fbpx

Päiväkirja
Matkani muutokseen 9 päivässä

1. päivä / ke 9.6. Tänään se alkoi!

Ehdin jo henkisesti valmistautua tähän päivään, sillä tein päätöksen muutosohjelman aloittamisesta 30.5.


Mikä sai minut miettimään muutoksen tarvetta?


Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Koronakilot ovat arkipäivää myös meikäläisellä. 


Lopullinen niitti tuli siinä kohdassa, kun mökillä kesäkauden avajaisissa puin päälleni mökillä olevat farkut. Ne eivät sujahtaneetkaan päälleni kuten ennen, vaan ne juuri ja juuri mahtuivat päälleni.


Tuo tunne ei ollut mukava. 


Olen jo jonkun aikaa kärsinyt erilaisista vatsa- ja suolistovaivoista, eikä olokaan ole ollut kovin kummoinen.


Tietyt ruoka-aineet eivät enää jostain syystä sovi minulle, joten olenkin etsinyt sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät saa vatsaa möyryämään tai turpoamaan jalkapalloksi. Se on varsinaista salapoliisin hommaa, mutta tärkeää omalle hyvinvoinnille ja jaksamiselle.


Seuraavat 9 päivää auttavat myös tässä. Nyt on erinomainen ajankohta ottaa itseä niskasta kiinni ja korjata suunta oikeaksi sekä saada samalla tilanne suolistossa rauhoittumaan.Ja mikä onkaan paras ajankohta aloittaa, kuin hääpäivä:)Jos olet lukenut tekstejäni tai ollut mukana kursseillani, tiedät, etten ole rajoittavien dieettien tai laihdutuskuurien kannattaja. Kokemuksesta viisastuneena en enää halua kehoani sekaisin ja takaisin jojoilun kierteeseen, jonne kaikenlaiset kuurit meikäläisen veivät mukanaan. Enkä halua kituuttaa itseäni kuukaudesta toiseen, vaan tehdä muutoksen nopeasti ja helposti.


Helposti siksi, että kaikki on mietitty valmiiksi, eikä aikaa mene kuin 9 päivää. Ainoa mitä pitää tehdä, on noudattaa ohjelmaa.


Ja siinä on vastaus, miksi juuri tämä muutosohjelma. Ohjelmassa tehdään muutos vain 9 päivässä.


Luvassa on tehostartti kevyempään ja virkistäytyneeseen kehoon ja mieleen. Kaksi ensimmäistä päivää ovat vaikeimmat


Tiedän, ettei seuraavat 9 päivää tule olemaan välttämättä helppoja. Mutta arvokkaat kokemukset harvoin ovat ja olen valmis muutokseen. 


Hyvin todennäköisesti törmään haasteisiin ja esteisiin, jotka yrittävät lannistaa minua ja saada minut lopettamaan. Pystyn tähän ja niin pystyt sinäkin. Kerron omista haasteistani ja kokemuksistani myös sinulle helpottaakseni sinun matkaasi.


Tiedän, että ensimmäiset 2 päivää ovat vaikeimmat. Mutta ne ovat myös tärkeimmät, jotta ohjelma toimii kuten on tarkoitettu. Ensimmäiset 2 päivää on tarkoitettu elimistön ja mielen uudelleenkäynnistykseen. 


Ja se on nyt aloitettu. 
2. päivä / to 10.6. Yksi päivä jo takana!

Aika mukava fiilis, täytyy tunnustaa.

Aamu alkoi kauppareissulla. Kauppakassi täyttyi mustikoilla, persikoilla, viinirypäleillä, kurkulla, tomaatilla, sipulilla, broilerilla ja vaikka millä herkuilla, joista kohta pääsen jo huomenna loihtimaan herkullisia aterioita. Tämä 2. päivä käynnistellään vielä elimistöä ja mennään tuolla kasvis- ja hedelmäpuolella. 

Voin muuten näin jälkikäteen kertoa, että oli hyvä ajankohta aloittaa hääpäivänä. Muuten olisimme istuneet jossakin ulkona syömässä ja toki herkuttelemassa jälkiruoasta, ehkä kakkukin olisi ostettu. Nyt juhlistimme hääpäivää konkreettisesti ulkona, ihanassa aurinkoisessa säässä, satamassa kahvikupillisen äärellä. 

Eilinen kokonaisuudessaan meni odotettua helpommin. Ohjekirjanen auttaa kirjaamaan ylös omat syömiset ja tekemiset, joten ei tarvitse ajatella liikaa. Se on hyvä, sillä se vähän takkusi, siis ajatuksenjuoksu.

