fbpx

Kohti parempaa hyvinvointia ja terveellisempiä ruokailutottumuksia

Terveelliset elämäntavat haltuun -valmennus

Silloin, kun kamppailee painonhallinnan haasteiden parissa tuntuu, kuin kaikki ajatukset pyörisivät ruoan ympärillä.


Saattaa olla, että ajatukset harhailevat sinne tänne, eikä oikein jaksa mitään. Ylimääräistä energiaa ei riitä mihinkään.


Eikä varsinkaan silloin, kun panttaa syömisiä tai on aloittanut jälleen kerran jonkun rajoittavan dieetin.


Ei siis ihme, että työkaverit saavat tuntea ärtymyksesi, sillä jatkuva nälkä ja energiavaje tekee kiukkuiseksi. Eikä työntekokaan tahdo oikein sujua. 


Palaverissa pöytä pursuaa herkkuja, mutta päätös pitää. Katsot niitä ainoastaan kaipaavasti, etkä koske niitä sormellasikaan.

Mutta kotona homma voi lähteä lapasesta.

Työpäivän aikana söit vain pienen salaatin ja omenan tai söit enemmän kuin laki sallii. Ei siis ihme, että elimistösi on sekaisin ja väsyttää.

Ja valitettavasti kaikki tämä näkyy ja tuntuu, niin kehossasi kuin mielessäsi.

VALMENNUKSEEN SISÄLTYY HENKILÖKOHTAINEN SPRARRAUS!

Miksi terveelliset elämäntavat haltuun -valmennus?

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa se näkymään jaksamisessa ja pikkuhiljaa se näkyy myös työpaikalla.


Stressi ja kiire voivat ottaa vallan sinusta ja päivästäsi. Voi olla, että oma hyvinvointisi jää kaiken kiireen ja stressin jalkoihin, jolloin päiväsi ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä, aikataulujen paukkumista yli ja paljon muuta...
 
Voi olla, ettei sinulla jää aikaa omaan hyvinvointiisi. Etkä oikeastaan edes jaksa, kaikki voimasi menee töissä, eikä paukkuja riitä mihinkään ylimääräiseen. Eikä se auta asiaa, että ruokavaliosi on mitä sattuu tai se, että syöt jos ehdit.

Hyvinvointi takkuaa, etkä voi hyvin. Henkilökohtaisen elämän haasteet ja ongelmat tuntuvat entistä raskaammilta kantaa ja voimat uhkaavat loppua. Saatat sortua hoitamaan tilannetta roskaruoalla ja herkuilla. 


Voit pysäyttää kierteen ja muuttaa suunnan!


Mitä koulutus sisältää?

Koulutus sisältää 6 h koulutuksen.
Hinta sisältää max 6 hlöä (lisäosallistujat laskutetaan erikseen).
Livenä paika
n päällä tai verkossa. 

Lisäksi jokaiselle yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus. 

1

Ruoan merkitys hyvinvoinnille

Osallistuja tiedostaa eri ruoka-aineiden merkityksen kehonsa ja mielensä hyvinvoinnille, jaksamiseen, energisyyteen ja esimerkiksi motivaatioon.


Osallistuja saa painonhallinnan ja ruokailutottumusten ABC:n. 


2

Ajatusten ja tunteiden merkitys hyvinvoinnille 

Osallistuja ymmärtää omien ajatusten ja tunteiden merkityksen valinnoilleen ja päätöksilleen. Hän myös ymmärtää valintojensa seuraukset hyvinvointinsa kannalta. 


Osallistuja valjastaa omat ajatukset ja tunteet painonhallinnan ja hyvinvoinnin tueksi. 


Osallistuja ja työkaluja tunnesyömiseen ja mielitekoihin. 


3

Tavat ja rutiinit

Osallistuja ymmärtää tapojen ja rutiinien merkityksen hyvinvoinnilleen. Hän oppii keinot ja saa työkaluja, joiden avulla hän parantaa omaa hyvinvointiaan. 


Osallistuja ymmärtää automaattisten valintojen merkitykset ja osaa huomioida niitä omassa ajattelussaan ja käyttäytymisessään.


Osallistuja ymmärtää terveellisempien valintojen merkityksen hyvinvoinnissa ja jaksamisessa niin töissä, kuin työn ulkopuolella. Hän oppii tekemään valintoja, jotka parantavat hänen hyvinvointiaan. 


Osallistuja oppii keinot, joiden avulla hän päivittää hyvinvointiaan huonontavia tapoja itselleen terveellisemmiksi. Hän oppii luomaan uusia tapoja ja rutiineja varmistaakseen oman hyvinvointinsa ja terveytensä.


Osallistuja pystyy ehkäisemään omien ruokailutottumustensa tuomia haittavaikutuksia. 


4

Vastuu onnistumisesta

Osallistuja ymmärtää kenen vastuulla oma hyvinvointi on ja pystyy tekemään hyvinvointiinsa tarvittavia muutoksia.


Osallistuja saa konkreettisia työkaluja, joiden avulla hän onnistuu parantamaan hyvinvointiaan, jaksamistaan, energisyyttään ja tasapainoaan sekä saavuttamaan haluamiaan hyvinvoinnin tavoitteita. 


Virpi Silonsaari / VS IDEA

Tiedän miltä tuntuu ja mitä seurauksia siitä on, kun ruokavalio on vähän mitä sattuu ja syöt milloin ehdit. Tai jojoilet painon kanssa erilaisten dieettien viidakossa. Mieli on matalalla. 

Olo ei ole hääppöinen, kun jojoilu yhdistetään työelämän kiireeseen ja stressiin. Siitä on ilo kaukana, kun työpäivä vie kaikki mehut, eikä energiaa tunnu riittävän oikein mihinkään. Eikä se ainakaan auta asiaa, jos panttaa syömistä tai treenaa jaksamisensa äärirajoilla yrittäen saada lisää kaivattua energiaa päivääsi. 

Jojoilut painonhallinnassa ja jatkuvat ruokavaliokokeilut saavat elimistön sekaisin. Se vaikuttaa negatiivisesti hyvinvointiin. Jatkuessaan se alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossa. Silloin on aika puhaltaa peli poikki ja tehdä asialle jotakin.

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

Virpi pystyy auttamaan

"Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)"

Virpistä huokuu into auttaa

"Virpi on ystävällinen ja iloinen. Hän osaa ottaa huomioon kaikki ryhmän jäsenet.  Virpistä huokuu kiinnostus ja into auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin."

Yksin en olisi tähän pystynyt

"Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpi oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat. Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt."

Hinta: 975€ + alv 24%


Valmennus sisältää jokaiselle koulutukseen osallistuvalle 
 yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen ILMAISEKSI (á 97€/hlö)


Hinta sis. max 6 hlöä. Vain 162,50€/hlö + alv 24%.
Lisäosallistujat laskutetaan erikseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Monta osallistujaa hinta sisältää?

Kuka on kouluttaja?

Kuinka pitkä koulutus on?