Minkälaisena näet oman tulevaisuutesi?

Tuntuuko sinusta tällä hetkellä siltä, kuin olisit oravanpyörässä, eikä vauhti hiljene koskaan?

Vauhti on niin hurjaa, että oman elämäsi palaset lentelevät sinne tänne, etkä enää tiedä miten pääsisit eteenpäin.
Et enää tiedä miten pääsisit pois tuosta pyörästä tai miten voisit edes jotenkin hillitä sen pyörimistä.

Nyt Sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi Lupausten Portaiden työkalut, joiden avulla voit löytää omat vahvuutesi ja kulkea kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Haluan näyttää sinulle, miten nämä työkalut ovat auttaneet itseni lisäksi myös monia muita. Työkalujen avulla olen auttanut ihmisiä saavuttamaan upeita muutoksia omassa hyvinvoinnissaan.

Kun tiedostat mitä sydämessäsi oikeasti haluat, sinun on mahdollista toteuttaa kaikki villeimmätkin unelmasi.💜

Toimin sinulle henkilökohtaisena mentorina seuraavien 6 kuukauden ajan.

Ohjaan, opetan ja neuvon sinua matkallasi kohti tavoitteitasi, kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Voi olla, että tiedät asioita, joita opastan. Voi olla, että tiedät, miten pääsisit tavoitteeseesi. Mutta jostain syystä et ole saavuttanut tavoitettasi tai jostain syystä tuloksesi eivät ole olleet pysyviä. Voi olla, ettet ole vielä uskaltanut lähteä liikkeelle tai sinulla ei ole ollut käytössäsi oikeita työkaluja.

Valitettavasti suuri osa meistä ihmisistä lannistuu eteen tulevista haasteista ja vastoinkäymisistä jääden valitettavasti tuleen makaamaan. Tämä on täysin normaalia. Myös itse olin jumissa pitkän aikaa.

Tiesin mitä pitäisi tehdä ja miten pääsisin eteenpäin, mutta loppujen lopuksi, en kuitenkaan tiennyt.

Lopeta toimimattomien mallien kanssa tuskaileminen – Aloita saamaan tuloksia joita ansaitset💜

Tehtäväni on toimia oppaanasi tällä yhteisellä matkallamme ja auttaa sinua etenemään kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Kohti niitä asioita, jotka ovat tärkeitä juuri sinulle. Kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Tehtäväni on antaa Sinulle oikeat työkalut ja kaiken tarvitsemasi tuen.

Tehtäväni on tuoda sinulle selkeyttä omiin ajatuksiisi, tunteisiisi ja valintoihisi sekä auttaa sinua poistamaan esteitä ja pelkoja onnistumisesi tieltä.

Yksikään ajatus ei juolahda mieleesi sattumalta. Tehtäväni on auttaa sinua luottamaan selkeämmin itseesi ja omiin ajatuksiisi.

Tehtäväni on auttaa sinua etenemään pienin askelin ja oivalluksin kohti suuria asioita, haluamiasi muutoksia.

Tehtäväni on antaa sinulle työkaluja, jotta sinä saat oivalluksen siitä, mihin suuntaan haluat mennä ja mitä sinun tulisi tehdä seuraavaksi.

Tehtäväni on auttaa sinua hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet ja auttaa sinut pois syyllisyyden tunteesta ja itsesi pienentämisestä. Näin voit saavuttaa kaiken mitä haluat.

Milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Aika on jotain, mitä meillä kaikilla on, mutta se kulkee jääväämättä eteenpäin. Se minkälaiseksi oma elämäsi muuttuu, riippuu siitä, miten käytät oman aikasi tästä hetkestä alkaen.

Haluatko jatkaa vanhoilla toimimattomilla toimintatavoilla vai haluatko oppia uutta ja päästä eteenpäin tuellani?

Mistä tiedän tämän? Koska olen elänyt epäharmoniassa ja omien arvojeni vastaisesti pitkän aikaa. Iskostin nämä toimintamallit itseeni ja ajatusmaailmaani. Annoin menneisyyden painolastien, toisten ihmisten kommenttien tai omien uskomusteni vaikuttaa valintoihini.

Tiedän tämän, koska olen antanut eri asioille ja muille ihmisille vallan vaikuttaa ajatuksiini. Koska suhtauduin elämääni pelkojen ja puutteiden kautta. Koska olen antanut omien uskomusteni vaikuttaa omiin ratkaisuihini.

Elämä voi olla paljon yksinkertaisempaa. Haluatko jatkaa samalla tavalla, harjoittaen vanhoja samoja tapoja ja jopa kärsimystä itsellesi? Vai haluatko oppia jotain uutta?

