fbpx
eroon-niskajumeista

Niska jumissa? Niska- ja hartiaseudulla ongelmia? Pää ei käänny? Miltä tuntuisi, jos kipu olisi poissa? Miltä tuntuisi, jos pää vihdoin kääntyisi?

Kauan vaivannut kipu poissa, pää kääntyy ja jomotus on tipotiessään. Ihana päivä, ainakin silloin, jos olet olet kärsinyt jatkuvasta niska- ja hartiaseudun kiputiloista, kolotuksesta ja jomotuksesta. Kivuttomuus olisi suorastaan taivaallinen olotila.

Jos niska-hartiaseutusi ei ole tällä hetkellä jumissa, niin et välttämättä edes muista, miten kivut ja jomotukset vaivaavat ihan arkistenkin asioiden tekemistä. Kun kipu ja jomotus ovat läsnä koko ajan, ei mistään oikein tahdo tulla mitään. Eikä se auta asiaa, ettei pää käänny mihinkään.

Mitä enemmän asiaa ajattelet, sitä enemmän tunnet kipua. 

Kun hartiaseutusi on jumissa, saatat alkaa kuin huomaamattasi jännittää lisää hartiaseutuasi. Jäkittäminen pahentaa tilannetta ja jumitut lisää.  

Saatat jopa säikähtää sitä, ettei pääsi käänny. Pelkäät kipua, etkä uskalla edes yrittää kääntää päätäsi.
Se, että yrittäisit lempeästi liikkeen kautta saada tilannetta laukaistua, ei tule kysymykseen. Nyt koskee.

Annan sinulle työkaluja miten voit auttaa itseäsi.

Voitko niska- ja hartiaseudun kiputiloille tehdä itse jotakin? 

On paljonkin asioita, mitä voit tehdä oman hyvinvointisi eteen ja tilanteen laukaisemiseksi. 

Eroon niskajumeista -verkkokurssi

niska-ja-hartiaseudun-vaivasta-eroon

Niska- ja hartiaseudun kivut ovat parhaassa työiässä olevien vaiva.

Ja täytyy myöntää, myös minulla on kokemuksia tästä asiasta.

Useimmiten silloin, kun istun päivät pitkät näyttöpäätteen ääressä kirjoittamassa. Näyttöpäätteen ääressä istuminen voi olla myös sinulle arkipäivää. 

Saatat istua työpöydän äärellä samalla tavalla päivästä toiseen, viikosta toiseen ja vuodesta toiseen. Jossakin vaiheessa jatkuva istuminen alkaa antamaan merkkejä myös ylävartaloon ja niska- ja hartiaseudun ongelmat alkavat nostaa päätään. 

Ensimmäiseksi ilmestyy pieni jäykkyyden tunne ja mikäli et ehdi, et osaa tai et viitsi kiinnittää asiaan huomiota, alkaa tapahtua.

Jos et tee asialle jotakin, pieni jäykkyyden tunne alkaa huomaamattasi levitä ja lopulta aiheuttaa kipua sekä jomotusta.

Elimistösi yrittää antaa sinulle koko ajan merkkejä, että tee hyvä ihminen jotakin. Meillä täällä niska-hartiaseudulla ei kaikki ole kunnossa. Venyttele, liiku, älä jatka enää, pidä pieni tauko. 

Kuulostaako tutulta?

Et ole ainoa, todennäköisesti aika moni kamppailee samojen vaivojen kanssa tälläkin hetkellä.  

Älä turhaan kipuile, sillä voit itse tehdä asialle jotakin. 

Kerron sinulle miten voit vähentää kiputilojasi ja ehkäistä uusien kiputilojen syntymistä.

eroon-niskakivuista

Tällä verkkokurssilla saat työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla voit kuntouttaa ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia.

Sinun ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään, vaan voit tehdä harjoitteita kotona silloin, kun se sopii aikatauluusi. 

Mitä saat tällä verkkokurssilla;

 • Opit huomaamaan syitä niska- ja hartiaseudun ongelmiesi taustalla. Kerron sinulle miten voit välttää ongelmia jo ennen kuin ne syntyvät. 
 • Aktivoidut arjessasi ja parannat hyvinvointiasi. Kerron sinulle miten voit omalla aktiivisuudellasi parantaa omaa hyvinvointiasi ja samalla myös vähentää niska- ja hartiaseudun vaivojasi. 
 • Saat työkaluja, joiden avulla pystyt vaikuttamaan niska-hartiaseudun vaivoihin. Kerron miten voit pienilläkin muutoksilla helpottamaan oloasi. 
 • Saat helpot vinkit, joiden avulla voit vähentää niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Kerron sinulle helpot tavat tauottaa tekemistäsi ja sitä kautta vähentää jännitys- ja kiputiloja. 
 • Saat helppoja harjoituksia. Kerron sinulle miten voit helposti vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia.
 • Saat 8 viikon kuntouttavan starttiohjelman. Starttiohjelman avulla pääset helposti alkuun ja kuntoutat niska- ja hartiaseudun lihaksia maltillisesti ja suunnitelmallisesti. 
 • Saat niska- ja hartiaseudun helpon venytysohjelman. Venytysohjelman avulla voit laukaista kiputiloja ja ehkäiset uusien kiputilojen syntymistä. Venytysohjelman avulla autat lihaksiasi pysymään hyvässä kunnossa. 
 • Kuntoutat ja vahvistat niska-hartiaseudun lihaksia. Kerron miten voit kuntouttaa ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia. 
 • Saat kuntouttavaan lihaskuntoharjoituksen. Harjoituksen avulla voi vahvistat ja kuntoutat niska- ja hartiaseudun lihaksia. 
 • Saat jumppaliikkeet niska- ja hartiaseudun aktivointiin. Kerron miten aktivoit helposti niska-hartiaseutuasi.
 • Opit vähentämään itsehoidolla niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Opit itsellesi hyvät keinot vähentää niska- ja hartiaseudun kiputiloja ja jännitystä. 
 • Opit ennaltaehkäisemään uusia kiputiloja. Työkalujen avulla opit ennaltaehkäisemään uusien kiputilojen syntymistä.
 • Parannat omaa hyvinvointiasi ja voit paremmin!
 • BONUKSENA saat 3 harjoitteen hierontaohjeen, joka vie vain 3 – 6 minuuttia viikossa ajastasi. Harjoitteet ovat tehokkaita, vaikka aikaa menee vain muutama minuutti.

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssi maksaa 27€ (sis. alv 24%). Voit maksaa maksun kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupan kassalla maksun yhteydessä.

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit valita haluamasi maksutavan verkkokaupassa sen jälkeen, kun olet valinnut tuotteen ostoskoriisi. Käytössäsi on Checkout Finlandin pankkipainikkeet, korttimaksut sekä mobiilimaksaminen. Voit maksaa myös Jousto laskulla tai osamaksulla. 

Kuinka pitkä kurssi on?

Voit käyttää kurssiin haluamasi ajan. Materiaalit ovat käytettävissä 3 vuotta ilmoittautumispäivästäsi.

Miten ilmoittaudut mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.

Mitä tapahtuu, kun maksat kurssin?

Saat heti maksusi jälkeen käyttöoikeuden verkkokurssin materiaaleihin. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sekä ohjeet etenemiseen. Salasana luodaan automaattisesti, mutta voit muuttaa sen heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.