Oletko valmis astumaan Lupausten Portaille aloittaaksesi muutosmatkasi kohti Taianomaista tulevaisuuttasi?

Nyt Sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi Lupausten Portaiden työkalut, joiden avulla voit löytää omat vahvuutesi ja kulkea kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Haluan antaa käyttöösi työkalut, jotka ovat auttaneet itseni lisäksi myös monia muita. Työkalujen avulla monet ihmiset ovat saavuttaneet upeita muutoksia omassa hyvinvoinnissaan.

Kun tiedostat mitä sydämessäsi oikeasti haluat, Sinun on mahdollista toteuttaa kaikki villeimmätkin unelmasi.💜

Ohjaan, opetan ja neuvon Sinua matkallasi kohti omia tavoitteitasi, kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Voi olla, että tiedät asioita, joita opastan. Voi olla, että tiedät, miten pääsisit tavoitteeseesi. Mutta jostain syystä et ole saavuttanut tavoitettasi tai jostain syystä tuloksesi eivät ole olleet pysyviä.

Voi myös olla, ettet ole vielä uskaltanut lähteä liikkeelle tai Sinulla ei ole ollut vielä käytössäsi oikeita työkaluja.
Voit muuttaa tilanteen juuri nyt!

Lopeta toimimattomien mallien kanssa tuskaileminen – Aloita saamaan tuloksia joita ansaitset💜

Tehtäväni on toimia Sinun henkilökohtaisena oppaanasi tällä yhteisellä matkallamme ja auttaa Sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Autan Sinua saavuttamaan niitä asioita, jotka ovat tärkeitä Sinulle. Etenet tuellani kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Annan Sinulle tarvitsemiasi työkaluja ja saat tuen matkallesi.

Tehtäväni on tuoda selkeyttä omiin ajatuksiisi, tunteisiisi ja valintoihisi. Autan Sinua poistamaan esteitä ja pelkoja, jotka ovat olleet etenemisesi ja oman onnistumisesi tiellä aivan liian kauan.

Miltä kuulostaisi, jos Sinulla olisi henkilökohtainen mentori käytössäsi 6 kuukauden ajan?
Sinun ei tarvitse tehdä muutosmatkaasi enää yksin. Saat tälle matkallesi tukeni ja pääset eteenpäin.

Autan Sinua etenemään kohti tavoitteitasi, kohti pysyviä muutoksia.

Tehtäväni on antaa Sinulle työkaluja, jotta Sinä tiedät mitä Sinun tulisi tehdä seuraavaksi.

Autan Sinua hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Autan Sinut pois syyllisyyden tunteesta ja itsesi pienentämisestä. Näin voit saavuttaa tulevaisuudessa kaiken minkä haluat.

Milloinkaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Tärkeintä on aloittaa, sillä aika kulkee jääväämättä eteenpäin.

Se minkälaiseksi oma elämäsi muuttuu, riippuu kokonaan siitä, miten käytät oman aikasi tästä hetkestä alkaen.

 

Haluatko jatkaa vanhoilla toimimattomilla toimintatavoilla vai haluatko päästä eteenpäin tuellani?

Mistä tiedän, että tämä toimii? Koska olen itse elänyt epäharmoniassa ja omien arvojeni vastaisesti pitkän aikaa. Iskostin muiden toimintamalleja itseeni ja ajatusmaailmaani, tiedostamattani. Annoin menneisyyden painolastien, toisten ihmisten kommenttien ja omien uskomusteni vaikuttaa valintoihini.

Tiedän tämän, koska suhtauduin tiedostamattani elämääni pelkojen ja puutteiden kautta. Annoin omien uskomusteni vaikuttaa omiin ratkaisuihini ja valintoihini. Ne eivät johtaneet hyvinvointiini, päinvastoin. Ne johtivat siitä poispäin, hetkeen, jossa piti tehdä muutoksia.

Elämän ei tarvitse olla kamppailua, vastoinkäymisiä ja haasteita. Elämä voi olla yksinkertaista ja ihanaa.