Olo oli suhteellisen hyvä koko päivän, ainoastaan pientä hajamielisyyttä oli ilmassa, kun normaali syöminen oli tauolla.

Huomasin, että ajatteluun piti käyttää enemmän aikaan. Tai ajatus ei oikein pysynyt perässä. Taisi olla pientä aivosumua. 

Säännöllisyys on isossa osassa myös tässä ohjelmassa ja kun pidin siitä kiinni, ei mitään takapakkia tullut.  Pystyin torjumaan mahdollista nälkää ravitsemalla itseäni vapailla hedelmillä ja kasviksilla ohjelman muiden tuotteiden lisäksi. Ja juomalla vettä. 

Ja aiemmin kertomaani vatsan oireiluun voin jo heti tässä alussa todeta, että vatsa on rauhoittunut. Se on ainakin itselleni iso juttu. Mahakipuisena on ilkeä kärvistellä. 

Yksi ahaa-elämys on myös jo tullut tässä matkalla.

Korvaan jatkossa leivän mussuttamisen ohjelmassa olevalla kuitutuotteella. Miksi söisin leipää ja kärsisin mahdollisesta vatsakivusta, kun voin nauttia tarvitsemani kuidun vesilasillinen kera. Ja kalorimäärässä oleva ero on ihan huikea.

Tästä jatketaan kohti iltaa.

Nyt suuntaan lounaalle! Ja se on suklaamakuinen, ei huono:)


3. päivä / pe 11.6.  Luovuttamisen tunteita

Eilen illalla ajatukset ei enää olleetkaan niin innolla mukana, sillä ensimmäistä kertaa iski tunne, että jotain herkkua pitäisi syödä. Tuo oli se hetki, kun vanhat tavat ja tottumukset yritti puskea silmille ja saada meikäläisen tahtotila nurin.Tuossa hetkessä olisi ollut niin helppo luovuttaa.

Tuossa kohdassa olisi ollut helppo laittaa koko homma läskiksi ja livetä ohjelmasta. Se olisi ollut niin helppoa, mutta onneksi en sitä tehnyt, sillä 3. aamuna olo oli aivan toisenlainen.

Kaikenlainen aivosumu oli tiessään, eikä aamulla ollut edes nälkä. Kiltisti söin aamupalan ohjelman mukaisesti, eikä vielä lounaallakaan ollut nälkä. Päivälliseen kohti mentäessä alkoi jo vesi nousta kielelle. Ei ihme, sillä valitsin tänään päivälliseksi kana-aterian, joka varmasti maistuu. 

Mutta täytyy paljastaa myös toinen karikko, jossa voi olla helppo luovuttaa ja ajatella, ettei tämä toimi.

Se tuli tänä aamuna, sillä 3. päivä on punnituspäivä.

Ja mitä puntari näyttikään, painoa oli tullut  +400g lisää!! 

Puntarin lukemiin ei kannata liikaa keskittyä, ei nyt, eikä myöskään jatkossa, sillä muutoin voi tilanne karata käsistä.

Kun muistaa sen, että pinnan alla tapahtuu koko ajan, kun otat oikeita askeleita, vaikka puntari näyttäisi mitä. Muista, että olet menossa oikeaan suuntaan.

Aika upeaa on se, että muutoksen jo tuntee. Olo on koko päivän ollut pirteämpi ja energisempi.

Mutta aika hurjaa on myös se, että muutoksen myös näkee. Meikäläisen kasvot on kaventuneet. Voisi sanoa, että pöhötyksen taso on pienentynyt. 

4. päivä / la 12.6. Synttäripäivänä herkutellaan

Kyllä vaan, tänään on meikäläisen synttäripäivä ja herkutteluun on varattu vaikka mitä.

On mustikoita, persikoita, rypäleitä ja toki ruoaksi herkullisia broilerileikkeitä, nuudeleita sekä grillattuja vihanneksia sekä salaattia. Vaikka ohjelmassa voi syödä muutakin kuin broileria, niin meikäläinen vaan on tykästynyt tähän broilerireseptiin. 

Ei kuulosta pahalta, eikä miltään kituuttamiselta, vai kuulostaako?

Muutoksessa ollaan menossa jo 4. päivässä ja homma tuntuu helpommalta päivä päivältä.

Aika huikeaa on huomata se, että syöminen on aika paljon totuttu tapa. Tietyissä tilanteissa ja hetkissä voi olla pelkkä tapa napata jotain syömistä kaapista, on se sitten vaikka voileipä tai joghurtti tai mikä tahansa muu.

