fbpx

Tee tavoitteistasi vihdoin totta!

Olisiko nyt hyvä aika lopettaa jahkailu?
Älä siirrä aloittamista enää ensi viikkoon, vaan aloita tänään.

Olen Virpi Silonsaari

Missioni on auttaa Sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja elämään unelmiesi elämää!

 
Sinun hyvinvointisi on minulle sydämenasia!

 

✔️Haluan auttaa Sinua voimaan paremmin, uskomaan itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi. 

✔️Haluan auttaa Sinut pois jahkailun ja aikomisen olotilasta seuraavalle portaalle. 

✔️Haluan auttaa Sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet ja elämään omaa unelmaasi. 

✔️Haluan auttaa Sinua löytämään oman elinvoimasi ja energiasi, jotka ovat hautautuneet jonnekin kiireen, stressin ja arjen jalkoihin. 

✔️Haluan auttaa Sinua vahvistamaan itseäsi ja luottamaan enemmän itseesi, jottei Sinun tarvitse enää välittää toisten mielipiteistä. 

✔️Haluan auttaa Sinut hyppäämään viimeinkin pois omista haasteistasi omaan unelmaasi. 

 ✔️Haluan auttaa Sinut löytämään tasapainon elämääsi ja tuntemaan itsesi. 

✔️Haluan auttaa Sinua elämään unelmiesi elämää.

 

Autan Sinua luomaan itsellesi onnistujan rutiinit, joiden avulla onnistut.

Matkasi voi olla juuri kuvan kaltainen, kivikkoinen, haasteellinen ja pitkä tie. Mutta tiedätkö mitä?  Matkatessasi pääset perille, pääset juuri sinne, minne haluat mennä. 

Vauhdilla ei ole väliä, pääasia on, että liikut oikeaan suuntaan.

Tarvitset työkaluja, joiden avulla voit taklata etenemistäsi estäviä tekijöitä ja välttämään eteesi tulevia ansoja. Näitä samoja esteitä ja ansoja, joihin olet kaatunut niin monta kertaa aiemmin.

Autan Sinua välttämään karikot, joihin aiemmin olet törmännyt. Autan Sinut muuttamaan nämä karikot voimavaraksesi. 

Autan Sinua löytämään itsessäsi olevan rohkeuden ja viisauden, jotta voit olla juuri sellainen, kuin olet, oma täydellinen ihana itsesi. 

Autan Sinua seisomaan päätöstesi ja ajatustesi takana ja autan Sinua huomaamaan, kuinka voit itse vaikuttaa omaan onnistumiseesi. 

Älä pähkäile ja jahkaile enää yhtään kauempaa.

Jatkuva aikominen on vaarallista

Kun toistat samaa toimintamallia tarpeeksi monta kertaa, muodostuu siitä itsellesi automaatio. 

Huomaat sen esimerkiksi siitä, että aiot esimerkiksi aloittaa terveellisemmän elämän tai lopettaa tupakanpolton vaikkapa ensi maanantaina. Jatkat pyörittämällä samaa levyä mielessäsi viikosta ja vuodesta toiseen siirtämällä aloittamista aina eteenpäin. Ei ihme, ettet pääse koskaan aloittamiseen asti. Jatkat epäterveellistä syömistä ja tupakanpolttoa edelleen.

Voit muuttaa tilanteen, mutta joudut siirtymään hetkeksi omalle epämukavuusalueellesi. Jos yhtään lohduttaa, niin aloittaminen on meille jokaiselle vaikeaa. Kuitenkin se on juuri se asia, joka Sinun pitäisi tehdä, mikäli haluat päästä eteenpäin. Juuri nämä haasteet vievät Sinut sinne minne haluat mennä.

Ota konkreettisia steppejä sen sijaan, että pähkäilet ja pyörittelet asioita omassa mielessäsi.  Siirry pois aikomisen polulta, sillä pähkäily, jahkailu tai aikominen eivät vie Sinua mihinkään, eivät ainakaan sinne, minne haluaisit mennä.