Haluatko jatkaa nykyisellä mallilla, harjoittaen edelleen niitä samoja vanhoja tapoja ja toimintamalleja?  Haluatko kokea jatkuvia takaiskuja? Vai onko jo aika mennä vihdoin eteenpäin?

Kuvittele miltä Sinusta tuntuu, kun viikko viikolta, kuukausi kuukaudelta pääset eteenpäin.

Puhkut iloa, intoa ja tarmoa, elämäsi on yksinkertaista ja nautinnollista. Osaat ottaa vastaan kaiken sen hyvän, mitä elämäsi tarjoaa Sinulle.

Elämäsi voi olla aivan toisenlaista kuin tällä hetkellä. Voit olla tyytyväinen siihen mitä Sinulla on tällä hetkellä, mutta kukaan ei kiellä Sinua haluamasta elämäsi olevan vieläkin parempaa.

Miltä tuntuisi olla upea oma itsesi, hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet? Olet vahvempi ja luottavaisempi. Voit paremmin ja olet onnellisempi. Opit jatkuvasti löytämään uusia mahdollisuuksia. Opit nauttimaan pienistäkin onnistumisista ja osaat itsellesi parhaiten sopivia valintoja. Olet energisempi, nukut paremmin, stressaat vähemmän ja kaikin puolin olet tyytyväisempi itseesi ja kehoosi. Olet kokonaisvaltaisesti paremmassa kunnossa – fyysisesti ja psyykkisesti.

En voi muuttaa Sinua tai tehdä haluamiasi muutoksia puolestasi. Mutta voin antaa Sinulle työkaluja ja tukeni.

Ainoa, joka on vastuussa elämäsi muuttumisesta, olet SINÄ itse.

Asiakkaan palaute:
”Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Tiesin mielestäni jo kaiken. Olin yrittänyt kaikkea mahdollista. Olin luovuttanut yhtä monta kertaa, kuin aloittanutkin. Itselleni vaikeinta oli tunnustaa, että olin jumissa ja tarvitsin apua. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä Virpiin. Takana on 4 kk valmennusta ja tuloksia on tullut. Ihana tunne monien vuosien jälkeen. Tämä tunne auttaa entisestään motivoitumaan vieläkin lisää.”

Mikäli Sinä haluat muutosta nykyhetkeen, on Sinun raivattava sille tilaa. Jotta nykyinen tilanteesi muuttuu, on Sinun sitouduttava muutokseen ja tehtävä töitä. Tätä työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä pakonomaisesti, vaan ilolla. Jokainen valintasi vie Sinua kohti tavoitettasi.

Jos nyt on huono ajankohta ja ajattelet aloittaa joskus myöhemmin, niin tiedän tuon tunteen. Kokemuksesta voin kertoa, ettei tuota oikeaa ajankohtaa tule koskaan. Aina tulee jokin este tai syy, joka estää aloittamisen.

Itse suunnittelin aina aloittavani seuraavana maanantaina, ensi kuussa tai tämän suklaapatukan jälkeen, mutta huijasin ainoastaan itseäni. Aloitus siirtyi ja siirtyi, milloin minkäkin syyn takia.

Jos oikeasti haluat muutosta, niin älä Sinä sorru enää tekosyihin. Tee päätös ja lähde liikkeelle. Tuo ensimmäinen askel on aina vaikein.

 

Kukaan toinen ei voi muuttaa Sinua, mutta voit saada muutokseen kaiken tarvitsemasi avun.

Taianomainen tulevaisuutesi -akatemiassa saat työkaluja, joiden avulla Sinulla on mahdollisuus päästä eteeenpäin helpommin, eikä Sinun tarvitse opetella asioita kantapään kautta, kuten itse tein.

Olin jumissa. Tiesin kyllä mitä pitäisi tehdä ja yritin parhaani mukaan tehdä kuten piti. Tosiasiassa jokainen tekoni pyrki vaikuttamaan vuosien ja vuosikymmenien aikana syntyneisiin seurauksiin jostakin. En päässyt missään vaiheessa kiinni niihin tärkeimpiin eli niiden syiden äärelle, jotka olivat johtaneet esimerkiksi ongelmiin painonhallinnassa ja yleisessä jaksamisessa.

