fbpx

Taianomainen tulevaisuutesi- Akatemia (6 kk)

Mitä taianomaisuus tarkoittaa omassa elämässäsi?

Minkälainen on sinun taianomainen elämäsi?

Onko se täynnä rahaa ja vaurautta, loistokkaita matkoja ja upeita kokemuksia, unelmakoti, unelmien kumppani tai työpaikka?


Vai onko se hyvää oloa, iloa ja energiaa, rakkautta sekä onnellisuutta ja saavutettuja tavoitteita ja unelmia?


Se voi olla jokin näistä tai nämä kaikki ja vielä paljon enemmän.


Tulevaisuutesi voi olla juuri niin taianomainen, kuin itse haluat.

Jokaisen elämä on erilaista. Jokaisen unelmat ja tavoitteet ovat erilaisia. Kuitenkin unelmille ja tavoitteille yhteistä niillä on se, että ne ovat asioita, joita haluat saavuttaa.


Elätkö unelmiesi elämää tällä hetkellä?


Entä jos elämäsi on täynnä epäonnistumisia ja jatkuvia haasteita, eikä unelmista tai toteutuneista tavoitteista ole tietoakaan.

Sinäkin voit saavuttaa omat unelmasi.

Joskus se on helpommin sanottu kuin tehty. 


Se ei välttämättä ole helppoa, mutta se on mahdollista. 


Sinäkin voit onnistua. Voit päästä eroon jatkuvista epäonnistumisista ja saavuttaa haluamasi asiat.


Sinäkin voit elää omaa unelmaelämääsi. 


Kysymys kuuluukin – haluatko saavuttaa tavoitteesi ja elää omaa unelmaelämääsi?

Vai haluatko jatkaa epäonnistumisen kierteessä?

Elätkö unelmaelämääsi?

Mitä näet peilistä?

Katsooko peilistä ihminen, jonka suupielissä väreilee salaperäinen hymy? 
Tiedät jotakin sellaista, mitä muut eivät välttämättä tiedä. Vai kertooko peilikuvasi jotain muuta?

Luotatko itseesi ja elämääsi?

Silmäsi sädehtivät. Niistä loistaa ilo ja luottamus itseäsi sekä elämääsi kohtaan. Tiedät kuka olet ja millainen haluat olla. 

Vai tunnetko itsesi epäonnistuneeksi ja jopa lannistuneeksi nykytilanteeseen?

Rakastatko itseäsi?

Rakastatko itseäsi juuri sellaisena kuin olet? Tunnetko olevasi  täydellinen omana itsenäsi? Vai tuntuuko sinusta siltä, että olet kaikkea muuta?

Oletko tyytyväinen elämääsi?

Tyytyväisyys ja rakkaus itseäsi ja omaa elämääsi kohtaan ovat tuoneet elämääsi tasapainon, joka heijastuu ympäristöösi rauhallisuutena ja mielenrauhana.

Vai tunnetko tyytymättömyyttä kaikkeen itsessäsi ja elämässäsi ja se lisää epäonnistumisen tunteita entisestään?

Miten suhtaudut itseesi? Entä muihin?

Olet löytänyt rauhan myös sisäisesti. Osaat suhtautua itseesi sekä muihin armollisemmin ja rakastavammin. 

Vai ovatko ihmissuhteesi pelkkää taistelua ja kamppailua tälläkin hetkellä?

Miten käsittelet haasteita?

Askeleesi on kevyt, tuntuu kuin kävelisit ilmassa. Haasteet eivät enää kaada sinua, sillä olet oppinut käsittelemään niitä. Ne ovat sinulle nykyisin vain välietappeja seuraavaan onnistumiseen.

Vai oletko niin väsynyt jatkuviin taisteluihin, että jo ensimmäinen haaste lannistaa sinut ?

Miten suhtaudut työhösi?

Olet löytänyt unelmatyösi tai olet vihdoin löytänyt vanhasta työstäsi uuden merkityksen. Nautit työstäsi. Rakastat sitä mitä teet. Vai raahaudutko viimeisillä voimillasi joka aamu työhön, josta et enää nauti? Kaipaatko jotakin uutta? 

