fbpx

Irrottaudu paineiden hälytystilasta

Keinoja hyvinvoinnin parantamiseen ja ylläpitoon.


Stressi haltuun -valmennus

Sanalla stressi on negatiivinen kaiku, vaikka se on aivan luonnollinen asia. Ilman stressiä emme nimittäin saisi itsestämme irti oikeastaan mitään.


Stressi on sysäys ajatuksista tekoihin. Stressi on täysin terveellinen reaktio, kunhan se kestää rajallisen ajan ja pystymme reagoimaan tilaan normaalisti.


Mutta siitä hetkestä alkaen, kun tuo reaktio jää päälle tai toistuu liian usein, alkavat ongelmat.


Elimistössä syntyy ylijännitystila, joka aiheuttaa lukuisia haittavaikutuksia. Ja se näkyy myös työpaikalla. 

Stressi voi johtua monista eri asioista ja voi oireilla monin eri tavoin. Voikin olla vaikeaa erottaa, onko kyse stressistä, uupumuksesta, masennuksesta tai jostain muusta hyvinvointiin negatiivisesti vaikuttavasta asiasta.

Stressi voi johtua myös itselleen liian vaativasta työstä tai epävarmuudesta itsestään tai omista kyvyistään. Se voi johtua liiallisista vaatimuksista ja armottomuudesta itseään kohtaan.

Stressi vaikuttaa myös toimintakykyyn ja keskittymiskykyyn. Onkin tärkeää puuttua mahdollisiin stressiä aiheuttaviin tekijöihin jo varhaisessa vaiheessa, jotta suuremmilta haittavaikutuksilta vältyttäisiin.

VALMENNUKSEEN SISÄLTYY HENKILÖKOHTAINEN SPARRAUS!

Miksi stressi haltuun -valmennus?

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa se näkymään jaksamisessa ja pikkuhiljaa se näkyy myös työpaikalla.


Stressi ja kiire voivat ottaa vallan sinusta ja päivästäsi. Voi olla, että oma hyvinvointisi jää kaiken kiireen ja stressin jalkoihin, jolloin päiväsi ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä, aikataulujen paukkumista yli ja paljon muuta...
 
Et saa mitään järkevää aikaiseksi, et ehdi, eikä sinulla ole voimia... Kiire ja stressi lisääntyvät ja tuntuu, ettet saa mitään aikaiseksi.

Jatkuva stressi alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossasi. Hyvinvointi takkuaa, etkä voi hyvin. Henkilökohtaisen elämän haasteet ja ongelmat tuntuvat entistä raskaammilta kantaa ja voimat uhkaavat loppua, uupuminen on lähellä. 


Voit pysäyttää kierteen ja muuttaa suunnan!


Mitä koulutus sisältää?

Koulutus sisältää 6 h koulutuksen.
Hinta sisältää max 6 hlöä (lisäosallistujat laskutetaan erikseen).
Livenä paika
n päällä tai verkossa. 

Lisäksi jokaiselle yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus. 

1

Stressi ja sen vaikutus hyvinvointiin

Osallistuja ymmärtää mitä stressi on ja mistä se johtuu. Hän tunnistaa stressin eri lajit ja ymmärtää mitä vaikutuksia stressillä on hyvinvointiin ja jaksamiseen.


Osallistaja saa eväät, joiden avulla hän pystyy hallitsemaan stressiä ja pystyy omilla toimenpiteillään ennaltaehkäisemään sen syntyä. 


2

Ajatukset ja tunteet

Osallistuja ymmärtää mitä merkitystä omilla ajatuksilla ja tunteilla on omalle hyvinvoinnille. Hän ymmärtää myös mikä merkitys omilla ajatuksilla on koko työyhteisön hyvinvoinnille ja ilmapiirille. 


Osallistuja tunnistaa omat stressitekijänsä ja pystyy hallitsemaan omaa stressiä. Hän tiedostaa miten hän voi omien tekojensa ja ajatustensa avulla vähentää stressitekijöitään niin arjessa kuin työssäkin. 


3

Ajankäyttö hyvinvoinnin tukena

Osallistuja valjastaa ajankäytön tukemaan hyvinvointiaan, jolloin kiireen ja stressin hallinta helpottuu. 


Osallistuja ymmärtää mitä merkitystä ajankäytöllä on omaan ja koko tiimin hyvinvointiin sekä ilmapiiriin. Hän tiedostaa tehottoman ja tehokkaan ajankäyttönsä eron ja pystyy tekemään muutoksia päiväänsä.


Osallistuja saa työkalut, joiden avulla hän kesyttää kiireen ja parantaa omaan hyvinvointiaan. Ajankäytön hallinta helpottuu koulutuksessa saatavien työkalujen avulla. Näin aika, energia ja motivaatio riittävät niin töissä, kuin työn ulkopuolellakin. 


Virpi Silonsaari / VS IDEA

Olo ei ole hääppöinen, kun jatkuva kiire ja stressi vie kaikki mehut, eikä energiaa tunnu riittävän oikein mihinkään.

Kun kalenteri pursuaa palavereja ja menoja, tarjouspyyntöjä ja sopimusneuvotteluja, tapaamisia tai puheluja, tulee säntäiltyä sinne tänne, joskus tietämättä edes mitä oikein pitäisi tehdä. Ei osaa oikein tarttua mihinkään. 

Jatkuva kiire ja stressi syö jaksamista, ne vaikuttavat negatiivisesti hyvinvointiin. Jatkuessaan se alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossa. Silloin on aika puhaltaa peli poikki ja tehdä asialle jotakin.

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

Virpin valmennuksessa on hyvä olla

"Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi."

Keskustelut on todella tsempaavia

"Yleensä olen pyöritellyt näitä ajatuksiani omassa päässäni. Olen jumittanut paikallani vuosikausia ja tilanne on vaan pahentunut.
Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin. "

Yksin olisin jo luopunut matkasta

"Ensimmäinen yhteydenotto pelotti, mutta se oli parasta mitä olen tehnyt. Viikko viikolla pääsen eteenpäin ja vaikeiden tilanteiden tullessa eteen, olet tukena ja auttamassa. Yksin olisin jo luopunut matkasta monta kertaa."

Hinta: 975€ + alv 24%


Valmennus sisältää jokaiselle koulutukseen osallistuvalle 
 yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen ILMAISEKSI (á 97€/hlö)


Hinta sis. max 6 hlöä. Vain 162,50€/hlö + alv 24%.
Lisäosallistujat laskutetaan erikseen. 

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Kuinka monta osallistujaa hinta sisältää?

Kuka on kouluttajana?

Kuinka pitkä koulutus on?