Kuvittele mielessäsi ihanan viikonlopun jälkeen sunnuntai-illan tunnelma. Miltä kehossasi tuntuu ajatus alkavasta työviikosta, maanantain työpäivästä tai lomanjälkeisestä ensimmäisestä työaamusta?

Miltä kuulostaisi, jos sunnuntai-iltana, etkä varsinkaan maanantaiaamuna tuntisi ahdistusta, vastenmielisyyttä tai jopa pelkoa alkavaa työviikkoa kohtaan, vaan mielesi olisi iloinen ja innoissasi alkavasta päivästä?

Olisit levänneenä ja onnellisena valmis ottamaan uuden viikon ja kaikki sen tuomat mahdollisuudet vastaan. Luit oikein, mahdollisuudet, ei siis haasteet. Miltä tuntuisi, jos voisit ajatella kaikkia kohtaamiasi haasteita mahdollisuutena? Mahdollisuutena oppia uutta tai mahdollisuutena kehittyä?

Miltä tuntuisi, jos pystyisit jättämään kaikki ympärilläsi olevan negatiivisuuden, muiden mielipiteet tai lausutut kommentit omaan arvoonsa ja voisit pysyä niistä huolimatta positiivisessa mielentilassa? Sellaisessa mielentilassa, joka ruokkii Sinua päivästä toiseen.

Miltä kuulostaisi, jos pystyisit nauttimaan enemmän siitä mitä teet?

Miltä tuntuisi, jos kaikki olisi helpompaa, vaivattomampaa, teit sitten mitä tahansa?

Jotta mikään voi muuttua, on tärkeää ymmärtää, että Sinun on opittava kuuntelemaan. Jotta pystyt etenemään kohti tavoitteitasi ja unelmiasi, Sinun on opittava kuuntelemaan itseäsi ja oman kehosi viestejä.

Jotta ovi taianomaiseen tulevaisuuteesi avautuu, täytyy Sinun löytää arvostus ja rakkaus itseäsi kohtaan. Kun et ole enää tiedostamattasi muiden ohjattavissa, luotat itseesi ja omiin valintoihisi yhä vahvemmin. Luot itsellesi ainutlaatuisen ja arvokkaan tulevaisuuden.

Kun et ole enää muiden ohjattavissa, et anna ympärillä olevan negatiivisen energian vievän Sinua mukanaan. Et anna muiden ihmisten tunnetilojen kietoa Sinua verkkoonsa yhä syvemmälle ja syvemmälle. Osaat valita haluamasi tunnetilan ja osaat myös pysyä siinä.

Tiedostat mikä vaikutus omilla ajatuksillasi ja uskomuksillasi on omaan elämääsi, jokaiseen päivääsi. Osaat tehdä muutoksia ajatteluusi ja uskomuksiisi. Kaikki nämä asiat johtavat Sinut kohti tavoitettasi.

Astu Lupausten Portaille ja lähde rohkeasti tavoittelemaan omia unelmiasi!

Seuraava Taianomainen Tulevaisuutesi -Akatemia alkaa 3.8.2020.

Nyt elokuussa alkavaan ryhmään Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan todelliseen ekstrahintaan. Saat puolen vuoden Akatemian hintaan 10€/viikko eli 260€!!! 


Lupausten Portaat – mitä ne ovat?

Lupausten Portaat antaa Sinulle työkaluja oman itsesi kehittymiseen ja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Mikä tavoitteesi onkaan, saat helpot ja yksinkertaiset työkalut sekä tukeni, joiden avulla yhdessä varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Kuljemme yhdessä Lupausten portaita askel askeleelta kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Kuukausittainen ja viikottainen materiaali tukee tätä muutosmatkaas kohti tavoitteitasi.

