elämääni ja omaan hyvinvointiini. Toiset näistä ovat pysäyttäneet minut, tosin vain hetkeksi. Valitettavasti pysähdyksen jälkeen jatkoin eteenpäin satanen lasissa kuten aikaisemmin. Mutta viimeisimmän, rankimman menetyksen, äidin kuoleman myötä, myös omat ajatukset muuttuivat.

Tiesin mitä minun pitäisi tehdä oman hyvinvointini eteen. Tämä tieto piti viedä myös käytäntöön. 

Sen hetkinen työtehtävä, stressaava työelämän oravanpyörä ei ollut enää sitä työtä, jota halusin tehdä. Tämä pikkuorava halusi hypätä pyörästä pois. Ja onneksi hyppäsin. 

Jos olet valmis muuttamaan omaan elämääsi ja omaa hyvinvointiasi, niin milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Vaikka päätöksen tekeminen olisi helppoa, niin vaikeinta on tuon päätöksen jälkeen lähteä tekemään konkreettisia tekoja. Olemme nimittäin erinomaisia huijareita, jahkailemme ja pähkäilemme ja siirrämme aloitusta aina tulevaisuuteen. 
Iso osa meistä jää valitettavasti tuohon ajatuksen tasolle. Pelkkä unelmointi tai tavoitteiden asettelu ei riitä, vaikka ne ovatkin tärkeä aloitus. Tarvitaan myös niitä konkreettisia steppejä ja niitä tarvitaan joka päivä.  
Juuri tässä hommassa kaikki tukia ja tsemppi on tarpeen.

 

Haluatko tehdä tavoitteistasi totta? Kaipaatko muutosta nykytilanteeseen?

Vaikka olisit kuinka tyytyväinen omaan elämääsi tällä hetkellä, niin mieti voisiko se olla vieläkin parempaa.

Se ei ole keneltäkään toiselta pois. 

Omat uskomuksesi ja ajatuksesi lopulta määrittävät sen, mikä on Sinulle mahdollista ja mikä ei. 

Olen valmiina auttamaan Sinua, jotta Sinä saavutat omat tavoitteesi ja unelmasi. 

Sinäkin onnistut!  Tekemällä pieniä muutoksia kerrallaan, olet päivä päivältä lähempänä tavoitettasi! Älä yritä korjata koko pakettia kerralla, vaan tee muutos pienin askelin. Kaikki tekemäsi korjausliikkeet vaikuttavat omaan hyvinvointiisi. Ne vaikuttavat hyvinvointiisi koko loppuelämäsi ajan. 
Tuen ja tsemppaan Sinua matkasi aikana – silloinkin kun oma uskosi tekemiseen horjuu tai motivaatiosi on karkuteillä. Ja voin kokemuksesta kertoa, että näin käy. Matka ei välttämättä ole helppo, mutta olen tukenasi koko matkasi ajan. 
Voit lukea missioni tästä linkistä!

Oletko valmis vastaanottamaan Taianomaisen tulevaisuutesi?

Jos vastasit KYLLÄ, niin tästä linkistä pääset tutustumaan valmennuksiin.

Rakkaudella

Virpi 

Hyvinvointivalmentajasi, Muutosvalmentajasi, Personal Trainerisi
 
PS. Jos et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, niin aloita matkasi tilaamalla uutiskirjeeniSaat liittymislahjaksi 10 vinkkiä painonhallintaasi. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.