Oletko energinen?

Heräät aamuisin virkeänä uuteen päivään. Nukut yösi levollisesti. Huolet ja murheet eivät enää häiritse yöuntasi, vaan suorastaan tuhiset onnellisena unien maailmassa. Vai pyöritkö yön tunteina sängyssä miettien jo seuraavan päivän haasteita, maksamattomia laskuja tai pomon tapaamista?

Huolehditkö itsestäsi?

Olet aktiivinen päivässäsi. Huolehdit omasta jaksamisestasi, palautumisestasi sekä riittävästä levosta. Syöt terveellisesti ja säännöllisesti. Vai meneekö aikasi passiivisena päivästä toiseen? Kuluuko aikasi älylaitteiden parissa samalla huomaamattomasti herkkuja napostellen? 

Millaiseksi tunnet olosi?

Näytät hyvältä. Tunnet olosi onnelliseksi ja rakastetuksi. Olet tyytyväinen itseesi ja kehoosi. Vai tuntuuko sinusta siltä, ettei kukaan rakasta sinua, arvosta sinua tai edes kuuntele sinua?

Hyväksytkö itsesi?

Hyväksyt itsesi sellaisena, kuin olet. 

Vai näetkö itsessäsi enemmän negatiivisia asioita, kuin positiivisia asioita? Onko sinun vaikeaa hyväksyä itsesi?


Jos et ole tyytyväinen itseesi tai elämääsi tällä hetkellä, niin mitä haluaisit muuttaa?

Jos peilistäsi katsoo ihminen, joka tuntee epäonnistuneensa jälleen kerran, niin mitä haluaisit muuttaa? 


Jos ruokavaliosi on vähän mitä sattuu tai syöt milloin ehdit tai muistat, niin miten se näkyy kehossasi?
Miltä se tuntuu? Mitä muutoksia haluaisit tehdä?


Jos vaatteesi kiristävät ja kehosi on muuttunut, niin mitä ajatuksia se nostaa mieleesi?

Miltä se tuntuu? Mitä haluaisit muuttaa?


Saatat olla lannistunut ja osittain jopa masentunut koko tilanteeseen. Tunnet olosi väsyneeksi ja myös näytät väsyneeltä.  Mitä haluaisit muuttaa?


Haluaisitko takaisin oman elinvoimasi ja paremman kunnon? 

Ehkä haluaisit juosta maratonin tai jos et ihan maratonia, niin haluaisit kuitenkin edes jaksaa kävellä puuskuttamatta. Todellisuudessa saatat puuskuttaa jo pienestä fyysisestä ponnistelusta.


Se ärsyttää sinua.

Ehkä et jaksa tehdä oikein mitään, ainakaan mitään ylimääräistä.
Työpäivän jälkeen kaadut rättiväsyneenä sohvalle ja saatat nousta siitä vasta tuntien kuluttua. Ja jos arjen velvollisuudet jatkuvat vielä myöhemmin, on olosi entistä väsyneempi.

Positiivisuus ja ilo loistavat poissaolollaan. Olet kadottanut ne jonnekin arjen kiireiden jalkoihin.

Sinusta tuntuu, että elämäsi on täynnä pelkkiä ongelmia ja haasteita. Ne ovat kietoneet sinut salakavalasti omaan verkkoonsa, josta et pääse millään pois. Et pääse, vaikka haluaisit. 


Sinulla ei ole aikaa, ei energiaa, eikä motivaatiota lähteä tekemään muutoksia. Etkä oikein edes tiedä mistä aloittaisit.

Minulla on sinulle hyviä uutisia...

Silonsaari Virpi

Olen ollut tuossa tilanteessa, joten tiedän mitä käyt läpi.

Voit päästä eroon jatkuvista haasteista ja epäonnistumisen tunteista.

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten sen teet. Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi yksin, sillä saat henkilökohtaisen tukeni matkallesi puolen vuoden ajalle. 

Virpi Silonsaari  /  Lupausten Portaat

Katso itseäsi puolen vuoden päähän - mitä näet?