Nyt olen jo oppinut juomaan kahvinkin ihan vaan kahvina. Sen rinnalle ei tarvitse mitään muuta, vaan se toimii mainiona jälkiruokana niin suklaashaken kuin lounaankin jälkeen.

Vaikka ohjelmassa kevyt 30 minuutin kävely päivässä riittää aktivoimaan kehoa ja aineenvaihduntaa, niin meikäläinen aloitti tänä aamuna varsinaisella aktiivipiikillä. Olin nimittäin asiakkaan kanssa reippaalla kävelylenkillä yli tunnin.

Energiaa riitti koko lenkkiin ja olo oli mitä mainioin kävelylenkin jälkeen. Vaikka lämpömittari näytti reilusti yli 20 astetta jo lähtökuopissa.

Ja kyllä vaan tuo suklaanmakuinen shake vaan on herkullisen makuista. 

Näillä näkymin se jää myös tämän 9 päivän jälkeen meikäläiselle säännölliseen käyttöön.

Se onn meinaan herkullisuutensa lisäksi myös mainio tuote painonhallintaan sekä palautusjuomaksi vaikkapa kävelylenkin jälkeen. Ja on muuten erinomainen jälkkäri, myös suklaannälkään tai makeanhimoon.

Ohjelmassa jauhe sekoitetaan kevytmaitoon, mutta mie oon sekoittanut sen rasvattomaan maitoon:)

Hyvin menee, mutta menköön:)

Ollaan jo melkein puolessa välissä. 


5. päivä / su 13.6. Helppoa kuin heinänteko?

Jotenkin tuntuu, että toistan itseäni, kun sanon, että tämä ohjelma on helppo. Se on helpompi kuin mikään aiemmista, joita olen testannut.

Loppusuora alkaa häämöttää ja motivaatio on huipussaan. Motivaatio kasvaa syödessä, konkreettisesti:)

Tänään oli oikeastaan huilipäivä. Vettä satoi saavista kaataen melkein koko päivän, joten sitä viihtyi sisällä. Näin oli myös enemmän aikaa miettiä ruokapuolta.

Innostuin katsomaan Jamie Oliverin ohjelman, jossa hän kokkasi erilaisia kasvisruokia ja pitää todeta, että kyllä niitä katsellessa vesi nousi kielelle. Siitä innostuneena meikäläinen ottikin käyttöönsä muutamia ohjeita päivällisen valmistamisessa.

Ja kyllä pannulta nousikin herkullinen tuoksu, kun eri kasvikset hautuivat kannen alla herkullisesti maustettuna. Niitä oli ilo syödä. Mukaan broilerifileet ja nuudelit, niin kyllä kelpasi.

Kuten sanoin aiemmin, motivaatio kasvaa syödessä.

Varsinkin, kun tuntee ja näkee muutokset. Vatsani on voinut nimittäin paremmin, kuin pitkään aikaan!


6. päivä / ma 14.6. Tuloksia jo näkyvissä!

Viimeiset 4 päivää käynnissä.

Tuntuu, että aika menee kuin siivillä.

Tämä päivä onkin mielenkiintoinen, sillä tänään aamulla oli punnituksen vuoro. Eli suuntasin innokkaana kohti puntaria. Kohti tuota kapistusta, joka voi helposti tuhota itsetuntosi tai antaa sitä rutkasti lisää. 

Meistä jokainen suhtautuu painoonsa eri tavalla.

Toisille paino on jatkuva murheenkryyni ja asia, joka voi saada sinut pois raiteiltasi. Tai se voi olla matka kohti parempaa ja terveellisempää elämää.

Tässä 9 päivän muutoksessa on kyse jälkimmäisestä.

Jo 9 päivän aikana voit tehdä muutoksen, joka voi muuttaa koko loppuelämäsi.

Ja tänä aamuna myös itse näin jo konkreettisesti tuloksia puntarilla. Mutta koska näen muutoksia myös peilistä, halusin tehdä toisen testin. 

Etsin nimittäin jalkaani ne housut, jotka vielä viime keskiviikkona (vain 5 päivää sitten) puristivat ilkeästi. 

Ja arvaa mitä?

Ne sujahtivat jalkaan. Oikeasti! 

En ole saanut millään muulla ohjelmalla näin nopeasti haluamiani muutoksia, kuin nyt tällä. Ja parasta kaikessa on se, että olen syönyt, enkä ole joutunut kituuttamaan itseäni. 

