fbpx

Kuinka voit säästää omista ostoistasi  ja saada itsellesi lisätuloja?

Tervetuloa tutustumaan maailman suurimpaan ostoyhteisöön!


Kerron sinulle mahdollisuudesta säästää tekemistäsi ostoksista niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin, vaikka joka päivä.


Mistä tiedän, että homma toimii?


Olen itse ollut mukana yli 3 vuotta ja säästänyt pitkän pennin omista ostoksistani sekä  yritykseni ostoksista.


Yritykseni VS IDEA / Lupausten Portaat on ollut myWorldin yhteistyökumppanina jo yli 2 vuotta.  Tänä aikana olen päässyt näkemään miten yhteistyöyrityspuoli toimii käytännössä ja miten voin saada myös uusia asiakkaita valmiin ostoyhteisön kautta.


Voin siis lämpimästi suositella! 

Silonsaari Virpi

Onko tämä sinun juttusi?


Ei välttämättä, mutta ennen kuin teet päätöksen, niin toivon, että tutustut asiaan tarkemmin.
 Sen jälkeen tiedät enemmän ja voit päättää miten haluat edetä.


Kun päätät tulla mukaan, niin olen tukenasi ja autan sinua!


Sinulla on aina yhteyshenkilö, johon voit olla yhteydessä ja keneltä saat apua tarvittaessa. 


Tervetuloa mukaan!


Virpi Silonsaari

Yrittäjä / VS IDEA
LappeenrantaMiltä kuulostaisi, jos voisit saada rahaa takaisin omista ostoistasi?


Ostat sitten vaikka koiranruokaa, meikkejä, sähköä, hyvinvointituotteita tai -palveluja, tietokoneen, merkkivaatteita, koruja, kukkia, autonrenkaat, toimistotarvikkeita, piilolinssit, alusvaatteita, sisustustuotteita, hotellimajoituksen, hierontalahjakortin, hiustenleikkuun tai teet vaikka lehtitilauksen.


Hyvältä, eikö vain?

 

Se on myös mahdollista ja täysin ILMAISEKSI. 


Voit säästää omista ostoksistasi ilmaisen sovelluksen avulla.

Tervetuloa maailman suurimpaan ostoyhteisöön, myWorldiin.

myWorld tarjoaa käyttöösi ilmaisen sovelluksen, jota käyttämällä saat joka kerta rahaa takaisin (cashback) ostostesi loppusummasta jopa 5%.

Voit käyttää saamasi rahan miten haluat, sillä summa palautetaan suoraan ilmoittamallesi pankkitilille. 

Palautus on prosentuaalinen, joten saat saman prosentuaalisen palautuksen koko ostosummasta, ostat sitten 2 euron kahvikupillisen tai 1.000 euron television.

Cashbackin lisäksi saat ShoppingPoints- pisteitä, jotka ovat rahanarvoisia etujasi. Yhden pisteen arvo on minimissään 5 euron arvoinen.

Voit käyttää ShoppingPoints- pisteitäsi yhteistyökumppaneiden tekemiin erikoistarjouksiin (deali), jolloin säästät vieläkin enemmän.

Ilmainen sovellus toimii jo yli 50 maassa.

Mukana on yli 150.000 yhteistyöyritystä (sivuliikkeet huomioiden yli 300.000) sekä yli 15.000 Online-kauppaa. 

Lisäksi käytössäsi on myWorldin oma Amazon-tyyppinen markkina-alusta, josta löydät jatkossa miljoonia ja miljoonia tuotteita ja palveluja.

Lisäksi omalta matkailusivustolta, TravelWorldista löydät jo miljoonia hotelleja. Voit buukata haluamasi majoituksen ja saat ostoksestasi rahaa takaisin sekä ShoppingPoints-pisteet.

Jatkossa  sivustolta löytyvät myös lennot, autonvuokraus, AirnB sekä tapahtumat.Miten hyödyt käyttämällä ilmaista sovellusta?