Näetkö peilistä saman kuvan, itsesi kamppailemassa edelleen samojen haasteiden parissa, kuin tälläkin hetkellä? Vai näetkö itsesi elämässä omaa unelmaelämääsi? 


Haluatko saavuttaa omia tavoitteitasi ja elää unelmaelämääsi? 


Jos vastasit kyllä, niin se on upea alku matkallesi kohti omaa unelmaasi. Mutta valitettavasti minun pitää pudottaa sinut heti takaisin maanpinnalle.


En tee sitä ilkeyttäni, vaan kerron sinulle faktan. Pelkkä myöntävä vastaus ei tuo sinulle tavoitteitasi, saatika unelmiasi Tuosta myöntävästä vastauksesta alkaa itse työ, muutoksen tekeminen ja tavoitteen sekä unelmiesi saavuttamisen mahdollistaminen. 


Päätöksesi jälkeen sinun tulee lähteä tekemään muutoksia omaan arkeesi ja elämääsi. Tuon päätöksen jälkeen sinun pitää viedä suunnitelma käytännön tasolle.  Pelkkä ajattelu tai odottaminen ei riitä.

 • Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lähdet tekemään konkreettisesti niitä asioita, jotka vievät sinua kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi.
 • Se tarkoittaa sitä, että teet tarvittavia muutoksia arjessasi ja elämässäsi, jotka vievät sinua kohti tavoitteita ja unelmiasi, eikä niistä poispäin.   

Jos istut ja odotat, että omat tavoitteesi ja unelmasi toteutuvat, ilman että tekisit mitään niiden eteen, voin sanoa, ettei niin käy. Valitettavasti näin ne eivät toteudu.  

Kukaan ei soita ovikelloasi ja tuo unelmaasi sinulle kultalautasella. Sinun tarvitsee itse lähteä tavoittelemaan tuota unelmaasi ja ottaa askelia kohti sitä. 


Kun suuntasi on oikea, niin jokainen ottamasi askel vie sinua lähemmäs unelmaasi. Älä tällä kertaa enää luovuta matkalla, vaan ole vihdoin valmis saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi.  


Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi yksin, sillä olen tukenasi koko Akatemian ajan. Olen tukenasi puolen vuoden ajan.

Mitä Taianomainen tulevaisuutesi -Akatemia sisältää:

Akatemia sisältää kattavan kurssimateriaalin puolen vuoden ajalle (6 kk). 


Saat henkilökohtaisen tukeni koko Akatemian eli 6 kuukauden ajalle.


Varmistamme onnistumistasi livekoulutuksilla, joita sisältyy Akatemiaan peräti 9 tuntia!!

 ( 1,5h / kk *6 kk = 9 tuntia). 


Akatemia sisältää 6 moduulia, joista jokainen keskittyy yhteen onnistumisen kannalta oleelliseen asiaan. 
Yhden moduulin kesto on 1 kk.


Kurssimateriaalia on sekä kirjallisessa muodossa, että videoina.


Akatemian arvo kokonaisuudessaan on huikeat 4.600 €!!
Mutta et joudu maksamaan siitä edes murusta. 


Asiakkaiden antama keskiarvo Akatemiasta

9

Mitä Akatemia sisältää?

 1. 1
  Moduuli 1 keskittyy arvoihin ja omaan arvomaailmaan.  Työkalujen ja tehtävien avulla kirkastat omia arvojasi, jotta opit arvostamaan itseäsi, elämääsi, tavoitteitasi ja unelmiasi. Näin voit edetä haluamaasi suuntaan. Moduuli 1 sisältää 7 osiota.

 2. 2
  Moduuli 2 tekee tavoitteistasi totta. Työkalujen ja tehtävien avulla opit ansat ja karikot tavoitteidesi edessä. Otat käyttöösi menestymisen avaimet ja saavutat tuloksia kaikilla elämäsi osa-alueilla. Moduuli 2 sisältää 10 osiota.
 3. 3
  Moduuli 3 auttaa sinua poistamaan esteitä oman onnistumisesi edestä. Opit päästämään irti asioista ja ajatuksista, jotka vaikuttavat valintoihisi ja päätöksiisi negatiivisesti. Niistä ajatuksista ja uskomuksista, jotka vievät sinua väärään suuntaan. Moduuli 3 sisältää 10 osiota.