Varmaan myös mieheni allekirjoittaa sen,  ettei meikäläiselle yleensä energiavajeesta, nälästä tai väsymyksestä johtuvia kiukkupuuskia ole tullut. Energiaa ohjelmassa tulee riittävästi. 

Ja vinkkinä suklaashakeen - tein sen aamulla kauramaitoon. Se toi yllättävää pehmeyttä ja rasvattomaan maitoon verrattuna maku oli huomattavasti herkullisempi:) Suosittelen!


7. päivä / ti 15.6. Aika menee niin nopeasti!

Siis oikeasti, viikko on hurahtanut vauhdilla ja nyt ollaan jo loppukaarteessa hyvää vauhtia kurvaamassa loppusuoralle.

Siinä suhteessa fiilis on hieno, mutta jotta homma ei kuulostaisi liian helpolta, niin tunnustan, että eilinen ilta oli vaikea.

En tiedä johtuiko se siitä, että söin illalla puoli litraa kesän ensimmäisiä mansikoita ja se taisi oli liikaa.

Vai oliko kyse jostain muusta. 

Minulla ei ollut oikeastaan nälkä, eikä jano.

Jotenkin kuitenkin oli sellainen olo, että tuossa hetkessä pöydällä loikoillut purkki täynnä Pingvin-viinikumikarkkeja meinasi vetää puoleensa. 

Eihän se olisi maailmaa kaatanut, mutta tämän 9 päivän muutosohjelman kyllä. Ja vain muutama päivä ennen maalia, niin kyllä se olisi jälkeenpäin harmittanut.

Mietin tuossa hetkessä olinko jättänyt jotain syömättä tai juomatta, joka olisi vaikuttanut tilanteeseen.

Ilmeisesti kuitenkin taustalla on ainoastaan meikäläisen omat tavat ja tottumukset siitä, että kun ei ole mitään järkevää tekemistä, alkaa hakea tekemistä vaikkapa karkkipussin rapistelusta. 

Onneksi muutoin päivä meni hienosti, enkä sortunut vanhoihin tapoihini.

Voinkin tässä vaiheessa jo todeta, että kuluneet päivät ovat olleet myös mainioita itsensä tutkiskelun päiviä - suosittelen!


8. päivä / ke 16.6. En usko tätä todeksi!

Siis huomenna on jo se päivä, jolloin tää muutosohjelma on ohi. Ihan oikeasti aika on mennyt todella vauhdikkaasti ja kuten jo aiemmin oon kertonut, odotettua helpommin.

Tällainen lyhyt startti sopii ainakin meikäläiselle. Varsinkin, kun en ole joutunut kituuttamaan itseäni nälkäisenä ja saanut kuitenkin näkyviä muutoksia. 

Eilinen päivä meni hienosti ja tänään on uutta tekemisen meininkiä kaikessa:) 

Energiaa on enemmän kuin aikoihin ja väsymys sekä pöhötys loistavat poissaolollaan. Väsymys tulee sitten, kun on sen aikakin, illalla. Eli juuri silloin, kun on aikakin mennä nukkumaan.

Eilen jatkoin mansikoiden syöntiä. Söin nyt sen toisen puolen siitä litrasta hyvällä menestyksellä, eikä ainakaan samoja oireita ollut kuin edellisenä päivänä. Ne taisivat silloin johtua ihan jostain muusta.

Kyllä ihmisen makuaisti tottuu uusiin makuihin aika nopeasti. Tarkoitan nyt tässä ohjelmassa käytettävää suklaashakea (sen saa muuten myös vaniljanmakuisena, jos tykkäät siitä enemmän). 

Se maistuu päivä päivältä vaan paremmalta. Oikeasti sillä voi korvata minkä suklaan tahansa. Ja "varsinaisena suklaansyöjänä" se on painavasti sanottu. 

Mutta tiedän, ettei makuasioista sovi kiistellä. Jokaisen pitää maistaa itse ja päätellä, tykkääkö siitä vai ei.

Ja jos yhdessä lasillisessa suklaashakea on proteiinia peräti 23g, ei ihme, että nälkä pysyy loitolla ja energiamäärä tasaisena. Ajattelin muuten kokeilla sitä vanukkaan muotoon, saa nähdä mitä siitä seuraa.

Eilen tein myös jotakin ihan uutta. Käytin ruoan mausteena kanelia. Sitä en ole tehnyt koskaan ennen. Ennen olen käyttänyt kanelia vain leivonnassa, mutta se olikin uusi tuttavuus ruoassa. Eikä lainkaan huono sellainen, päinvastoin. 

