Kohti kevyempää ja energisempää oloa💜

Oma hyvinvointi jää usein taka-alalle, kun arjen kiireet vievät mennessään. Sinulla ei ehkä ole aikaa tehdä asioita, joista oikeasti pidät tai jotka ovat itsellesi tärkeitä.

Kunto rapistuu, vartalo muuttuu, työ stressaa, eikä omalle hyvinvoinnille yksinkertaisesti jää aikaa.
Eikä oikeastaan ole edes voimia, eikä intoa.

Mielessäsi pyörii kuitenkin ajatus, että jotain pitäisi tehdä.Oletko kokeillut erilaisia laihdutuskuureja ja pikadieettejä?

Minä olen – oikeastaan aikamoisen määrän erilaisia. Rahaa sain kyllä palamaan, mutta tulokset eivät olleet pysyviä.

Kaikenlaiset kuurit veivät kyllä kiloja mennessään, mutta valitettavasti tulos ei ollut pysyvä ja kilot tulivat takaisin joka kerta. Jopa korkojen kanssa.

Laihdutuskuuri rajoittaa. Ajatukset pyörivät käynnissä olevassa kuurissa ja kuuri pitää Sinua otteessaan.

Kuuri kestää aina jonkun aikaa. Sen jaksaakin sinnitellä loppuun omalla tahdonvoimalla tietäen, että kohta helpottaa. Kuurin jälkeen voikin palata tuttuun ja turvalliseen arkeen. Vanhoihin tapoihin ja tottumuksiin. Usein saatat olla jopa huonommassa kunnossa kuin aloittaessa. Ja taas aloitetaan alusta jonkin toisen kuurin kera.

Miltä tuntuisi, jos auttaisin Sinua päästämään irti kaikesta ruoan ympärillä pyörivästä stressistä?

Miltä Sinusta tuntuisi, jos olosi olisi energisempi, nukkuisit hyvin ja jaksaisit kohdata arjen haasteet paremmin?

Miltä Sinusta tuntuisi, jos auttaisin Sinua kohti pysyviä muutoksia? Tai olisit tyytyväinen peilikuvaasi ja painoosi?

Tämä verkkokurssi ei ole mikään pikakuuri, vaan matka kohti loppuelämän kestäviä muutoksia.
Tämä kurssi on ensiaskel pysyvään elämäntapamuutokseesi💜

Olen käynyt läpi kaikki ne asiat, joita kurssilla kerron. Ne vinkit ja työkalut, joita annan Sinulle tällä kurssilla ovat auttaneet minun lisäkseni myös monia muita.

Saat työkaluja, jotka vievät Sinua koko ajan lähemmäksi omia tavoitteitasi. Saat käytännön työkaluja, jotka voit viedä helposti jokapäiväiseen arkeesi.

Kurssi ei ole mitään rakettitiedettä. Työkalujen avulla syöt riittävästi, monipuolisesti ja saat pysyviä muutoksia, myös painoosi.

Jos syömisesi on ajoittain kaoottista, niin kurssin työkalujen avulla pystyt hallitsemaan syömistäsi. Opit myös itsellesi ihanteellisen, säännöllisen ruokarytmin.💜

Säännöllisen ruokarytmin avulla pystyt hallitsemaan syömistäsi paremmin ja saat lisää energiaa päivääsi. Kun päivän aikana elimistösi saa tasaisesti ja riittävästi energiaa, myös painonhallintasi helpottuu.

Kun saat riittävästi energiaa päivän aikana, nukut myös paremmin. Riittävällä energiansaannilla on positiivisia vaikutuksia unenlaatuusi.

Voit unohtaa kaikki kuurit ja dieetit, eikä Sinun tarvitse enää tuntea huonoa omaatuntoa herkuttelusta.

Jos päiväsi on kiireinen ja stressaat, voi olosi olla väsynyt työpäivän jälkeen. Saat työkaluja, joiden avulla saat lisää energiaa ja jaksat paremmin.

Olen ollut tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt liian pitkäksi aikaa kiireen ja stressin jalkoihin. Matkani ei olisi päättynyt hyvin, jos olisin jatkanut samalla tavalla kuin aiemmin. Päätin panostaa omaan hyvinvointiini. Päätin tehdä muutoksia omiin ajatuksiini, tapoihini ja valintoihini. Nyt haluan auttaa myös Sinua. Haluan antaa nämä työkalut ja vinkit myös Sinulle💜

 

Oletko valmis panostamaan omaan hyvinvointiisi?

