fbpx

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi

Moni meistä aloittaa laihduttamisen jälleen ensi maanantaina.

Sinulla saattaa olla pakottava tarve tehdä muutoksia nykytilanteeseen, mutta kaikki siihen liittyvät ajtukset ja ponnistelut tuntuvat epämiellyttäviltä ja jopa ylitsepääsemättömän vaikeilta.  

Vaatteet kiristävät, oma ulkonäkö ei miellytä, kroppa muuttuu. Aika, liikkumattomuus ja epäterveellinen ruoka ovat jättäneet jälkensä kroppaasi. Olet jo kyllästynyt tilanteeseen.

Kaipaat energisempää ja kevyempää oloa, mutta olet kyllästynyt jatkuviin laihdutuskuureihin.

Silloin kun vartalo muuttuu, fyysinen kunto takkuaa, energisyys on kateissa ja työ stressaa, voi omaan hyvinvointiin panostaminen tuntua vaikealta, jopa ylitsepääsemättömältä. 

Fiilis ei ole kovin korkealla, kun oma peilikuva ei miellytä, eikä vaatekaapista löydy oikeastaan mitään päällepantavaa. Tai kun huomaat vaatekaupan sovituskopissa, että vaatekokosi on huomaamattasi kasvanut uusille lukemille.  

Kun kroppa jumittaa ja kolotukset siellä täällä alkavat olla jo arkipäivää, havahdut siihen, ettei omalle hyvinvoinnille yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Eikä oikeastaan edes voimia, eikä intoa, motivaatiosta puhumattakaan. 

Kuitenkin pieni ääni sisälläsi yrittää kertoa Sinulle, että jotain pitäisi asialle kuitenkin yrittää tehdä. 

Olen ollut tilanteessa, jossa oma hyvinvointi oli jäänyt arjen huolien sekä työelämän oravanpyörän, kiireen ja stressin jalkoihin, liian pitkäksi aikaa. 

Oma matkani ei olisi päättynyt hyvin, mikäli olisin jatkanut samalla tavalla kuin aiemmin. Päätin irrottautua tilanteesta ja panostaa omaan hyvinvointiini. Päätin lähteä tekemään muutoksia omaan elämääni. 

Nyt haluan auttaa myös Sinua omassa muutosmatkassasi!  

Tunnetko Sinäkin eri laihdutuskuurit ja pikadieetit kuin omat taskusi? 

Minä tunnen – oikeastaan aikamoisen määrän erilaisia. Rahaa sain niihin palamaan, mutta tulokset eivät olleet pysyviä. Kaikenlaiset kuurit veivät kyllä kiloja mennessään, mutta valitettavasti kilot tulivat takaisin,  joka kerta. Usein jopa korkojen kanssa.

Laihdutuskuuri on ajanjakso, joka rajoittaa. Kuurin aikana ajatuksesi pyörivät käynnissä olevan laihdutuskuurin ympärillä ja ruoka pitää Sinua jollakin tavalla otteessaan, halusit tai et.

Yleensä laihdutuskuuri kestää jonkun tietyn ajan. Tämän ajan jaksat usein sinnitellä loppuun omalla tahdonvoimallasi, varsinkin kun tiedät,  että kohta helpottaa. Muutama kilo enää ja sitten autuus koittaa. 

Mikä se autuus on? Aika usein se tarkoittaa paluuta tuttuun ja turvalliseen arkeen, omiin vanhoihin tapoihin ja tottumuksiin. Omalla epämukavuusalueella ei nimittäin ole kovin mukava olla.

Jahkailet ja pähkäilet ja samalla usko omista mahdollisuuksista tai ylipäätään onnistumisesta karkaavat kuin tuhka tuuleen. Onko tämä kaikki vaivan arvoista? 

Käytännössä saatat olla laihdutuskuurin jälkeen jopa huonommassa kunnossa kuin aloittaessasi.  
Ei ihme, sillä  elimistösikään ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. 
Saatoit vetää elimistösi sellaiselle säästöliekille, että heti lopettaessasi kuurin, elimistösi ottaa omansa takaisin, korkojen kera. Saavuttamasi tulokset eivät kestä pitkään ja palaat takaisin alkuun. Aloitat jälleen kerran alusta, mutta odotat tällä kertaa erilaisia tuloksia. 
Voi olla, että heität hanskat kokonaan naulaan. Et kuitenkaan onnistu, miksi siis vaivautuisit. Miksi aloittaisit jälleen alusta, olethan ollut tässä samassa tilanteessa niin monta kertaa aiemminkin. 
Miksi rajoittaisit syömisiäsi ja unelmoisit samaan aikaan kuurin jälkeisistä herkkuhetkistä? Miksi puputtaisit pelkkää salaattia tai rahkamössöä, kun vieruskaverin lautasen sisältö vetää Sinua enemmän puoleesi. Miksi rääkkäisit itseäsi enää kävelylenkillä tai salilla illasta toiseen? 
 