Matka jatkuu kohti maalia!

Huomenna on siis viimeinen päivä eli se tarkoittaa myös mittauspäivää.

Odotankin tuloksia malttamattomana, jotta näen mitä muutoksia itse saan ohjelmalla.

Pitää kuitenkin muistaa, että koska olemme kaikki yksilöitä, muutosohjelman vaikutukset ovat myös yksilöllisiä. Sinä saatat saada erilaisia tuloksia, mutta sen voin todeta, että niitä kyllä tulee.

Jos haluat kokeilla itse mitä 9 päivän muutos tarkoittaa siun kohdalla, niin kannattaa tulla mukaan. 

Siulla on 90 päivän tyytyväisyystakuu eli mitään riskiä ei ole.

Tai on tässä yksi riski.

Se, että oma muutoksesi 9 päivässä jää tekemättä!!

9. päivä / to 17.6. VIIMEINEN PÄIVÄ!!

Viimeistä viedään, konkreettisesti.

Tänään on nimittäin oman 9 päivän muutosohjelmani viimeinen päivä. 

Aamu alkoi mukavissa fiiliksissä. Varsinkin, kun tietää, että takana on 8 päivää etenemistä valmiin sapluunan mukaisesti ja homma pelittää.

Aika on ollut tosi lyhyt ja mennyt nopeasti, mutta jo tässä lyhyessä ajassa (tai oikeastaan jo aika nopeasti) voi saada positiivisia muutoksia omaan kehoon ja jaksamiseen.

Se, jos mikä antaa kummasti motivaatiota ja energiaa, kokeile vaikka itse!

Huomenna kokoan yhteen matkan plussat ja miinukset. Tuossa hetkessä pysähdyn tarkastelemaan myös niitä konkreettisesti näkyviä tuloksia. Niitä tuloksia, joita me ihmiset tarvitsemme pitääksemme motivaatiomme yllä.

Ilman näitä silmillä näkyviä tuloksia useimmat meistä menettävät nopeasti motivaation ja harmillisen usein lyö homman ranttaliksi. Eli pistämme hanskat naulaan ja unohdamme koko jutun. 

Jos palataan vielä hetkeksi eilisen tunnelmiin, niin eilen törmäsin ensimmäistä kertaa siihen, etten meinannut jaksaa syödä kaikkea mitä olisi pitänyt.

Ruokalautasella olleet viimeiset herkut meinasi nimittäin jäädä syömättä. Mutta tässä ei ole tarkoitus pantata syömistä, vaan syödä monipuolisesti, terveellisesti ja säännöllisesti, joten eikun menoksi.

Ja voi ihana mieheni. Äsken tullessaan kaupassa keittiön pöydälle ilmestyi omia herkkujani eli persikoita, pensasmustikoita ja viinirypäleitä. Ne jatkavat matkassa myös tämän 9 päivän jälkeen, kuten myös moni muu asia. Niistä tarkemmin myöhemmin. 

Jos oman kehon ja mielen piristysruiske kiinnostaa, niin lue lisää ja tule ihmeessä mukaan. Sinulla ei ole mitään riskiä, sillä saat 90 päivän tyytyväisyystakuun sekä henkilökohtaisen tukeni matkaasi ja oman hyvinvointisi tueksi.  


10. päivä / pe 18.6. Loppukatselmus muutosohjelmasta omalla kohdallani

Se on nyt virallisesti ohi, nimittäin 9 päivän muutosohjelma omalta kohdaltani. 


Nyt voisin ajatella, että jippii, baana on auki - herkut pöytään, tein sen! Mutta ajatukset tai olo ei ole lainkaan tuollainen, päinvastoin.


Kulunut 9 päivää on mainio alku matkalle kohti terveempää itseäni. Se on antanut lisää tehokkaita työkaluja ja pohjan, jolle on hyvä rakentaa omaa hyvinvointia myös tulevaisuudessa.


Matka siis oikeastaan vasta alkaa.


Ennen kuin mennään varsinaisiin tuloksiin, niin muutama sana eilisestä, ohjelman viimeisestä päivästä ja siihen liittyvistä huomioista. 


Eilinen meni nimittäin vähän penkin alle, ainakin jos mietin ohjelman noudattamista. Eikä edes niin vähän. 