 4. 4
  Moduulissa 4 opit ravitsemaan kehoasi viisaasti ja lempeäsi. Voit jättää kaikki kuurit ja dieetit taaksesi, eikä sinun tarvitse enää kieltäytyä mistään. Voit syödä ilman stressiä ja kaloreiden laskemista, eikä sinun tarvitse tuntea syyllisyyttä syömisestäsi. Moduuli 4 sisältää 18 osiota.
 5. 5
  Moduulissa 5 saat työkaluja oman kokonaisvaltaisen kunnon metsästykseen. Opit liikkumaan itsellesi mieluisalla tavalla aktivoituen arjessasi. Löydät omat motiivisi liikkumiseen. Moduuli 5 sisältää 9 osiota.
 6. 6
  Moduulin 6 työkalujen avulla varmistat oman läpimurtosi. Pystyt taklaamaan vastoinkäymisiä ja opit hyödyntämään omia ajatuksiasi onnistumisesi tukena. Onnistut! Moduuli 6 sisältää 3 osiota.

Tulen mukaan 6 kk Akatemiaan!

Maksan ainoastaan 131,05€ / kk + alv 24%

Tiedän mitä käyt läpi. Olen ollut tuossa tilanteessa.


Olin vuosia tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt kaiken kiireen ja stressin taustalle. 

Jojoilin vuodesta toiseen painoni kanssa. Söin mitä sattuu ja milloin sattuu. Se näkyi ja se tuntui. En voinut hyvin.

Olin jatkuvasti väsynyt, mutta raahauduin kuitenkin säännöllisesti kuntosalille, jotta olisin saanut lisää virtaa. Lopputulos oli päinvastainen. Väsyin entisestään ja vaikutus hyvinvointiini oli täysin päinvastainen kuin alunperin oli tarkoitus. 

Virpi Silonsaari / Lupausten Portaat
Lue mitä tyytyväiset asiakkaat kertovat... 

Tiesin mielestäni jo kaiken...

Parasta valmennuksessa on ollut omien silmien avautuminen. Tiesin mielestäni jo kaiken. Olin yrittänyt kaikkea mahdollista. Olin luovuttanut yhtä monta kertaa, kuin olin aloittanutkin. Itselleni vaikeinta oli tunnustaa, että olin jumissa ja tarvitsin apua. Paras tekoni oman hyvinvointini eteen oli ottaa yhteyttä Virpiin. Takana on 4 kk valmennusta ja tuloksia on tullut. Ihana tunne monien vuosien jälkeen. Tämä tunne auttaa entisestään motivoitumaan vielä lisää. - nainen 52v - 

Todella kattavasti käsitelty...

”Paljon tärkeää asiaa ja todella kattavasti käsitelty. Olisin voinut maksaa enemmänkin”  -nainen 50v - 

"


”Todella kattava kokonaisuus, lyhyempi aika ei olisi edes riittänyt” – nainen 54v.


"


”Syventävät keskustelut Virpin kanssa veivät asioita vauhdilla eteenpäin” - nainen 49v.


"


”Akatemiasta jäi huippufiilikset” – nainen 55v


Saatat miettiä, että ajankohta on huono. 


Kokemuksesta voin kertoa, ettei oikeaa ajankohtaa tule koskaan.

Mikäli odotat huomiseen, niin todennäköisesti odotat myös ensi viikkoon ja ensi vuoteen. 

Pysyt jatkuvasti aikomisen asteella. Pikku hiljaa myös aikominen muodostuu itsellesi normaaliksi toimintatavaksi. Olisiko jo aika tehdä asialle jotakin?


Jos kuitenkin edelleen mietit aloittamisen kanssa, huomaat nopeasti, että esteitä alkaa tulla mieleesi koko ajan. Mieleesi nousee jos jonkilaisia syitä, jotka estävät jälleen kerran aloittamisen. Ja koko ajan aloittamisesta tulee entistä vaikeampaa.  