“It Always Seems Impossible Until It´s Done” Nelson Mandela

 

Kuvittele miltä tuntuu, kun viikko viikolta, kuukausi kuukaudelta pääset eteenpäin.

Puhkut iloa, intoa ja tarmoa, elämäsi on yksinkertaista ja nautinnollista. Osaat ottaa vastaan kaiken sen hyvän, mitä elämälläsi on tarjota sinulle.

Ymmärrät, että ainoastaan SINÄ olet vastuussa elämäsi muuttamisesta.

Elämäsi voi olla aivan toisenlainen kuin tällä hetkellä. Olet upea oma itsesi, hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet. Olet vahvempi ja luottavaisempi. Olet tyytyväisempi. Voit paremmin ja olet onnellisempi. Opit jatkuvasti löytämään uusia mahdollisuuksia. Opit nauttimaan pienistäkin onnistumisista ja osaat tehdä juuri itsellesi parhaimmin sopivat valinnat.

Asiakkaan palaute:
”Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Tiesin mielestäni jo kaiken. Olin yrittänyt kaikkea mahdollista. Olin luovuttanut yhtä monta kertaa, kuin aloittanutkin. Itselleni vaikeinta oli tunnustaa, että olin jumissa ja tarvitsin apua. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä Virpiin. Takana on 4 kk valmennusta ja tuloksia on tullut. Ihana tunne monien vuosien jälkeen. Tämä tunne auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää.”

Mikäli haluat muutosta nykyhetkeen, on sinun raivattava sille tilaa. Jotta nykyinen tilanne muuttuu, on muutokseen sitouduttava ja tehtävä töitä. Tätä työtä ei tehdä pakonomaisesti, vaan ilolla.

Kukaan toinen ei voi muuttaa Sinua, mutta voit saada muutokseen kaiken tarvitsemasi avun.

Tässä valmennuksessa on juuri niitä asioita ja harjoituksia, joita itse jäin kaipaamaan monista valmennuksistani vuosien varrella. Jos joku olisi kertonut minulle tämä asiat, olisin päässyt helpommalta. En olisi joutunut oppimaan asioita vaikeimman kautta.

Olin jumissa. Tiesin kyllä mitä pitäisi tehdä ja yritin parhaani mukaan niitä tehdä. Tosiasiassa jokainen tekoni pyrki vaikuttamaan vuosien ja vuosikymmenien aikana syntyneisiin seurauksiin jostakin. En päässyt missään vaiheessa kiinni niihin tärkeimpiin eli itse syiden äärelle.

Kuvittele mielessäsi ihanan viikonlopun jälkeen sunnuntai-illan tunnelma. Miltä kehossasi tuntuu ajatus alkavasta työviikosta, maanantain työpäivästä?

Miltä kuulostaisi, jos sunnuntai-iltana, etkä varsinkaan maanantaiaamuna tuntisi ahdistusta, vastenmielisyyttä tai jopa pelkoa alkavaa työviikkoa kohtaan, vaan mielesi olisi iloinen ja onnellinen?

Olisit levänneenä ja innolla valmis ottamaan uuden viikon ja kaikki sen tuomat mahdollisuudet vastaan. Luit oikein, mahdollisuudet, ei siis haasteet.

Miltä tuntuisi, jos voisit ajatella kaikkia kohtaamiasi haasteita mahdollisuutena? Mahdollisuutena oppia uutta tai mahdollisuutena kehittyä ihmisenä.

Miltä tuntuisi, jos pystyisit jättämään kaikki ympärilläsi olevan negatiivisuuden, muiden mielipiteet tai lausutut kommentit omaan arvoonsa ja voisit pysyä siinä positiivisessa mielentilassa, joka ruokkii Sinua päivästä toiseen?

Miltä kuulostaisi, jos pystyisit nauttimaan enemmän siitä mitä teet? Miltä tuntuisi, jos kaikki olisi helpompaa, vaivattomampaa, teit sitten mitä tahansa?

Jotta mikään voi muuttua, on tärkeää ymmärtää, että sinun on opittava kuuntelemaan. Sinun on opittava kuuntelemaan itseäsi ja oman kehosi viestejä. Näin pystyt etenemään kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Pystyt etenemään kohti taianomaista tulevaisuuttasi. Ja juuri tässä Lupausten Portaat auttaa sinua.

Jotta ovi taioanomaiseen tulevaisuuteesi avautuu, täytyy sinun löytää arvostus ja rakkaus itseäsi kohtaan.