Eikä kyse ole luovuttamisesta tai mistään sellaisesta, vaan ihan muusta. Päätimme nimittäin mieheni kanssa lähteä käväisemään iltapäivällä mökillä saunomassa ja uimassa. Tämä oli hyvä asia, mutta arvaa mitä…


Muistin kyllä hedelmät ja marjat, mutta minä pölkkypää unohdin kokonaan tarvitsemani juomaveden kotiin!!!! 


Mökillä on kyllä vesikannuissa valmiina ”raanavettä”, mutta jotenkin muutaman päivän kannussa seisonut vesi ei meikäläiselle oikein iskenyt. Meikäläisen piti hoitaa juominen siis jotenkin muuten.


Jälkikäteen viisaampana hokasin, että olisin voinut keittää veden ja jäähdyttää. Mutta siinä hetkessä ei kyllä keittäminen tullut pieneen mieleeni. 


Ja siinä menin metsään ja pahasti. Join nimittäin tuon reissun aikana ainoastaan kahvia ja kevytlimpparia. Limpparia, jossa on kyllä vähän kaloreita, mutta joka tuo taas muita mahdollisia ongelmia kehoon


Join siis nesteitä poistavia juomia!!


Ja vaikka kyse oli ainoastaan puuttuvasta vedestä, se kostautui. 


Lopputuloksena tämä 5 tunnin mökkireissu toi turvotuksen, josta olin jo innolla päästänyt irti.


Ei mikään ihme, sillä edellisinä 8 päivänä olin juonut tuossa samassa ajassa arviolta litran vettä. Nyt join pelkästään nesteitä poistavia juomia lisättynä saunomisella ja uimisella. Voi Virpi, miten pieleen voi homma mennä. 


Siihen ei enää auttanut se, että join kotiin tullessa useamman lasillisen vettä. Tuloksena oli ainoastaan vettä hölskyvä maha. Eikä se ollut kovin hyvä tunne. 


Meikäläisen pitäisi tietää paremmin.


No, jos tästäkin tummasta pilvestä etsii sen kultareunuksen, niin tämäkin kokemus oli opettava. Ja kertaaminen on opintojen äiti. Sain konkreettisen muistutuksen ihan perusasiasta. Ja vesi on yksi niistä. 


Vastaavia muistutuksia tai oivalluksia oli myös paljon muita näiden kuluneiden 9 päivän aikana. 


Kokonaisuutena muutosohjelma oli kannustava, opettava, innostava ja toi selkeitä muutoksia!


Jatko on pelkästään omissa käsissäni.


Rakkaudella
Virpi

Yhteenveto omasta matkastani - plussista ja miinuksista

Aloitetaan ohjelmassa käytettävistä tuotteista - niitä jäi reilusti käyttöön!

9 päivän muutosohjelman tuotepaketti

Muutosohjelmassa käytettävät tuotteet sisältyvät näppärään pakettiin, josta löytyy kaikki mitä tarvitset. 


Tuotteiden lisäksi paketissa on kätevä mittanauha sekä ohjevihko, josta löydät ohjeita ja vinkkejä sekä päiväkirjan, jonka avulla seuraat etenemistäsi helposti. Mukana on myös shakeri, jossa saat jauheen sekoitettua näppärästi haluamaasi nesteeseen. Tuloksena samettinen herkku.


Saat myös herkullisia reseptejä ja vinkkejä, joita voit hyödyntää niin ohjelman aikana, kuin myös sen jälkeen. 


Tuotteita voi ostaa myös yksittäin.


Lupausten Portaiden "Muutos vain 9 päivässä" -valmennuksen hinta 160€ sisältää myös tämän tuotepaketin (153€).


Forever Fiber

Kuidulla on monia terveydelle suotuisia vaikutuksia, joiden ansiosta se auttaa pysymään terveenä. 


Kuitupitoisen ravinnon on katsottu tukevan suoliston toimintaa ja ehkäisevän mm. ylipainoa, suolistosyöpiä, diabetesta ja sydäntauteja. 


Tuotetta jäi peräti 21 päiväannosta eli riittää seuraavalle 3 viikon ajalle!! 


Vertaan päiväannoksen ravintosisältöä Vaasan Ruispala- ruisleipään.


Kuitua yhdessä Ruispala -leivässä on 2,8 g / Forever Fiber päiväannoksessa 5 g

Kaloreita yhdessä Ruispala -leivässä on 71 kcal / Forever Fiber päiväannoksessa 10 kcal 

Hiilihydraatteja yhdessä Ruispala -leivässä on 12,6 g / Forever Fiber- päiväannoksessa 0,7 g


Tuotteen käytöllä on ollut pelkästään positiivisia vaikutuksia. Vatsani ei ole ollut näin ”rauhallisessa olotilassa” pitkään aikaan. 