Itse suunnittelin aloittavani aina seuraavana maanantaina, ensi kuussa tai tämän suklaapatukan jälkeen. Tosiasiassa huijasin ainoastaan itseäni. 


Tee sitä toisin!

Näytän sinulle miten pääset irti asioiden siirtämisestä tulevaisuuteen ja näytän miten pääset irti epäonnistumisen kierteestä.


Jos edelleen pähkäilet aloittamisen järkevyyttä, niin helpotan päätöstäsi.


Näytän sinulle miten helppoa on aloittaa juuri nyt.

Miksi juuri nyt?


Katso ilmainen webinaari ja tee päätöksesi sen jälkeen.  Jos et löydä sopivaa ajankohtaa, niin ilmoittaudu silti mukaan, lähetän sinulle tallenteen. 

Tulen mukaan 6 kk Akatemiaan!

Maksan ainoastaan 131,05€ / kk + alv 24%

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko Akatemia maksaa?

Akatemian hinta on 131,05€ / kk + alv 24% = 162,50€/kk.  Puolen vuoden Akatemia maksaa yhteensä 786,29 € + alv 24% = 975€.

Maksulla saat 4.600€ arvoiset edut!!

Miten voit maksaa Akatemian?

Maksupalvelutarjoaja muuttuu 5.10.2021 kun Checkout muuttuu Paytrailiksi

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com


Voit maksaa Pivolla, MobilePayllä, pankkipainikkeilla, Visalla, VisaElectronilla tai Mastercardilla sekä OP-laskulla tai Joustolla. 
Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Mitä tapahtuu, kun maksat Akatemian?

Saat heti maksusi jälkeen käyttöoikeuden Akatemian materiaaleihin. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi kurssialustalle ja salasanasi. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit muuttaa sen heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Kuinka pitkä Akatemia on?

Akatemian pituus on 6 kuukautta. Saat heti koko materiaalin käyttöösi ja voit käyttää siihen tarvitsemasi ajan. Voit edetä omassa tahdissasi. Suosittelen käymään materiaalia järjestyksessä, jotta punainen lanka säilyy alusta loppuun asti. 

Kuinka kauan materiaalit on käytössäsi?

Materiaalit ovat käytettävissäsi 3 vuotta ilmoittautumispäivästäsi. Henkilökohtainen tukeni on käytettävissä akatemian ajan eli 6 kk.

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen tuki?

Käytössäsi on henkilökohtainen tukeni akatemian ajan eli 6 kk. Voit kysyä minulta lisätietoja mieltäsi askarruttavista asioista ja omaan etenemiseesi liittyvistä asioista. Voit lähettää minulle sähköpostia ja vastaan Sinulle mahdollisimman pian, viimeistään 1 – 3 päivän sisällä (en välttämättä viikonloppuisin). Käytämme myös puhelinta, zoomia ja whatsappia yhteydenpidossa. 

Miten pääsen kurssialustalle?

Voit kirjautua kurssialustalle osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi
Käyttäjätunnuksesi = sähköpostiosoitteesi
Jos unohdit salasanasi, niin tilaa uusi kohdasta "Unohditko salasanasi?" 

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan Akatemiaan?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaation lähteä tekemään tavoitteistasi totta!

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Akatemian hinta verkkokaupassa haluamallasi maksutavalla. 

Unohdin käyttäjätunnuksen tai salasanan?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.
Salasanan voit tilata uudelleen kohdasta "Unohditko salasanasi+"

Mitä moduuli 1 sisältää?

 • Moduulissa 1 sukellat syvälle omaan arvomaailmaasi
 • Löydät itsellesi tärkeät asiat. Ne asiat, jotka tekevät elämästäsi elämisen arvoisen.
 • Kirkastat omat arvosi, jotta voit elää arvojesi mukaista elämää
 • Saat lisää sisäistä voimaa ja vahvistut 
 • Opit arvostamaan itseäsi, elämääsi, omia tavoitteitasi ja omiaunelmiasi
 • Opit laittamaan itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle omassa elämässäsi. 
 • Parannat omaa hyvinvointiasi ja sitä kautta myös ympärilläsi olevien elämää 
 • Asiakkaiden antama arvosana moduulille 9

Mitä moduuli 2 sisältää?