Kun et ole enää muiden ohjattavissa, luotat itseesi ja omiin valintoihisi yhä vahvemmin. Luot itsellesi ainutlaatuisen ja arvokkaan tulevaisuuden.

Kun et ole enää muiden ohjattavissa, et anna muiden negatiivisen energian vievän sinua mukanaan. Et anna muiden ihmisten tunnetilojen kietoa sinua verkkoonsa yhä syvemmälle ja syvemmälle. Osaat valita haluamasi tunnetilan ja osaat myös pysyä siinä.

Tiedostat mikä vaikutus omilla ajatuksillasi ja uskomuksillasi on omaan elämääsi, jokaiseen päivääsi. Osaat tehdä muutoksia ajatteluusi ja uskomuksiisi.

Astu rohkeasti Lupausten Portaille ja lähde tavoittelemaan omia unelmiasi!

 

Mikä Lupausten Portaat on?

Lupausten Portaat antaa sinulle työkaluja oman itsesi kehittymiseen ja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Mikä tavoitteesi onkaan, tarjoan sinulle helpot ja yksinkertaiset työkalut sekä tukeni, joilla yhdessä varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Kuljemme yhdessä Lupausten portaita askel askeleelta kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Kuukausittainen materiaali tukee tätä muutosmatkaasi kohti  Taianomaista tulevaisuuttasi.

Taianomainen tulevaisuutesi -valmennus rakentuu 6 portaasta siten, että punainen lanka säilyy ensimmäisestä portaasta viimeiseen saakka. Yksi porras (moduuli) kestää yhden kuukauden. Valmennuksen kesto on 6 kuukautta.

Yksi porras sisältää
💜 Kirjallisen materiaalin
💜 Videomateriaalin
💜 Tsemppiviestin suoraan sähköpostiin kerran viikossa
💜 Harjoituksia ja tehtäviä, jotka voit viedä suoraan arkeesi helposti
💜 1,5 h yhteisen livekoulutuksen verkossa kerran kuussa
💜 Lisäksi vastaan esille nouseviin kysymyksiisi henkilökohtaisesti joka viikko koko valmennuksen ajan

Lupausten Portaat

💜 1. PORRAS
Tämä moduuli vie Sinut tärkeiden asioiden, omien arvojesi äärelle.

Opit arviomaan, vietätkö aikaasi sinulle tärkeiden asioiden parissa vai hyvinkin etäällä niistä.
Pysähdymme näiden kysymysten äärelle ja lähdemme keskittymään nykyisen tilanteesi syihin, emme seurauksiin.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 2. PORRAS
Luot itsellesi omien arvojesi mukaisen konkreettisen tavoitteen tai tavoitteita, joita lähdemme yhdessä viemään eteenpäin.

Ymmärrät tavoitteidesi merkityksen. Tiedostat tavoitteen asettelun tärkeyden, jottet romuta omalla tavoitteellasi omaa etenemistäsi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 3. PORRAS
Poistamme esteitä omien tavoitteidesi ja unelmiesi edestä.

Opit työskentelemään oman mielesi kanssa. Opit poistamaan menneisyyden painolasteja, omia uskomuksiasi ja olettamuksiasi itsestäsi ja toisista.
Opettelemme siirtymään onnellisempaan ja iloisempaan tietoisuuteen ja ennen kaikkea pysymään siellä.

Tämä porras auttaa sinua tuntemaan kuka sinä oikeasti olet.

Pääset irtautumaan kärsimysten ja ongelmien luomasta jumiutuneesta olotilasta. Opit suhtautumaan tulevaisuuteesi avoimesti, luottavaisesti runsauden kautta. Opit kutsumaan oman voimasi takaisin ja koet muutoksen vaikutuksen omassa elämässäsi.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

💜4. PORRAS
Tässä moduulissa saat työkaluja ravitsemukseen. Löydät itsellesi sinulle ihanteellisimman ateriarytmin ja saat henkilökohtaisen ravinto-ohjauksen.

Saat tarkoituksenmukaista tietoa siitä, miten opit tunnistamaan nälän mieliteosta, opit syömään tietoisesti, voit hyvällä omallatunnolla sallia itsellesi ihan kaiken, miten voit unohtaa kaikki erilaiset kuurit ja dieetit ja miten voit nauttia ruoasta ja herkuttelusta tuntematta syyllisyyttä tai epäonnistumisen tunteita.

Saat työkaluja makeanhimoon. Harjoitteiden avulla voit hillitä makeanhimoasi ja jopa poistaa ne kokonaan.