Taianomainen tulevaisuutesi -akatemia rakentuu 6 portaasta siten, että punainen lanka säilyy ensimmäisestä portaasta viimeiseen saakka. Yksi porras (moduuli) kestää yhden kuukauden. Akatemian kesto on 6 kuukautta. 

Yksi porras sisältää
💜 Kirjallisen materiaalin ja videomateriaalin kuukauden aiheesta
💜 Kurssimateriaaliin liittyvää lisämateriaalia kirjallisessa ja videossa suoraan sähköpostiisi kerran viikossa
💜 Harjoituksia ja tehtäviä, jotka voit viedä helposti suoraan arkeesi
💜 1,5 h yhteisen livekoulutuksen verkossa kerran kuussa
💜 Lisäksi vastaan esille nouseviin kysymyksiisi henkilökohtaisesti joka viikko koko valmennuksen ajan

💜 1. PORRAS
Tämä moduuli tutustuttaa Sinut tärkeisiin asioihin.

Arvioit vietätkö aikaasi Sinulle tärkeiden asioiden parissa vai hyvinkin etäällä niistä.
Pysähdyt kysymysten äärelle ja keskityt niihin syihin, jotka ovat tuoneet Sinut nykyiseen tilanteeseen.
Lähdet tuellani tekemään nykytilanteeseen muutoksia.

Annan Sinulle käytännön harjoituksia.

💜 2. PORRAS
Luot itsellesi omien arvojesi mukaisen konkreettisen tavoitteen tai tavoitteita, joita lähdet tuellani viemään eteenpäin.

Ymmärrät tavoitteidesi merkityksen. Tiedostat myös tavoitteen asettelun tärkeyden, etkä enää romuta omalla tavoitteellasi omaa etenemistäsi.

Annan Sinulle käytännön harjoituksia.

💜 3. PORRAS
Poistat esteitä omien tavoitteidesi ja unelmiesi edestä.

Opit työskentelemään oman mielesi kanssa. Opit poistamaan menneisyyden painolasteja, omia uskomuksiasi ja olettamuksiasi itsestäsi ja toisista. Opit siirtymään onnellisempaan ja iloisempaan tietoisuuteen ja ennen kaikkea pysymään siellä.

Tämä porras auttaa Sinua tuntemaan kuka Sinä oikeasti olet.

Pääset irtautumaan kärsimysten ja ongelmien luomasta jumiutuneesta olotilasta. Opit suhtautumaan tulevaisuuteesi avoimesti, luottavaisesti runsauden kautta. Opit kutsumaan oman voimasi takaisin ja koet muutoksen vaikutuksen omassa elämässäsi.

Annan sinulle käytännönharjoituksia.

💜4. PORRAS
Tässä moduulissa saat työkaluja ravitsemukseen. Löydät itsellesi ihanteellisimman ateriarytmin ja saat henkilökohtaisen ravinto-ohjauksen.

Opit tunnistamaan nälän mieliteosta, opit syömään tietoisesti ja voit hyvällä omallatunnolla sallia itsellesi ihan kaiken.
Voit unohtaa kaikki kuurit ja dieetit ja voit nauttia ruoasta sekä herkuttelusta tuntematta syyllisyyttä tai epäonnistumisen tunteita.

Saat työkaluja myös makeanhimoon. Harjoitteiden avulla voit hillitä makeanhimoasi ja jopa poistaa ne kokonaan.

Ymmärrät miten syömäsi ruoka vaikuttaa jaksamiseesi, kehittymiseesi ja etenemiseesi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 5. PORRAS
Tässä moduulissa lähdet kehittämään kehosi lihaskuntoa, voimaa ja kestävyyttäsi.

Ymmärrät mitä merkitystä palautumisellasi ja levolla on omaan etenemiseesi ja kehittymiseesi.
Ymmärrät miten kehittymistä tapahtuu ja miten voit itse vaikuttaa siihen.
Ymmärrät myös lihashuollon merkityksen ja vaikutukset jokaiseen päivääsi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

💜 6. PORRAS
Tässä moduulissa voimistamme osaamistasi ja taitojasi. Voimistamme uusia tapojasi ja rutiinejasi. Vahvistamme entisestään uusien tapojen juurtumista käytännön tasolle jokaiseen päivääsi.

