fbpx

Kurssit ja valmennukset

Helppo ja nopea startti omaan elämäntapamuutokseesi. 9 päivän muutosohjelma antaa kehollesi ja mielellesi kaipaamaasi virkistystä.

Mistä lähdet liikkeelle? Avaimet onnistumiseen -verkkokurssilla saat avaimia oman hyvinvointisi parantamiseen. 


Onko elinvoimasi kadonnut kiireen ja arjen keskelle? Haluatko kevyemmän ja energisemmän olon? Elinvoimainen nainen -verkkokurssilla löydät oman elinvoimasi. 


 Eroon niskajumeista -verkkokurssilla saat työkaluja, joiden avulla voit vahvistaa ja kuntouttaa niska- ja hartiaseutuasi ja ennaltaehkäistä uusien kiputilojen syntymistä.

Mikä avuksi, kun aika ei riitä? Tai kun elämä on yhtä kaaosta.
Kesytä kiire- verkkokurssin työkalujen avulla saat aikasi hallintaan ja lisää aikaa päivääsi.   


Läpimurto onnistumiseen on 3 kk:n pituinen matka, jonka aikana saat tuen ja työkaluja omaan onnistumiseesi. Saavutat tavoitteesi ja onnistut.


Makeanhimon ei tarvitse enää pitää sinua otteessaan. Opi hallitsemaan makeanhimoasi ja nauttimaan makeaa kohtuudella Makeanhimon taltuttamisen -pikakurssilla.


Vapauta sisäinen voimasi- verkkokurssi on matka itseesi, matka anteeksiantoon. Niihin asioihin, jotka estävät sinua onnistumasta tälläkin hetkellä. Kun kipu hallitsee elämääsi, on aika tehdä jotain. Vahva selkä-verkkokurssi antaa työkaluja, joiden avulla voit nousta kipujesi yläpuolelle. Se, minkälainen tulevaisuutesi tulee olemaan, on kokonaan omissa käsissäsi.

Taianomainen Tulevaisuutesi -akatemia on 6 kk:n pituinen kokonaisvaltaiseen muutokseen. 


Lupausten Portaiden kursseista ilmaisella kanta-asiakaskortilla rahaa takaisin!
Lue lisää tästä linkistä.

© 2021 Lupausten Portaat / VS IDEA