fbpx

Taianomainen tulevaisuutesi -akatemia

Jos kysyisin Sinulta minkälaista unelmaelämäsi on, niin mitä vastaisit?

Haaveiletko painonpudotuksesta ja haluaisit nähdä itsesi unelmapainossasi? Olet kyllästynyt jatkuvaan laihduttamiseen ja haluaisit vihdoin pysyviä tuloksia. Aloittamisen vaikeus ja motivaation puute kuitenkin estää Sinua aloittamasta. 

Oletko kyllästynyt työelämän haasteisiin ja kiireeseen, haluaisit tehdä jotakin muuta? Onko haasteenasi perhe-elämän ja työn yhdistäminen ja oma jaksaminen? Haluaisit oppia taklaamaan omaa etenemistäsi estävät tekijät ja löytää voittajan rutiinit. 

Olet väsynyt jatkuvaan huolien ja murheiden vatvomiseen. Haluaisit löytää tasapainon ja mielenrauhan elämääsi. Et halua enää kompastua samoihin ansoihin, vaan haluat olla onnellisempi ja voida paremmin. 

 

Ruokavaliosi on vähän mitä sattuu ja syöt milloin ehdit tai muistat. Toisaalta syöt terveellisesti, mutta odotat edelleen kaipaamiasi tuloksia, joita ei kuulu. Tarvitset vinkkejä ja työkaluja syömiseen.

Haikailetko takaisin vähän kuin huomaamattasi jonnekin kadonnutta vyötäröäsi? Vaatteet kiristävät, eikä kaapista tunnu löytyvän sopivaa päälle pantavaa. Oma peilikuva ei miellytä. Haluaisit tuntea iloa ja onnistumisen tunteita itseäsi kohtaan, jatkuvan arvostelun ja kritiikin sijaan.  

Haluaisit takaisin elivoimaisen kropan ja paremman kunnon. Haluat juosta vaikka maratonin tai edes kävellä korttelin ympäri pahemmin puuskuttamatta. Haluat lähteä liikkeelle, mutta et tiedä miten. Et halua enää sortua aloittamisen perisynteihin. 

Ehkä Sinusta tuntuu, että olet kokeillut jo kaikkea mahdollista, mutta mikään ei toimi. Ei ainakaan haluamallasi tavalla. 

Et pääse tavoitteisiisi, unelmistasi puhumattakaan. Olet miettinyt myös henkilökohtaista valmennusta ja personal traineria, mutta palvelun hinta saattaa pelottaa. Entä jos henkilökemiat eivät kohtaa. Entä jos haluat edetä itsenäisesti.  Toisaalta olet saattanut käyttää palveluja, mutta kuitenkin jostain syystä olet edelleen samassa tilanteessa, kuin aloittaessasi. 

 

Tiedän miltä Sinusta tuntuu! Olen ollut samassa tilanteessa. 

 

Oma hyvinvointi jäi kaiken kiireen ja stressin taustalle. Jojoilin jatkuvasti. Söin mitä sattuu ja milloin sattuu. Se näkyi ja se tuntui. Olin jatkuvasti väsynyt, yöunet olivat lyhyitä ja katkonaisia. Kaiken kiireen ja stressin keskellä raahauduin kuitenkin säännöllisesti kuntosalille, jotta olisin saanut lisää virtaa. Väsyin entisestään. Kaikki tämä vaikutti omaan hyvinvointiini täysin päinvastaisesti kuin oli tarkoitus.  

Sinulla on, kuten minullakin oli, kaikki tarvittava tieto saatavilla, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Kuitenkin kaikesta tästä tiedosta huolimatta, et ole päässyt eteenpäin. Palaat aina takaisin alkuun. Näin kävi myös minulle. Mutta tiedätkö mitä? Sen tarvitse olla enää näin.

 

Nyt myös Sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi työkalut, jotka ovat auttaneet itseni lisäksi monia muita saavuttamaan upeita muutoksia omassa elämässä ja hyvinvoinnissaan. 

Lupausten Portaiden työkalujen ja henkilökohtaisen tukeni avulla Sinäkin voit saavuttaa tavoitteesi ja kulkea kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

On kokonaan omissa käsissäsi, kuinka taianomainen oma tulevaisuutesi tulee olemaan. Omaan hyvinvointiin panostaminen on paras lahja, jonka voit itsellesi antaa. 

Jos et ole saavuttanut tavoitettasi, niin sen saavuttaminen ei onnistu toistamalla enää niitä samoja rutiineja ja toimintamalleja, joita olet toistanut kuukaudesta ja vuodesta toiseen. 

On niin helppoa tuudittautua siihen ajatukseen, että kun tarpeeksi jatkat yrittämistä, niin jossakin vaiheessa nämä samat toimintamallit tuovat kauan kaipaamiasi tuloksia. Saithan viime kerrallakin pudotettua kiloja, niin mikset onnistuisi tälläkin kertaa. Pysähdy hetkeksi ja mieti uudelleen. 