 • Moduulissa 2 kirkastat omat tavoitteesi
 • Opit tavoitteiden luomisen periaatteet. Et enää itse estä onnistumistasi. 
 • Opit välttämään ne ansat ja karikot, joihin olet kompastunut aiemmin
 • Huomaat muutostarpeet ja pystyt muuttamaan tilanteen  
 • Otat käyttöösi menestymisen avaimet 
 • Saavutat pysyviä muutoksia kaikilla elämäsi osa-alueilla. 
 • Asiakkaiden antama arvosana moduulista 9
 • Mitä moduuli 3 sisältää?

 • Moduulisssa 3 poistat esteitä oman onnistumisesi edestä
 • Taklaat etenemistäsi estäviä tekijöitä
 • Siirryt aikomisen ajattelumallista toiminnan puolelle 
 • Otat käyttöösi omien ajatusten voiman
 • Saat työkaluja, joiden avulla päästät irti sinulle haitallisista asioista
 • Päästät irti asioista, ihmisistä ja tapahtumista, jotka ovat lannistaneet ja pienentäneet sinua  
 • Opit päästämään irti asioista, jotka vaikuttavat valintoihisi ja päätöksiisi negatiivisesti
 • Vahvistat omaa voimaasi 
 • Opit suhtautumaan itseesi armollisemmin ja lempeämmin 
 • Opit suhtautumaan muihin armollisemmin ja lempeämmin 
 • Opit rakastamaan itseäsi
 • Opit hyväksymään itsesi
 • Asiakkaiden antama arvosana moduulista 9
 • Mitä moduuli 4 sisältää?

  • Moduulissa 4 opit ravitsemaan kehoasi lempeästi ja viisaasti
  • Ymmärrät ravinnon merkityksen koko kehosi toimintaan ja hyvinvointiisi  
  • Opit syömään ilman stressiä ja kaloreiden laskemista 
  • Heität romukoppaan kaikki dieetit ja kuurit
  • Päästät irti negatiivisista tunteista syömiseen liittyen
  • Päästät irti repsahdusten tai valintojesi tuottamasta mielipahasta  
  • Saat työkaluja, joiden avulla pystyt suhtautumaan ruokaan positiivisesti
  • Luot itsellesi voittajan rutiinit. 
  • Asiakkaiden antama arvosana moduulista 9

  Mitä moduuli 5 sisältää?

 • Moduulissa 5 metsästetään kokonaisvaltaista kuntoa
 • Tunnistat omat motiivisi liikkumiseen
 • Saat työkaluja, jotka edistävät omaa hyvinvointiasi
 • Opit liikkumaan itsellesi mieluisalla tavalla
 • Opit välttämään liikunnan aloittamisen perisyntejä
 • Aktivoidut arjessasi  
 • Vahvistat liikkumiseen sitouttavia tekijöitä
 • Pääset aikomisesta seuraavalle portaalle  
 • Osaat ottaa aikaa itsellesi myös palautumiseen ja lepoon
 • Asiakkaiden antama arvosana moduulista 9
 • Mitä moduuli 6 sisältää?

  • Moduulissa 6 varmistat oman läpimurtosi
  • Vahvistat uusien tapojen omaksumista arkeesi 
  • Vahvistat sisäistä motivaatiotasi
  • Pystyt taklaamaan vastoinkäymisiä 
  • Saat työkaluja mielenhallintaan ja ajatusten vaikutukseen onnistumisessa
  • Etenet joka päivä kohti tavoitteitasi 
  • Vahvistat voittajan rutiineja
  • Varmistat onnistumisesi
  • Työkalujen avulla pystyt etenemään itsenäisesti ja voit elää unelmiesi elämää 
  • Teet oman läpimurtosi ja onnistut!
  • Asiakkaiden antama arvosana moduulista 9

  Jäikö jokin askarruttamaan / Ongelmia kirjautumisessa, verkkokaupassa...?

  Laita minulle viestiä info@lupaustenportaat.fi niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

  © 2021  Lupausten Portaat / VS IDEA