Unohdetaan puntari ja sen lukemat. Jätä puntari kokonaan pois käytöstäsi. Siirrä se pois näkyviltä. Puntari on nimittäin pahin mahdollinen kapistus, jonka lukemat eivät milloinkaan näytä sopivaa lukemaa.

Se kertoo ainoastaan yhden lukeman. Sen hetkisen tilanteen, joka muuttuu päivittäin. Se ei huomioi mahdollisia muita elämässäsi ja kehossasi tapahtuvia asioita. Se ei huomioi asioita, jotka voivat vaikuttaa painoosi sadoista grammoista jopa kiloihin.

Pienillä muutoksilla tehdään isoja asioita. Oletko valmis?💜

Kun teet pieniä muutoksia, niin sekä elimistösi, että mielesi ehtivät mukaan muutokseen. Näin muutokset jäävät myös helpommin pysyviksi elämääsi.

Mikäli teet monia suuria muutoksia yhdellä kertaa, niin onnistuminen on vaikeampaa ja joskus jopa mahdotonta. Lopputuloksena kuormitut entisestään, stressaat, etkä jaksa jatkaa tällä tiellä kovinkaan pitkään.

Olisiko nyt hyvä aika jättää kaikki kuurit ja dieetit taka-alalle? Olisiko nyt aika lopettaa laihduttaminen?

Asiat eivät muutu, ellet lähde muuttamaan omia tapojasi. Asiat eivät muutu, mikäli et ole valmis muutokseen.

Pyöriikö nyt mielessäsi ajatus, että olet jo yrittänyt kaiken mahdollisen. Miksi tämä olisi nyt erilaista kuin ennen?

Haluan kertoa Sinulle, että olin itse samassa tilanteessa. Luulin, ettei löydy sellaista dieettiä, jolla onnistun. Ja se on totta. En onnistunut millään dieetillä. Ja olen kokeillut niitä viimeiset kymmenet vuodet.

Onnistuin tekemällä pieniä muutoksia omiin tapoihini, valintoihini ja ajatuksiini. Se toimii. Se on tie pysyvään muutokseen. 

Älä lannistu – uuden tavan oppiminen vie oman aikansa. Toisilla se tapahtuu nopeammin, toisilla hitaammin! Mutta kun lähdet liikkeelle, etenet koko ajan kohti omaa tavoitettasi. Jos eksyt polulta, niin pyri löytämään tie takaisin oikealle polulle.

Opettelemalla uusia tapoja, teet muutoksia omaan arkeesi.💜 Lisäät omaa hyvinvointiasi ja sitä kautta myös lähipiirisi hyvinvointia.💜 Energisenä jaksat kohdata paremmin myös haasteita ja vastoinkäymisiä.💜

Energiaa riittää koko päiväksi, syöt säännöllisesti ja riittävästi.💜 Energiaa vapautuu käyttöösi, kun et enää turhaan stressaa syömisestä.💜

Itsensä hyväksyminen ja armollisuus itseään kohtaan ovat tärkeitä asioita etenemisessä. Kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä siihen kannata edes pyrkiä. Jokaisella tulee eteen repsahduksia ja ne kuuluvat asiaan. Pystyt ennakoimaan näitä repsahduksia ja pystyt oppimaan niistä. 

Ainoa taho, joka voi tehdä muutoksia Sinun elämääsi, olet SINÄ itse!💜

Älä enää turhaan stressaa syömisestä, painostasi tai vaikkapa muiden kommenteista, vaan tee päätös tehdä asialle jotakin.
Jos et jostain syystä ole vielä päässyt tavoiteeseesi tai olet jumissa, niin ota ensimmäinen askel ja tule mukaan tälle verkkokurssille.

Verkkokurssilla saat työkaluja omaan arkeesi ja pääset alkuun omalla muutosmatkallasi.💜

Oletko valmis muuttamaan omia tottumuksiasi, ajatuksiasi ja tapojasi?

Miten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittautuminen verkkokurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta.

Kurssimaksun maksamisen yhteydessä saat linkin kurssimateriaaliin ja pääset aloittamaan heti.
Materiaalin voit ladata omalle koneellesi. Näin voit palata sen pariin aina kun haluat.

Turvallista maksua varten käytämme maksutapana Checkout -maksutapaa.
Maksun välittäjänä toimii Checkout Finland.
Voit maksaa verkkopankkisi kautta. Voit hankkia kurssin myös Jousto laskulla tai Jousto osamaksulla.

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 77 € (sis. alv24%).
Hinta sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, jonka voit ladata omalle koneellesi.

Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset maksamaan verkkokurssin ja saat materiaalin itsellesi!

Lämpimästi tervetuloa mukaan verkkokurssille!
Virpi💜