fbpx

Kuka on Virpi?

Kuka on Virpi?

Olen Virpi Silonsaari.

Kotoani löytyvät rakas aviomieheni sekä ihana koiralaumamme, 3 ihanaa labradorinnoutajatyttöstä. Lapsia meille on siunaantunut kaksi, molemmat jo aikuisia, omillaan asuvia upeita nuoria miehiä. Koirien lukumäärä perheessamme kasvoi samalla, kun lapset muuttivat pois kotoa. Koirat olivat apuna tässä elämänmuutoksessa. Jotenkin se tyhjenevän kodin tunnemyllerrys oli työstettävä.

Meillä jokaisella on omat haasteemme elämässä

Olen kokenut paljon hyviä asioita elämässäni. Olen joutunut käymään läpi myös haasteita ja ongelmia. Ne kaikki ovat tuoneet minut tähän hetkeen, jossa voin auttaa myös Sinua. 

Vajaa 3 vuotta sitten olin tilanteessa, jossa en voinut hyvin. Olin työskennellyt viimeiset 10 vuotta mediamaailman oravanpyörässä. Työpäivät olivat pitkiä, stressaavia ja kiireisiä. Samaan aikaan huolehdin äidistäni, seuraten samalla äitini kamppailua alzheimerin kynsissä kohti lopullista hiipumista pois tästä maailmasta.  

Kaikessa tuossa kiireessä, stressissä ja huolien täyttämissä päivissä ajauduin itse tilanteeseen, jossa oma hyvinvointini jäi taka-alalle. Söin mitä sattuu ja milloin sattuu. Se aiheutti ongelmia painonhallinnassa, joten kokeilin kaikkia mahdollisia kuureja. Toivoin pikaista muutosta helposti ja vaivattomasti.  Kituuttelin vähäisillä kaloreilla ja yritin kuntoilla. Miten kävi?

Sain itseni entistä huonompaan kuntoon. Nukuin huonosti ja olin jatkuvasti väsynyt. Energiaa ei tuntunut riittävän mihinkään. Raahauduin kuitenkin kuntosalille hakemaan lisää voimia. Tosiasiassa sain itseni vieläkin huonompaan kuntoon.

Sitten jokin muuttui. 

Painonhallinta, ikuinen akilleen kantapääni?

Painonhallinta on aina ollut akilleen kantapääni. Napostelen herkkuja esimerkiksi suruun, toimettomuuteen, stressiin ja kiireeseen. Jatkuvana jojoilijana olen testannut kaikenlaisia dieettejä ja kuureja. Sain niihin kyllä rahaa palamaan ja painoa tiputettua, mutta lopputulos ei ollut pysyvä. Sain itseni jatkuvalla jojoilulla entistä huonompaan kuntoon.

Kuntoilin säännöllisesti ja yritin paikata väsymystäni treeneillä, jotta jaksaisin. Elimistöni joutui koville. Lisäsin omilla toimillani kehooni stressiä stressin päälle. Jokainen tietää, ettei se johda pitkälle.

Oman haasteensa hyvinvointiini toivat työympäristön haasteet, jatkuva kiire ja stressi. Ei ihme, että loppuun palaminen oli lähellä. Työelämän oravanpyörä vei salakavalasti voimat sekä ilon elämästä. Jokainen päivä toistui samanlaisena. Työpäivän jälkeen olo oli niin väsynyt, ettei jaksanut edes miettiä omaa hyvinvointia.

Entä vaihdevuodet, vakava sairastuminen, onnettomuus tai läheisen kuolema? Kaikki nämä ovat vaikuttaneet elämääni ja omaan hyvinvointiini. Toiset näistä ovat pysäyttäneet minut, tosin vain hetkeksi. Valitettavasti pysähdyksen jälkeen jatkoin eteenpäin satanen lasissa kuten aikaisemmin. Mutta viimeisimmän, rankimman menetyksen, äidin kuoleman myötä, myös omat ajatukset muuttuivat.