Aivan loistava tuote!

Forever Aloe Vera Gel

Raikas juoma, joka pitää kehon ja mielen virkeänä. 


Juoma sisältää C-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 


C-vitamiini auttaa esimerkiksi vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää elimistön immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini myös edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja on hyväksi verenkierrolle, iholle sekä luustolle.


Juoma sisältää 99,7 % Aloe veraa – ja mikä parasta, se ei sisällä lainkaan sokeria tai makeutus-, väri- tai säilöntäaineita. 


Juomaa jäi lähes litra jäljelle eli seuraavalle 9 päivälle.


Makuvaihtoehtoja löytyy - itse olen eniten tykästynyt Berry Nectarin makuun. Se maistuu herkulliselle omenalle ja karpalolle.


Tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja vuosien saatossa, mutta tuotteiden käytössä itselläni oli vuosien tauko. Maku on jopa parantunut, ehkä juuri tuo C-vitamiini tekee sen.


Onneksi löysin takaisin tuotteiden pariin.


Herkullinen ja terveellinen tuote!


Forever Therm

Ravintolisä, joka auttaa jaksamiseen ja rasvanpolttoon. 


Tuote sisältää 8 vitamiinia, mm. C, B2, B6, B12 sekä pantoteenihappoa.


Nämä kaikki edistävät normaalia aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 


Tuotetta jäi peräti 21 päivälle.


Toimii!

Forever Ultra

Tuote, jossa on täysiarvoista soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja sekä mineraaleja.


Sisältää maksimaalisesti ravintoa, mutta minimaalisesti kaloreita!


Yhdessä annoksessa on peräri 23g proteiinia!! Ja sekoitettuna 3 dl kevytmaitoa sisältää ainoastaan 208 kcal!!!


Tuote sopii ateriankorvikkeeksi, välipalaksi ja proteiinilisäksi treenien jälkeen.


Se sopii myös herkutteluun!! 


Tämä tuote kului lähes kokonaan. 


Tämä on ehdottomasti yksi lempituotteistani tällä hetkellä ja juuri suklaanmakuisena. 


Plussat ja miinukset:

+ Energisyys lisääntyi ja tuntui erilaista tekemisen meininkiä koko päivän ajan. Aiempi väsymys ja energianpuute hävisivät, eikä niitä edes enää miettinyt.

+ Ohjeet oli helppoja noudattaa (tosin meikäläinen sävelsi välillä vähän omiaan). Ei tarvinnut käyttää aikaa siihen, mitä pitäisi tehdä. Ainoa mitä piti miettiä, oli ruoka ja miten sen valmistaa. Plussaa oli se, että perusruoalla pärjää. Omassa ruokavaliossani oli mukana niin lihaa, kanaa, kalaa, kuin kananmunatkin sekä nuudelit ja perunat. Lisäksi erilaiset kasvikset ja vihannekset sekä marjat ja hedelmät. Marjoista mustikat ja mansikat. 

+ Mieliala oli iloinen ja pirteä. Sitä mukaa, kun tunsi ja näki tuloksia, sitä mukaa motivoitui ja innostui entistä enemmän. Myös muista asioista. Ja näitä muutoksia alkoi näkymään jo aika nopeasti ohjelman edetessä. 

+ En tuntenut varsinaisesti suurta nälkää ohjelman aikana. Lisäsin hedelmien, marjojen ja kasvisten osuutta niissä hetkissä, jolloin näläntunne olisi voinut saada otteen meikäläisestä. Eli ennakoimalla pärjää ja voi ehkäistä mahdollisia karilleajoja. Ensimmäiset 2 päivää olivat vaikeimmat, mutta se oli jo ennakkoon tiedossa ja hyvä niin. 

+ Ohjelman aikana, vaikka se onkin lyhyt, oppii terveellisempiä tapoja. On jokaisesta itsestä kiinni, ottaako tavat ja työkalut käyttöön myös ohjelman jälkeen vai ei. 

+ Itselleni ohjelma oli erinomainen päivitys ja kertaus myös perusasioista. Kaikki lähtee perusasioista, myös painonhallinta. Se ei ole mitään rakettitiedettä, vaan yksinkertaisten asioiden noudattamista joka päivä. Perusasioiden kertaus ehkäisee lipsumista omalle hyvinvoinnille haitallisiin valintoihin. 