Ymmärrät miten syömäsi ruoka vaikuttaa jaksamiseesi, kehittymiseesi ja etenemiseesi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 5. PORRAS
Tässä moduulissa lähdemme kehittämään kehosi lihaskuntoa, voimaa ja kestävyyttä.

Ymmärrät mitä merkitystä palautumisellasi ja levolla on omaan etenemiseesi ja kehittymiseesi. Ymmärrät miten kehittymistä tapahtuu ja miten voit itse vaikuttaa siihen. Ymmärrät  lihashuollon merkityksen ja vaikutukset jokaiseen päivääsi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 6. PORRAS
Tässä moduulissa voimistamme osaamistasi ja taitojasi. Voimistamme uusia tapojasi ja rutiinejasi. Vahvistamme uusien tapojen juurtumista käytännön tasolle jokaiseen päivääsi.

Tulet tietoisemmaksi omien ajatustesi ja tunnetilojesi vaikuttamisesta valintoihisi.
Alat omaksumaan uudenlaisia tapoja elämässäsi ja näet, miten etenet ja pääset tavoitteisiisi.

Opit, ettei sinun tarvitse tehdä enemmän päästäksesi eteenpäin. Ymmärrät mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset eteenpäin.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

Mikäli haluat päästä eteenpäin, niin nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Mitä valmennus maksaa?

6 kuukauden Taianomainen tulevaisuutesi -valmennuksen hinta on 927€.
Valmennuksen hinta on ainoastaan 154,50€/kk. Hinta sis. alv 24%.
Haluamasi maksutavan voit valita verkkokaupassa.

Mikäli ilmoittaudut mukaan valmennukseen tämän kuun aikana, saat valmennusmateriaalin lisäksi ilmaiseksi kaupan päälle;

ILMAINEN SINULLE:
💜 Stressin hallinta – valmennus (arvo 97 €)
Tulet saamaan arvokasta tietoa siitä, mitä vaikutuksia stressillä on kehoosi. Materiaalin avulla opit hallitsemaan stressiä paremmin.
Saat myös vinkit stressittömämpään arkeen.

ILMAINEN SINULLE:
💜 Unen vaikutukset painonhallintaasi -valmennus (arvo 97 €)
Tulet saamaan arvokasta tietoa siitä, mitä vaikutuksia unella on painonhallintaasi. Opit arvioimaan nukutko riittävästi ja saat vinkkejä parempaan uneen.

Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout Finland.
Käytössäsi on myös Jousto lasku ja osamaksu. Jousto laskulla saat 30 päivää maksuaikaa ja Jousto osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk.

Maksutavat 

Mieti seuraavaksi

💜 Onko tämä valmennus jotain, minkä avulla voit tehdä omasta elämästäsi parempaa?
💜 Onko tämä valmennus jotain sellaista, mikä auttaa sinua pääsemään vihdoin niistä ongelmista, joiden kanssa kamppailet?
💜 Auttaako tämä valmennus sinua päästämään irti menneisyyden taakoista?
💜 Auttaako tämä valmennus poistamaan esteitä omien unelmiesi ja tavoitteidesi edestä?
💜 Auttaako tämä valmennus parantamaan omaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti?

Olisiko nyt sopiva aika tulla mukaan valmennukseen?

Haluatko jatkaa vanhoilla toimimattomilla toimintatavoilla vai haluatko oppia uusia ja päästä eteenpäin kohti taianomaista tulevaisuuttasi?   

Kun sinulla on käytössäsi valmentaja, joka on itse kokenut kaiken tämän, niin voit olla varma siitä, että pääset valmennuksessa eteenpäin.
Voit olla varma siitä, että tulet saamaan  työkaluja ja oivalluksia oman etenemisesi tueksi.

Tulet saavuttamaan tuloksia, jotka tuovat elämääsi runsaasti positiivisia muutoksia.
Pääset etenemään kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Miten valmennus etenee?

💜 Maksun jälkeen saat kuitin hankkimastasi valmennuksesta sähköpostiisi.

💜 Kuitissa on linkki ladattavaan materiaaliin, jossa on yhteenveto hankkimastasi valmennuksesta.

💜 Lähetän sinulle tervetuloa viestin ja ohjeistuksen suoraan omaan sähköpostiisi.

💜 Jokaisen viikon alkuun saat sähköpostiisi tsemppiviestin, joka aktivoi ja auttaa sinua.

💜 Joka kuukausi saat uusia harjoituksia, jotka tukevat etenemistäsi. Valmennuksessa voit unohtaa suorittamisen. Etenemme ilolla ja kiitollisuudella, ollen armollisia itsellemme.

