fbpx

Tervetuloa mukaan
"Vain 9 päivää muutokseen" -valmennukseen

stepit

Seuraavat steppisi tulevat tässä;

Henkilökohtainen tuki

Käytössäsi on nyt henkilökohtainen tukeni. Voit lähettää minulle viestiä osoitteella info@lupaustenportaat.fi ja kysyä mieltäsi askarruttavista asioista. Vastaan sinulle aina mahdollisimman pian. 

Oletko facebookissa?

Käy tykkäämässä Lupausten Portaiden facebook-sivusta, niin varmistat sen, että voin kutsua sinut 9 päivää muutokseen - facebooksivulle, jossa pääset lukemaan vinkkejä ja saat työkaluja muutokseesi. 

HUOMIOITAVAA:
Tilaan sinulle muutosohjelmassa käytettävän tuotepaketin välittömästi ilmoittautumisesi jälkeen. Paketti saapuu postissa (Nordpost) n. 5 - 7 päivän kuluessa.
Kun saat paketista noutoilmoituksen, niin nouda tilaamasi paketti välittömäsi. Mikäli paketti lähtee noutamattomana takaisin lähettäjälle, laskuttaa Forever Living palautus- ja käsittelykustannuksia 45 €.
Tuotteiden noutamatta jättäminen ei toimi osallistumisen peruuttamisena, vaan palautuskustannus vähennetään silloin maksamastasi osallistumismaksusta. 

Haluan antaa sinulle extraa!

Kun tuot ystäväsi mukaan "Vain 9 päivää muutokseen"- valmennukseen, saat lahjaksi  "Avaimet onnistumiseen" -verkkokurssin (27€).


Nähdään ryhmässä!


Virpi