 

Tiesin mitä minun pitäisi tehdä hyvinvointini eteen

Nyt tämä tieto pitäisi viedä käytäntöön

Sen hetkinen työtehtävä, stressaava oravanpyörä ei ollut enää sitä työtä, jota halusin tehdä. Tämä pikkuorava halusi hypätä pois pyörimästä. Se oli paras päätös oman hyvinvointi eteen. Mutta se oli myös paras mahdollinen päätös siihen, mitä haluan tehdä ja mitä pystyn tekemään tulevaisuudessa.  

Jos Sinäkin olet valmis muuttamaan oman elämäsi, oman hyvinvointisi, niin milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Päätöksen tekeminen voi olla helppoa. Vaikein homma alkaa juuri siitä. Vaikeinta on tuon päätöksesi jälkeen lähteä oikeasti tekemään niitä asioita, jotka vievät Sinua oikeaan suuntaan. Helpointa nimittäin on pysytellä siinä omalla mukavuusalueella tekemättä mitään muutoksia. Ja juuri siihen iso osa meistä jää. 

Älä kuulu tuohon joukkoon. Älä siirrä aloitustasi enää yhtään edemmäs, sillä aika kuluu vääjäämättömästi eteenpäin. Älä jää pelkästään ajatuksen tasolle. Pelkkä unelmointi tai tavoitteiden asettelu ei riitä, vaikka ne ovat tärkeä osa onnistumista. Tarvitaan myös konkreettisia tekoja joka päivä.

”Se, mitä teet tänään, palkitsee Sinut huomenna.”

Haluatko tehdä tavoitteistasi totta?

Kaipaatko muutosta nykytilanteeseen?

Vaikka olisit kuinka tyytyväinen omaan elämääsi tällä hetkellä, niin mieti voisiko se olla vieläkin parempaa.

Se, että Sinä voit paremmin kaikilla elämäsi osa-alueilla, ei ole keneltäkään toiselta pois. Omat uskomuksesi ja ajatuksesi määrittävät sen, mikä on Sinulle mahdollista tai mikä ei.

Olen valmiina auttamaan Sinua, jotta saavutat tavoitteesi ja unelmasi

Sinäkin onnistut!  Älä yritä enää korjata koko pakettia kerralla. Tekemällä pieniä muutoksia kerrallaan, olet päivä päivältä lähempänä tavoitettasi! Kaikki tekemäsi korjausliikkeet vaikuttavat omaan hyvinvointiisi. Ne vaikuttavat hyvinvointiisi koko loppuelämäsi ajan. 

Tuen ja tsemppaan Sinua matkasi aikana – silloinkin kun oma uskosi tekemiseen horjuu tai motivaatiosi on karkuteillä. Ja voin kokemuksesta kertoa, että näin käy ja juuri siinä hetkessä tukeni on Sinulle kullanarvoinen. Matkasi ei tarvitse enää keskeytyä, etkä joudu aloittamaan alusta.
Matka ei välttämättä ole helppo, mutta olen tukenasi koko matkasi ajan. 

Oletko valmis muuttamaan tulevaisuutesi?

Jos vastasit KYLLÄ, niin olen iloinen puolestasi. En malta odottaa sitä, että pääsen auttamaan Sinua matkallasi kohti unelmiasi ja tavoitteitasi.

Aloita matkasi tutustumalla Lupausten Portaiden valmennuksiin ja valitse sieltä juuri itsellesi tähän hetkeen sopiva valmennus. 

Älä epäröi laittaa minulle viestiä, mikäli jokin asia jää askarruttamaan Sinua tai tarvitset apua omalla matkallasi. 

Haluatko ilmaisen lahjan?

Jos et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, niin se kannattaa tilata. Saat liittymislahjan sekä paljon muuta. Saat työkaluja ja vinkkejä omaan hyvinvointiisi. Näitä vinkkejä voit hyödyntää kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.