+ Aiempi turvotus ja esim. kasvojen pöhötys hävisi. Se tapahtui jo nopeasti muutamien ensimmäisten päivien aikana.  

+ Vatsa ja suolisto ovat rauhallisempia, kuin aikoihin. Se on iso plussa. 

+ Ohjelman aikana oppi huomaamaan omia hyvinvoinnille negatiivisia tapoja, jotka tulevat tietyissä hetkissä tai tilanteissa. Sellaiset, joita et välttämättä ehdi normaalissa arjessa edes huomaamaan. Nyt oli aikaa kuunnella enemmän omaa kehoa ja mieltä, vaikka normaali arki pyöri normaalisti ympärillä.

+ Tuotteet olivat herkullisia ja helppoja käyttää. Niitä jäi myös runsaasti jäljelle.

+ Vaatteet istuvat paremmin. Aiemmin tiukat housut mahtuvat jalkaan. Myös puseron hihat tuntuvat löysemmiltä.

+ Vointi on parempi ja olo on kevyempi.

+ Ohjelman aikana ei tarvinnut väsyttää itseään kuntoilemalla juoksupolulla tai rehkimällä salilla. Sen sijaan 30 minuuttia kävelyä päivässä riitti. Ja sehän tuli helposti koirien kanssa ulkoillessa. Toki voit liikkua myös muillakin tavoilla, ohjekirjassa on mainiot vinkit myös siihen. 

+ Löysin uusia makuja. Ohjelmaan sisältyvä ohjevihko sisältää herkullisia reseptejä ja ohjeita, joista löytyy vaihtoehtoja. Ohjeita löytyy niin ruokalautaselle kuin myös herkuiksi. Ne ovat käytössä myös ohjelman jälkeen.

+ Ohjelmassa käytettävä päiväkirja on selkeä. Sen avulla voi helposti myös varmistaa, että olet syönyt kaiken tarvittavan ja juonut riittävän määrän vettä. Päiväkirja myös tsemppaa sinua eteenpäin. Siitä löytyy juuri se tieto, jota tarvitset.

+ 9 päivää meni nopeasti ja missään vaiheessa ei tullut tunnetta, että jaksanko vai en. Kyseessä ei ole mikään laihdutuskuuri tai dieetti, vaan tehokas startti terveempään elämään. Se oli yksi iso syy, miksi valitsin Lupausten Portaiden muutosohjelmaan juuri nämä tuotteet. 

- 2 ensimmäistä päivää oli vaikeimpia, ei niinkään nälän takia, vaan "sumuisen" olotilan takia. Sitä toimi välillä vähän kuin hidastettuna. Myös ajatuksenjuoksu tuntui välillä takeltelevan. Sen jälkeen helpotti. Tämä on hyvä tiedostaa jo etukäteen, ettei olotila tule yllätyksenä. Nämä ensimmäiset päivät ovat kuitenkin tärkeitä, jottet itse estä itseäsi onnistumasta. 

En oikeastaan kohdannut muita huomioitavia miinuksia näiden päivien aikana, jos en ota huomioon omia mokailujani. Ne eivät kuitenkaan johtuneet ohjelmasta tai tuotteista, vaan ihan meikäläisen omasta toiminnasta. Niistä voit lukea edellä olevasta päiväkirjastani.

Ja sitten lopuksi vielä konkreettiset tulokset: rinnanympärys -6cm!!, käsivarren ympärys -1,5cm!!, vyötärö -2 cm!!, lantio  -3cm!!, reisi- 2cm!!, pohje-2cm!!
Ja viimeisenä paino -1,4kg. Ja kaikki tämä vain 9 päivässä.

Jatko on kokonaan omissa käsissäni.

Miltä tilanne näyttää viikon, kahden tai kuukauden päästä? Entä ensi vuonna?


Omat tuloksesi 9 päivän ohjelmasta voivat olla täysin erilaiset. Omat tuloksesi riippuvat lähtötilanteestasi ja perusedellytyksistäsi, esim. lähtöpainostasi ja siitä, miltä elämäntyylisi näyttää aloittaessasi ohjelman.


Mutta nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että mittanauhan tai puntarin tuloksista huolimatta, muutos omassa olotilassa, jaksamisessa ja energisyydessä on jo kaiken arvoista. 


Kokeile vaikka itse, et voi menettää mitään.


Sinulla on 90 päivän tyytyväisyystakuu ja tuotteiden lisäksi meikälaisen henkilökohtainen tuki matkassa, jotta sinäkin onnistut. 


Rakkaudella
Virpi