Tulet tietoisemmaksi omien ajatustesi ja tunnetilojesi vaikuttamisesta valintoihisi.
Alat omaksumaan uudenlaisia tapoja elämässäsi ja näet, miten etenet ja pääset tavoitteisiisi.

Opit, ettei Sinun tarvitse tehdä enemmän päästäksesi eteenpäin. Ymmärrät mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset eteenpäin.

Saat työkaluja stressin purkuun sekä opit valjastamaan unesi painonhallintasi tueksi.

Annan sinulle käytännön harjoituksia.

Mikäli haluat päästä eteenpäin, niin nyt Sinulla on siihen mahdollisuus!

Mitä Akatemia maksaa?

Taianomainen tulevaisuutesi -akatemian hinta on 154,50€/kk eli yhteensä 927€.
Hinta sis. alv 24%.

Nyt elokuussa alkavaan ryhmään Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan todelliseen ekstrahintaan. Saat puolen vuoden Akatemian hintaan 10€/viikko eli 260€!!!

Voit maksaa maksun kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa sen jälkeen, kun olet valinnut ostoskoriisi Akatemian.

Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout Finland.
Jousto laskulla saat 30 päivää maksuaikaa ja Jousto osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk.

Maksutavat 

Haluatko jatkaa vanhoilla toimimattomilla toimintatavoilla vai haluatko päästä eteenpäin kohti taianomaista tulevaisuuttasi?   

Kun sinulla on käytössäsi valmentaja/mentori, joka on itse kokenut kaiken tämän, niin voit olla varma siitä, että pääset valmennuksessani eteenpäin.

Voit olla varma siitä, että tulet saamaan työkaluja ja oivalluksia oman etenemisesi tueksi.

Tulet saavuttamaan tuloksia, jotka tuovat elämääsi runsaasti positiivisia muutoksia. Pääset etenemään kohti taianomaista tulevaisuuttasi.

Miten valmennus etenee?

💜 Kun olet maksanut Akatemian haluamallasi maksutavalla, saat kuitin hankkimastasi kurssista sähköpostiisi.

💜 Kuitissa on linkki ladattavaan materiaaliin, jossa on yhteenveto hankkimastasi kurssista.

💜 Seuraavaksi saat tervetuloa viestin ja ohjeistuksen suoraan sähköpostiisi.

💜 Joka viikko saat sähköpostiisi kuukauden aiheeseen liittyvää materiaalia, jonka voit viedä helposti arkeesi.

💜 Saat harjoituksia, jotka tukevat etenemistäsi. Tällä kurssilla voit unohtaa suorittamisen. Etenet tuellani ilolla ja kiitollisuudella, ollen armollinen itsellesi.

💜 Saat viikoittain kirjallisen materiaalin sekä videon, jota voit kuunnella silloin kuin haluat. Pystyt vastaanottamaan uusia oivalluksia ja ideoita. Tietoisuutesi voimistuu ja opit tuntemaan itseäsi yhä selkeämmin. Voit viedä helposti oppimiasi asioita käytäntöön.

💜 Kerran kuukaudessa pidän 1,5 h yhteisen livekoulutuksen verkossa. Koulutuksessa saat lisämateriaalia kuukauden aiheeseen. Myös Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koulutuksen sisältöön toivomalla haluamiasi aiheita käsittelyyn.

💜 Saat harjoituksia ja tehtäviä, jotka on huolella valmistettu Sinun parhaaksesi. Jotta Sinä etenet kohti tavoitettasi. Jotta Sinä voit paremmin, kokonaisvaltaisesti. Jotta Sinä voit nauttia elämästäsi täysin siemauksin.

Voitko kuvitella elämää, jossa elät onnellisena, tiedät mitä haluat ja saavutat tavoitteesi ja elät unelmaelämääsi?
Sen ei tarvitse olla kuvitelmaa, se voi olla täyttä totta!