 • Saat joka kerta tehdessäsi ostoksia rahaa takaisin (cashback) ostoksesi loppusummasta jopa 5%. Raha maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille joka viikko, aina kun cashbackia on kertynyt minimissään 10€.
 • Saat cashbackin lisäksi ShoppingPoints-pisteitä. Yhden pisteen arvo on minimissään 5 euroa. Voit käyttää ShoppingPoints- pisteesi yhteistyöyritysten tekemissä erikoistarjouksissa palveluista ja tuotteista (deali), jolloin säästät vieläkin enemmän.  
 • Sinulla on mahdollisuus hyödyntää tätä sovellusta yli 50 maassa. Sovellus kertoo kohdemaassa lähimmät yhteistyöyritykset ja ohjaa sinut paikalle. Näin säästät myös reissussa, olet sitten kotimaassa tai missä tahansa mukana olevassa maassa. 
 • Käytössäsi on yli 150.000 yritystä, joista kaikista saat em. edut, cashbackin ja ShoppingPoints-pisteet. Sivuliikkeet huomioiden yhteistyökumppaneiden määrä on yli 300.000.
 • Käytössäsi on yli 15.000 Online -kauppaa, joista voit tilata tuotteita vaivattomasti kotisohvalta 24/7. Voit hyödyntää mahdolliset kampanjakoodit ja tarjoukset ja niiden lisäksi saat cashbackia ja ShoppingPoints-pisteitä.
 • Käytössäsi on myWorldin oma matkailusivusto, josta löydät jo miljoonia hotelleja, niin kotimaasta, kuin ulkomailtakin. Sivustolle on tulossa myös mm. lennot, AirnB, autonvuokraus ja tapahtumat, joten löydät kaikki matkailuun liittyvän helposti yhden sovelluksen kautta. Ja joka kerta saat ostoksestasi rahaa takaisin, sekä ShoppingPoints-pisteet.

Step #1 / Kun haluat säästää omista ostoistasi

Entä kun haluat enemmän?

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada enemmän tuloja ja mahdollisuuden kasvattaa oma liiketoiminta?


Hyvältä, eikö vain?


Kun haluat cashbackin ja ShoppingPoints- pisteiden lisäksi enemmän tuloja, kannattaa aloittaa Lyconet Marketerina.


Marketerina saat cashbackin ja ShoppingPoints- pisteiden lisäksi markkinointibonusta ja SP+ pisteitä, jotka muodostavat urapalkkiosi.


Mitä marketer sitten oikein tekee?


Marketerina ET MYY MITÄÄN, mutta ansaitset kaikesta ostamisesta.


Marketerina suosittelet tätä ilmaista sovellusta, jonka avulla ystäväsi, tuttavasi, sukulaisesi, yhteistyökumppanisi, työkaverisi.... ympäri maailman voivat säästää omista ostoksistaan saaden cashbackia ja ShoppingPoints-pisteitä.


Saamasi markkinointibonus tai SP+ -pisteet eivät ole pois esimerkiksi ystävältäsi, vaan hän saa cashbackit ja ShoppingPoints-pisteet normaalisti omista ostoksistaan.


Yhtiö maksaa markkinointibonuksen sinulle palkkiona tekemästäsi suosituksesta. Ja SP+ pisteet kertyvät kaikista ShoppingPoints-pisteistä, joita ostoyhteisössäsi tehdään. 

 

Voit aloittaa marketerina täysin riskittä ja voit tehdä sen ILMAISEKSI. 


Et tarvitse erillisiä työtiloja, vaan voit työskennellä missä ja milloin tahansa. Tämä mahdollistaa joustavan ajankäytön työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

 

Voit työskennellä juuri sen verran, kuin haluat. Voit tehdä tunnin viikossa tai voit tehdä vaikka tunnin päivässä. Voit tehdä suosittelua toisen työn rinnalla tai jopa kokopäiväisesti. Maailmalla ja Suomessa yhä useammat tekevät tätä työtä kokopäiväisesti. 


Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta taustalla on aina tiimisi tuki. Käytössäsi on tiimi, joka kokoontuu säännöllisesti viikoittain tiimipalavereihin ja koulutuksiin, jossa saat aina ajankohtaiset tiedot ja opit joka kerta lisää. 


Nyt saatat miettiä, ettet onnistu, koska et ole koskaan myynyt mitään. 


Marketerina et siis myy mitään, vaan suosittelet ilmaista sovellusta.


Todennäköisesti olet useinkin suositellut ystävillesi ja tuttavillesi jotakin palvelua tai tuotetta, jonka koit hyväksi. Marketerina teet tätä samaa eli suosittelet.


Ainoa poikkeus aiempaan on siinä, että saat tästä suosittelustasi palkkioita. 


Entä jos oman liiketoiminnan rakentaminen kuulostaa vaikealta ja mahdottomalta? Tai sinulla ei ole mitään tietoa yrityksen pyörittämisestä.


Liiketoiminta on sama kuin ilmaisen sovelluksen suosittelu.


Kun suosittelet tuttavallesi ilmaista sovellusta ja hän ottaa sen käyttöönsä, on sinulle tullut omaan ostoyhteisöösi uusi ihminen. Kun tämä ihminen suosittelee hyvien kokemustensa pohjalta sovellusta omille tuttavilleen, laajenee oma ostoyhteisösi automaattisesti.


Näin oma liiketoimintasi kasvaa samalla ja matkalla opit koko ajan uutta. Sinulla on tiimisi tuki, joten yksin sinun ei tarvitse olla. Tiimisi auttaa sinua eteenpäin ja saat tarvitsemasi tuen. Miten voit rakentaa oman liiketoiminnan ja saada lisätuloja?