Sen ei tarvitse olla enää tuollaista. Voit päästä eteenpäin paljon pehmeämmillä ja lempeämmillä keinoilla. 

Tiedän mitä käyt läpi, sillä olen kokenut kaiken tämän. Olen myös päässyt eteenpäin. 

Älä enää pyöritä päässäsi samaa levyä päivästä toiseen. Tee asialle jotakin.  
 

Miltä tuntuisi, jos saavuttaisit koko loppuelämän kestäviä muutoksia? 

Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi yksin. Autan Sinua laittamaan muutoksen pyörän pyörimään, kohti pysyviä muutoksia!

Jotta pääset eteenpäin ja saavutat tavoitteesi, saat työkaluja, joiden avulla etenet askel askeleelta kohti tavoitteitasi. 

Saat työkaluja, jotta aloitat fiksusti. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla. Ethän lähde autollakaan liikkeelle kaasu pohjassa vai lähdetkö? Verkkokurssin jälkeen opit välttämään ne ansat, joihin aiemmin olet kompastunut. 

Voit unohtaa erilaisten kuurien tien. Opit löytämään tasapainon, jotta tekeminen on mielekästä ja saat kaipaamiasi tuloksia.

Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan oikeiden asioiden tekemistä omassa arjessasi ilman stressiä tai huonoa omaatuntoa, kiljuvaa nälkää tai rääkkiä kuntopolulla.  

Saat käytännön työkaluja, jotka voit viedä helposti jokapäiväiseen arkeesi lempeästi itseäsi ja kehoasi kuunnellen. 

Päivä päivältä etenet suunnitelmallisesti kohti tavoitettasi, kohti kevyempää oloa sekä energisempää ja tasapainoisempaa olotilaa. Matkalla opit kuuntelemaan kehoasi ja voit unohtaa kaikki kuurit. 

Kurssilla saamiesi työkalujen avulla opit syömään riittävästi, monipuolisesti ja saat pysyviä muutoksia. Mikäli makeanhimo istuu olkapäälläsi, saat työkaluja myös makeanhimon hallintaan. Voit myös ehkäistä ajoittain jopa kaoottiseksi muuttuvaa syömistäsi.

 

Tämä verkkokurssi ei ole mikään pikakuuri, vaan matka kohti loppuelämän kestäviä muutoksia.

Sinä päätät, voitko hyvin vai huonosti. Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi!

Kukaan muu ei voi tehdä työtä puolestasi. Sinun on otettava vastuu omasta tekemisestä. Älä jahkaile tai pähkäile enää, vaan keskity niihin asioihin, joihin voit vaikuttaa. Pääset helpommalla ja saavutat enemmän. 

Aloittaminen ei odottamalla helpotu. Pidä tavoitteesi ja lopputulos selkeänä mielessäsi.  Jokainen ottamasi askel vie Sinua tätä tavoitettasi kohti. Sitoudu tähän matkaasi. Sitoudu oman hyvinvointisi parantamiseen. Ota ensimmäinen askel ja tule mukaan verkkokurssille. 

Nyt viimeistään voit unohtaa kaikki kuurit ja dieetit. Ei enää epäonnistumisen tunteita. Sinun ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa herkuttelusta. 

Eikä Sinun tarvitse masentua repsahduksistasi, vaan voit ottaa niistä opiksi. Opit myös ennakoimaan tilanteita, jossa herkuttelusi lähtee lapasesta.

Jos päiväsi ovat kiireisiä ja stressaavia, olo on aika usein väsynyt ja vetämätön työpäivän jälkeen. Tällä kurssilla muutat tilanteen. Saat työkaluja, joiden avulla olet energisempi, iloisempi, nukut paremmin ja jaksat paremmin.

Oletko valmis tekemään tavoitteistasi totta? Laita muutoksen pyörä pyörimään ja tule mukaan verkkokurssille!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 47€ (sis. alv24%).
Pääset ilmoittautumisen jälkeen aloittamaan heti.

Mitä maksutapoja on käytössä?

Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeella, korttimaksuna, mobiililla tai Jousto laskulla tai Luotolla.

Miten ilmoittaudun mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. Salasana luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi.

Mitä tarvitsen, että voin tulla mukaan kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä tekemään haluamiasi muutoksia nykytilanteeseen.

Miten verkkokurssilla edetään?

Pääset kurssialustalle materiaalin pariin heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssimateriaali on käytössäsi 2 vuotta ilmoittautumispäivästäsi.

En voi aloittaa heti, jäänkö jälkeen?

Materiaali on käytössäsi 2 vuotta ostopäivästäsi, joten voit aloittaa silloin, kun se sopii parhaiten Sinulle. Voit myös palata materiaalin pariin milloin haluat.

Missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali sisältää sekä kirjallista materiaalia sekä videoita.

BONUS!

Kun päätät tulla verkkokurssille nyt, saat lisäksi bonuksena 6 vinkkiä ihanaan elämään. Vinkit odottavat Sinua kurssialustalla ja ovat käytössäsi heti. (Arvo 17€)