Miksi olet tässä samassa tilanteessa, jossa mietit jälleen laihduttamista? Miksi tarvitset lisää energiaa tai miksi ruokavaliosi kaipaa päivitystä. Ja tärkein kysymys; miksi tuloksesi eivät ole pysyviä?

Älä huijaa itseäsi enää yhtään kauempaa, vaan lähde tekemään asioita tällä kertaa eri tavalla. 

Mieti itseäsi puolen vuoden päähän? Mitä näet?

Näetkö itsesi nykytilanteessa kamppailemassa edelleen samojen haasteiden parissa, kuin tällä hetkellä? 

Vai näetkö itsesi energisenä, onnellisena ja iloisena, kevyempänä ja omia tavoitteitasi saavuttaneena?

Matka tavoitteisiin ei välttämättä ole helppo. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tehdä tätä matkaa enää yksin. Sinulla on henkilökohtainen tukeni käytössäsi puolen vuoden ajan.

Jokainen meistä tarvitsee mentorin. Sen sparraajan, joka potkii persuksille varsinkin silloin, kun oma into ja motivaatio on hukassa ja mietit onko hommassa ylipäätään mitään järkeä. Tai juuri siinä hetkessä, kun astut omalle epämukavuusalueelle, josta haluat pikaisesti pois.  Takaisin tuttuun ja turvalliseen, ts. niihin entisiin tapoihin ja rutiineihin, jotka ovat tuoneet Sinut tähän hetkeen. Niihin tapoihin ja rutiineihin, joista ovat koituneet ne haitat elimistöösi, joiden kanssa kamppailet tälläkin hetkellä. On kyse sitten vaikkapa kohonneesta verenpaineesta, ylimääräisistä kiloista, väsymyksestä tai vaikkapa kolotuksista siellä ja täällä.

Mieti kuinka paljon helpompaa on kulkea tavoitteitasi kohti, kun rinnallasi on tuki ja turva.  Mieti kuinka todennäköisempää on se, että saavutat tavoitteesi, kun kaikkien työkalujen ja vinkkien lisäksi rinnallasi on mentori puolen vuoden ajan. 

En voi tehdä muutostyötä puolestasi, mutta annan matkallesi tarvitsemasi työkalut sekä henkilökohtaisen tukeni, joiden avulla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Asiakkaan palaute:

”Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Tiesin mielestäni jo kaiken. Olin yrittänyt kaikkea mahdollista. Olin luovuttanut yhtä monta kertaa, kuin aloittanutkin. Itselleni vaikeinta oli tunnustaa, että olin jumissa ja tarvitsin apua. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä Virpiin. Takana on 4 kk valmennusta ja tuloksia on tullut. Ihana tunne monien vuosien jälkeen. Tämä tunne auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää.”

Jos nyt mietit, että ajankohta on huono ja voisit aloittaa joskus myöhemmin, niin tiedän tunteen.

Kokemuksesta voin kertoa, ettei tuota oikeaa ajankohtaa tule koskaan. Aikominen ilman toimintaa valitettavasti jatkuu viikosta ja vuodesta toiseen, jos et vihdoin tee asialle jotakin.

Jos pähkäilet ja jahkailet, niin huomaat nopeasti, että joka kerta tulee jokin este tai syy joka estää aloittamisen. 

Meillä jokaisella on aivan huikea taito, olemme mestareita itsemme huijaamisessa. Itse suunnittelin aina aloittavani seuraavana maanantaina, ensi kuussa tai tämän suklaapatukan jälkeen. Tosi asiassa huijasin ainoastaan itseäni. Aloitus siirtyi ja siirtyi, milloin minkäkin tekosyyn takia. 

Älä jahkaile, pähkäile tai sorru enää tekosyihin, kuten minä tein, vaan muuta tilanne.

Älä toista enää samoja toimintamalleja, vaan tee tavoitteistasi vihdoin totta. Ota ensimmäinen konkreettinen steppi kohti tavoitteitasi.  Tule mukaan Taianomainen Tulevaisuutesi -Akatemiaan ja aloita oma matkasi kohti onnistumista! 

Sinä olet ainoa ihminen elämässäsi, joka tuon päätöksen voi oman hyvinvointisi eteen tehdä. 

Älä jahkaile enää, vaan mieti itseäsi puolen vuoden päähän. Mitä näet? Miltä tuntuu? Ja tärkein kysymys; oletko valmis ottamaan taianomaisen tulevaisuutesi vastaan? Jos olet, tiedät mitä Sinun tulee tehdä seuraavaksi. 

Paljonko Akatemia maksaa?

Akatemian hinta on 49,50€/kk (sis. alv 24%). Puolen vuoden Akatemia maksaa yhteensä 297€. Voit maksaa maksun kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupan kassalla maksun yhteydessä.


Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa sen jälkeen, kun olet valinnut Akatemian ostoskoriisi. Käytössäsi on Checkout Finlandin pankkipainikkeet, korttimaksut sekä mobiilimaksaminen. Voit maksaa myös Jousto laskulla tai osamaksulla. Jousto laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa ja Jousto-osamaksulla voit maksaa jopa 36 kk:n erissä.

Kuinka pitkä Akatemia on?