Ymmärrän mitä käyt läpi. Olen ollut tuossa tilanteessa.

Olen kokenut henkilökohtaisesti haasteita omassa elämässäni, ollut jumissa ja jahkaillut aloittamista useammin kuin arvaatkaan.

En voi tehdä muutoksia puolestasi, mutta annan matkallesi tarvitsemasi työkalut sekä henkilökohtaisen tukeni. Yhdessä varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tärkein tehtäväsi on ottaa vastuu itsestäsi ja omasta elämästäsi. Mikäli olet päättänyt muuttaa nykytilanteen, niin on aika lähteä tekemään konkreettisia tekoja. 


Haluatko muuttaa tilanteen?

Jos kamppailet oman hyvinvointisi kanssa, etkä pääse tavoitteisiisi. Olet jumissa, etkä pääse eteenpäin. Et ole kuitenkaan yksin. Voin auttaa Sinua. 

Kun minulle sanottiin, että anna kaikkien negatiivisten asioiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin olisin voinut tintata kintaalla. Tai kun työterveyslääkäri sanoi, ettei minussa ole mitään vikaa, vaikka olin todella väsynyt ja nukuin öiden lisäksi myös illat toisensa jälkeen.

Tällaisessa tilanteessa hyvätkään ohjeet eivät auta. Tiedät jo kaiken tarvittavan, mutta silti olet jumissa.

Makea maistuu, samoin suolainen ja lopputuloksen saatat tietää jo omasta kokemuksesta. Tiesin itsekin mitä olisi pitänyt tehdä ja yritin tehdä juuri niin. En silti onnistunut, olin jumissa tuossa tilanteessa.

Lopeta toimimattomien mallien kanssa tuskaileminen

Vaikka takanasi olisi saavuttamattomia tavoitteita ja olisit heittänyt hanskasi naulaan useammin, kuin muistatkaan, niin luota siihen, että Sinäkin voit onnistua. Se ei välttämättä ole helppoa, mutta se on sen arvoista.

Sinä pystyt mihin tahansa. Sinulla on kaikki avaimet onnistumiseen omissa käsissäsi. Se, mitä teet seuraavaksi, voi ratkaista oman tulevaisuutesi. 

Mieti itseäsi puolen vuoden päähän - mitä näet?

Pyydän Sinua miettimään itseäsi puolen vuoden päähän tai vuoden päähän. 

Jos et tee mitään muutoksia ja jatkat nykyisillä toimintamalleilla, niin mitä näet? Olet samassa tilanteessa kuin tällä hetkellä. Olet samassa tilanteessa myös vuoden, kahden ja kolmen vuoden päästä, ellet muuta mitään.

Entä jos haluat saavuttaa tavoitteesi ja lähdet tekemään konkreettisia muutoksia tavoitteesi eteen? Näet itsesi onnistuneena ja olet saavuttanut tavoitteitasi. Aivan ihanaa, eikö vain?

Kumman tulevaisuuden haluat itsellesi? Valinta on Sinun.

Se, mitä haluat tulevaisuudeltasi, on käsissäsi juuri tällä hetkellä. Ainoa mitä Sinun tulee tehdä, on ottaa ensimmäinen konkreettinen askel ja lähteä kulkemaan kohti tavoitteitasi. 

Sinun ei tarvitse tehdä tätä matkaasi yksin, sillä saat työkalut ja tukeni avukseni.

Tutustu valmennuksiini ja valitse niistä juuri se, joka sopii itsellesi parhaiten tähän hetkeen. Tärkeintä on lähteä liikkeelle.

Haluatko ilmaisen lahjan?

Mikäli et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, niin aloita siitä. Saat liittymislahjan sekä paljon muuta. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Katso lisää lahjastasi ja tilaa uutiskirje heti.