Anna itsellesi paras mahdollinen lahja ja ota ensimmäinen askel!

Juuri nyt on paras mahdollinen aika aloittaa matka kohti sitä ihmistä, joka haluat olla ja mikä oikeasti olet. Juuri nyt on paras mahdollinen aika asettaa oma hyvinvointi kaiken muun edelle. Älä enää sorru tekosyihin ja siirrä aloittamista tulevaisuuteen. Paras aika aloittaa on juuri nyt!

Se, mihin keskityt, lisääntyy.

Tämä akatemia on opastettu ja iloinen matka, jonka avulla hyvinvointisi palaset loksahtavat kauniisti paikalleen. Sinusta tulee oman elämäsi toimitusjohtaja – löydät itsesi ja vahvuutesi ja pysyt omassa voimassasi. Opit tekemään viisaita valintoja ja ne johtavat ihaniin asioihin.

Seuraava 6 kk:n Taianomainen Tulevaisuutesi- akatemia alkaa 3.8.2020. Ilmoittaudu heti mukaan!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Miksi materiaali julkaistaan kerran kuukaudessa?
Portaan ensimmäinen materiaali julkaistaan kuukauden alussa, jotta Sinulla on riittävästi aikaa sisäistää asiat ja tehdä materiaaliin liittyviä tehtäviä. On myös tärkeää, että opiskelemme asioita tietyssä järjestyksessä. Näin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. On turha yrittää korjata seurauksia, jos emme ensin käsittele niihin johtaneita syitä.

En pysty aloittamaan heti. Haittaako jos jään jälkeen?
Ei haittaa. Vaikka Akatemia alkaa tiettynä päivänä, voit sovitella kurssin sopimaan omaan aikatauluusi.
Saat materiaalit itsellesi, joten voit tallentaa ne omalle koneellesi. Materiaalit ovat käytössäsi ”ikuisesti”.

Missä muodossa Akatemian materiaali on?
Materiaalit ovat kirjallisessa muodossa. Lisäksi viikoittain saat materiaalia videon muodossa.

Kuinka pitkä Akatemia on?
Akatemian pituus on 6 kuukautta. Saat materiaalit itsellesi, joten ne ovat käytettävissäsi “ikuisesti”. Voit käyttää kurssille tarvitsemasi ajan.

Paljonko Akatemia maksaa ja miten se maksetaan?
Akatemian hinta on 154,50€/kk eli puoli vuotta on yhteensä 927€.
Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa sen jälkeen, kun olet valinnut Akatemian ostoskoriisi.
Käytössäsi on Checkout Finlandin pankkimaksutavat, Jousto lasku ja Jousto osamaksu. Jousto laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa ja Jousto-osamaksulla voit maksaa jopa 36 kk:n erissä.

Miten ilmoittaudun mukaan Akatemiaan?
Ilmoittautuminen Akatemiaan tapahtuu maksamalla Akatemian hinta verkkokaupassa.

Mitä tapahtuu, kun maksan Akatemian?
Kun olet maksanut Akatemian, saat sähköpostiisi kuitin maksusta.
Maksukuitissasi on linkki ensimmäiseen ladattavaan materiaaliin. Ladattavassa materiaalissa on yhteenveto hankkimastasi Akatemiasta.
Seuraavaksi lähetän Sinulle Tervetuloa-kirjeen ja ohjeet omaan sähköpostiisi.

Mitä tarvitsen, että voin osallistua Akatemiaan?
Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.
Tarvitset myös innon lähteä tekemään muutoksia omaan elämääsi.

Kuinka pääsen mukaan Akatemiaan?
Ihanaa saada Sinut mukaan, pääset osallistumaan valmennukseen tästä linkistä tai alla olevasta kuvasta.

Haluatko kysyä vielä jotain?

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, niin olethan yhteydessä. Voit lähettää minulle sähköpostia tästä info@lupaustenportaat.fi 
Vastaan Sinulle erittäin mielelläni.

Rakkaudella 💜
Virpi