Akatemian pituus on 6 kuukautta. Voit käyttää Akatemiaan haluamasi ajan. Materiaalit ovat käytettävissä 2 vuotta ilmoittautumispäivästäsi.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittautuminen Akatemiaan tapahtuu maksamalla Akatemian hinta verkkokaupassa.

Mitä tapahtuu, kun maksan Akatemian?

Saat heti maksusi jälkeen käyttöoikeuden Akatemian materiaaleihin. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sekä ohjeet etenemiseen. Salasana luodaan automaattisesti, mutta voit muuttaa sen heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tarvitsen, jotta voin osallistua Akatemiaan?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Tarvitset myös motivaation lähteä tekemään tavoitteistasi totta!

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen tuki?

Käytössäsi on henkilökohtainen tukeni puolen vuoden ajan ilmoittautumisestasi alkaen. Voit lähettää minulle viestiä sähköpostilla ja vastaan Sinulle sähköpostilla tai puhelimitse viimeistään seuraavien 1 - 3 arkipäivän aikana. Käytän tarvittaessa myös zoomia.

Miten Taianomainen tulevaisuutesi- Akatemia rakentuu?

Akatemia sisältää 6 porrasta. Yksi porras (moduuli) kestää yhden kuukauden. 

Voit edetä materiaalin omassa tahdissasi. Voit käyttää portaaseen kuukauden, kaksi tai vaikka kolme. Materiaali on käytössäsi 2 vuotta ostopäivästä.

Porras 1

Ensimmäisessä moduulissa sukellat työkalujen avulla syvälle omaan arvomaailmaasi. Kun arvosi ovat kirkkaana mielessäsi, lähdet vahvistamaan itseäsi tulevaan muutokseen. Kannattaako mitään muuttaa tai miksi ylipäätään lähdet liikkeelle. Opit arvostamaan itseäsi ja tavoitteitasi, opit laittamaan oman hyvinvoinnin etusijalle. 

Porras 2

Toisessa moduulissa tarkastelet omia tavoitteitasi. Opit luomaan tavoitteita, joilla et estä omaa onnistumistasi. Opit välttämään ansat, joihin aiemmin kompastuit. Tunnistat omat motiivisi ja siirryt seuraavalle tasolle. Saat käyttöösi menestymisen avaimet ja opit miten saavutat pysyviä muutoksia. 

Porras 3

Kolmas moduuli vie Sinut niiden asioiden äärelle, jotka estävät onnistumisesi. Opit taklaamaan etenemistäsi estävät tekijät ja siirryt aikomisen ajattelumallista toiminnan puolelle. Opit opettamaan omaa mieltäsi tukemaan etenemistäsi. Päästät irti niistä asioista, jotka ovat aiemmin lannistaneet Sinua. Vahvistat omaa voimaasi. Opit suhtautumaan itseesi armollisemmin ja lempeämmin. 

Porras 4

Neljäs moduuli käsittelee syömiseen ja sen ympärille liittyviä  asioita. Ymmärrät mitä vaikutuksia ravinnolla on koko kehosi toimintaan. Opit ravitsemaan kehoasi viisaasti ja lempeästi yksinkertaisesti, ilman stressiä ja kaloreiden laskemista.  Voit unohtaa kaikki kuurit, Sinun ei tarvitse tuntea negatiivisia tunteita repsahduksista tai valinnoistasi. Luot itsellesi voittajan rutiinit. 

Porras 5

Viidennessä moduulissa metsästetään parempaa kuntoa ja elinvoimaista kroppaa. Tunnistat omat motiivisi liikkumiseen ja saat työkaluja, jotka edistävät etenemistäsi. Opit liikunnan aloittamisen perisynnit ja aktivoidut myös arjessa. Vahvistat liikuntaan sitouttavia tekijöitä ja pääset aikomisesta seuraavalle portaalle. Osaat myös panostaa palautumiseen ja voit kaikin puolin paremmin.

Porras 6

Viimeisessä moduulissa vahvistat uusien tapojen omaksumista arkeesi. Vahvistat sisäistä motivaatiota ja ja pystyt taklaamaan vastoinkäymisiä. Vahvistat voittajan rutiineitasi ja varmistat onnistumisesi. Työkalujen avulla pystyt etenemään itsenäisesti.  

Mikä varmistaa onnistumisesi?

Käytössäsi on työkalujen lisäksi myös henkilökohtainen tukeni puolen vuoden ajan. Näin onnistumisesi on huomattavasti todennäköisempää. En voi tehdä muutosta puolestasi, mutta autan Sinua matkallasi!

Sen ei tarvitse olla enää pelkkää kuvitelmaa, se voi olla täyttä totta!

Sinä voit vaikuttaa juuri nyt siihen, kuinka taianomaiseksi oma elämäsi muuttuu! Tee tavoitteistasi vihdoin totta – tule heti mukaan Akatemiaan!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Valta on Sinulla. Sinä päätät, voitko hyvin vai huonosti.

Tee päätös oman hyvinvointisi puolesta ja huomaat, ettet joudu välttämättä edes luopumaan mistään.