💜 Joka kuukausi saat videon, jota voit kuunnella niin usein kuin haluat. Näin pystyt vastaanottamaan uusia oivalluksia ja ideoita. Tietoisuutesi voimistuu ja opit tuntemaan itseäsi yhä selkeämmin.

💜 Kerran kuukaudessa pidän 1,5 h livekoulutuksen netissä. Koulutuksessa saat lisämateriaalia käsiteltävään aiheeseen. Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koulutuksen sisältöön toivomalla haluamaasi aiheita käsittelyyn.

💜 Saat harjoituksia ja tehtäviä, jotka on huolella valmistettu sinun parhaaksesi. Jotta sinä etenet kohti tavoitettasi. Jotta sinä voit paremmin, kokonaisvaltaisesti. Jotta sinä voit nauttia elämästäsi täysin siemauksin.

Voitko kuvitella elämää, jossa elät onnellisena, tiedät mitä haluat ja etenet kohti tavoitettasi ja unelmaelämääsi?

Miltä tuntuisi, jos voisit luottaa omaan sisäiseen ääneesi, joka tietää mikä on parasta juuri sinulle.

Sinun oman elämäsi palaset loksahtavat vihdoinkin paikoilleen!

Anna itsellesi paras mahdollinen lahja!

Viisain investointi, jonka voit NYT tehdä, on ottaa itse ensimmäinen askel eteenpäin.

Juuri nyt on paras mahdollinen aika aloittaa matka kohti sitä ihmistä, joka haluat olla ja mikä oikeasti olet. Juuri nyt on paras mahdollinen aika asettaa oma hyvinvointi muiden edelle.

Se, mihin keskityt, lisääntyy.

Tämä valmennus on opastettu ja iloinen matka, jonka avulla hyvinvointisi palaset loksahtavat kauniisti paikalleen. Sinusta tulee oman elämäsi toimitusjohtaja – löydät itsesi, vahvuutesi ja opit tekemään viisaita valintoja.

Oman hyvinvointisi muutos on enää yhden valinnan päässä.
TEE VALINTASI NYT!

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Miksi koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa?
Koulutusmateriaali julkaistaan kerran kuukaudessa, jotta sinulla on riittävästi aikaa sisäistää asiat ja tehdä materiaaliin liittyviä tehtäviä.
On myös tärkeää, että opiskelemme asioita tietyssä järjestyksessä, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. On turha yrittää korjata seurauksia, jos emme ensin käsittele niihin johtaneita syitä.

Haittaako jos jään jälkeen valmennuksessa?
Ei haittaa. Voit sovitella valmennuksen oman aikataulusi mukaan. Saat materiaalit itsellesi, joten voit tallentaa ne omalle koneellesi. Materiaalit ovat käytössäsi ”ikuisesti”.

Missä muodossa valmennusmateriaali on?
Koulutusmateriaali on kirjallisessa muodossa. Lisäksi osa materiaalista on videona. Tehtävät ovat kirjallisessa muodossa.

Kuinka pitkä valmennus on?
Valmennuksen pituus on 6 kuukautta. Saat valmennusmateriaalin itsellesi, joten se on käytettävissäsi “ikuisesti”. Voit käyttää valmennukseen tarvitsemasi ajan.

Miten maksan valmennuksen?
Valmennuksen voit maksaa haluamallasi tavalla. Käytössäsi on Checkout Finlandin pankkimaksutavat. Lisäksi käytössäsi on myös Jousto lasku sekä osamaksu. Jousto laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa ja Jousto-osamaksulla voit maksaa valmennuksen jopa 36 kk:n erissä.
Valitse haluamasi maksutapa kassalla.

Mitä tapahtuu, kun ostan valmennuksen?
Kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi kuitin maksusta. Maksukuitissasi on linkki ensimmäiseen ladattavaan materiaaliin. Ladattavassa materiaalissa on yhteenveto hankkimastasi valmennuksesta. Lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet omaan sähköpostiisi.

Mitä tarvitsen, että voin osallistua valmennukseen?
Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Tarvitset myös innon lähteä tekemään muutoksia omaan elämääsi. Käy materiaaleja läpi ajatuksella, jotta voit viedä kaikki oppimasi arkeesi.

Kuinka pääsen mukaan tähän valmennukseen?
Ihanaa saada Sinut mukaan, olet lämpimästi tervetullut. Pääset osallistumaan valmennukseen klikkaamalla alta.

Haluatko kysyä vielä jotain?

Olethan yhteydessä. Voit lähettää minulle sähköpostia tästä info@lupaustenportaat.fi
Vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Rakkaudella 💜
Virpi