 • Kun haluat saada enemmän tuloja, voit aloittaa LyconetMarketerina. Pääset aloittamaan täysin ILMAISEKSI.
 • Et tarvitse alkupääomaa, vaan voit aloittaa oman liiketoiminnan heti, ilmaiseksi.
 • Voit kasvattaa omaa liiketoimintaa harrastuksena, toisen työn ohella tai kokopäiväisesti. 
 • Et tarvitse erillisiä työtiloja, vaan voit työskennellä missä ja milloin haluat. Tämä mahdollistaa joustavan ajankäytön.
 • Voit käyttää oman liiketoiminnan rakentamiseen haluamasi ajan. Voit käyttää tunnin viikossa tai päivässä. Voit valita itse. 
 • Marketerina et joudu myymään mitään, vaan ohjaat asiakkaita ostoyhteisön yhteistyökumppaniyrityksiin suosittelemalla ilmaista sovellusta. Tuotteiden ja palvelujen myynnin tekevät puolestasi mukana olevat yhteistyöyritykset. Sinä ansaitset kaikesta ostamisesta. 
 • Pääset mukaan huippuammattilaisten koulutuksiin.
 • Pääset mukaan tiimiimme, jossa autamme toinen toisiamme menestymään!
 • Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada kansainvälisen pörssiyhtiön osakkeita myShare -ohjelman kautta.
 • Ja paljon muuta...


Step #2 Kun haluat enemmän tuloja

Haluatko oman yrityksesi mukaan ostoyhteisön yhteistyöyritykseksi?

Haluatko houkutella uusia asiakkaita helpommin ja lisätä liikevaihtoa kestävällä tavalla - edulliseen hintaan?


Yhteistyökumppanina saat työkaluja myyntilukujen nostamiseen, uusien asiakkaiden houkuttelemiseen, asiakastyytyväisyyden varmistamiseen tai räätälöityyn asiakasviestintään. 


Ostoyhteisön jäsenet tekevät ostoksia myWorld Card-kortilla  / sovelluksen kautta yrityksessäsi. Ostoyhteisössä on jo 15 miljoonaa ostajaa.  Mistä tiedät onko asiakkaallasi sovellus käytössään? Osaatko käyttää ohjelmaa?


Kirjaaminen on helppoa.Asiakkaasi näyttää sinulle oman sähköisen korttinsa, joka löytyy kännykkäapplikaatiosta. Skannaat kortin helposti puhelimella tai tabletilla ja kirjaat ostoksen summan. Lisäksi otat asiakkaaltasi normaalisti maksun myymästäsi palvelusta tai tuotteista. 


Jos et halua käyttää puhelimen tai tabletin kameraa, voit kirjata ostoksen helposti myös tietokoneella syöttämällä asiakkaan puhelinnumeron.


Siinä yksinkertaisuudessaan. 


Saat kaikkeen opastuksen. Koulutan sinut ja henkilökuntasi sovelluksen käyttöön ja myyntien kirjaamiseen. Sinulla on myös käytössäsi oma henkilökohtainen tukeni, jolla varmistamme, että hommat toimivat ja saat tarvittavan avun. Miksi oman yrityksesi kannattaa tulla ostoyhteisöön yhteistyökumppaniksi?

 • Yhteistyökumppanina kasvatat kanta-asiakkaittesi määrää.
 • Yhteistyökumppanina voit huomioida kanta-asiakkaitasi entistä paremmin.
 • Yhteistyökumppanina voit houkutella uusia asiakkaita yritykseesi.
 • Yhteistyökumppanina pystyt tarjoamaan valmiille asiakasryhmälle yrityksesi palveluja ja tuotteita.
 • Koulutan sinut ja henkilökuntasi työkalujen käyttöön ILMAISEKSI. 
 • Saat yhteyshenkilön, joka on apunasi kaikessa yhteistyökumppanuuteen liittyvissä asioissa ILMAISEKSI.
 • Saat henkilökohtaisen tukeni ILMAISEKSI, joiden avulla varmistamme, että kaikki toimii moitteettomasti.
 • Autan myös rekisteröinnissä ja työkalujen käyttöönotossa. Tarvittaessa teen ne puolestasi. 

step #3 Kun haluat yrityksesi mukaan ostoyhteisöön

Laitetaanko homma käyntiin?
 

Voit soittaa minulle 040 - 508 9046 tai lähettää sähköpostia alla olevan painikkeen kautta.

Olen sinuun yhteydessä ja katsotaan askelmerkit kuntoon, jotta pääset starttaamaan nopeammin kuin huomaatkaan. 

Jäikö joku asia askarruttamaan?


>> Älä mieti turhaan, vaan kysy rohkeasti, kerron mielelläni lisää. 

Tervetuloa mukaan tiimiimme!


Virpi Silonsaari
VS IDEA / Lupausten Portaat

2021 VS IDEA