fbpx

Elinvoimainen nainen -verkkokurssi

haluatko-laihtua-pysyvasti

Laihtua nopeasti ja helposti - monen toive, mutta miten ja millä keinoin? Laihtuminen ei käytännössä aina ole välttämättä niin helppoa.

Laihtua nopeasti ja helposti – ajatus monen mielessä tälläkin hetkellä, mutta joskus niin vaikea tai jopa mahdoton käytännössä. Nykytilanne saattaa ärsyttää sinua ja etsit erilaisia keinoja miten pääsisit mahdollisimman nopeasti ja helposti haluamiisi tuloksiin. 

Haluat laihtua, sillä ylimääräiset kilot häiritsevät sinua. Tai sinulla voi olla ylipainosta johtuvia terveydellisiä ongelmia. 

Kuitenkin kaikki laihduttamiseen liittyvät ajatukset ja teot tuntuvat sinusta hankalilta. Nyt ei ole edes sopiva aika aloittaa laihduttamista.  

Haluaisit tuloksia nopeasti ja mahdollisimman helposti. Olet kuitenkin kadottanut koko motivaatiosi erilaisten laihdutuskuurien ja treeniohjelmien viidakkoon. 

Olet ollut samassa tilanteessa niin monta kertaa, ettet jaksaisi aloittaa laihduttamista enää alusta. Jo pelkkä ajatus uudesta ruokavaliosta tuntuu sinusta vaikealta. 

Miksi edes aloittaisit jälleen itsesi rankaisemisen?  Miten ihmeessä jaksat taas aloittaa alusta, kun tiedät lopputuloksen. 

Miksi aloittaisit rajoittamaan jälleen kerran syömistäsi uuden ruokavalion tai vaikkapa pussikeittodieetin ohjeilla, kun tiedät minkälaiseen tulokseen ne johtavat? 

Palaat todennäköisesti takaisin tähän hetkeen. 

Annan sinulle työkalut ja näytän miten sinun ei tarvitse enää palata lähtötilanteeseen. Kerron sinulle miten voit päästää irti laihdutuskuureista ja voit edetä tällä kertaa pehmeämmin. 

Miten laihtua ilman nälkäkuuria tai suu vaahdossa treenaamista. Onko se edes mahdollista?

Mitä jos voisit saavuttaa tavoitteesi paljon pehmeämmillä keinoilla? 
Mitä, jos saisit tuloksia joutumatta luopumaan mistään?

Olisitko helpottunut, jos sinun ei tarvitsisi laskea kaloreita, eikä tuntea jatkuvaa nälkää tai väsymystä? Entä helpottaisiko arkeasi, jos sinun ei tarvitsisi lukea enää laihdutuskuurien ohjeita, jotka kieltävät sinua syömästä milloin mitäkin? 

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun ei tarvitsisi aloittaa laihdutuskuuria enää kertaakaan alusta? 

Miltä sinusta tuntuisi, jos löytäisit vaatekaapistasi vaatteita, jotka eivät enää kiristäisi, vaan sujahtaisivat päällesi, kuten ennenkin?  

Miltä sinusta tuntuisi, jos huomaisit peilikuvasi hymyilevän sinulle iloisesti ja tyytyväisenä?
Miltä tuntuisi, jos näkisit energisen ja elinvoimaisen naisen?

Entä miltä tuntuisi, jos näkisit kropassasi muutoksia, jotka vahvistavat itsetuntoasi ja saavat sinut hymyilemään salaperäisesti? Mitä jos olisit vihdoin olisit löytänyt tasapainon? Mitä jos vihdoin saisit sellaisia muutoksia, jotka olisivat pysyviä tuoden monia positiivisia asioita omaan hyvinvointiisi ja elämääsi?

Olisitko valmis tekemään asioita eri tavalla tällä kertaa?

Sen sijaan, että rankaiset tai rääkkäät itseäsi ja elimistöäsi, lähde tällä kertaa tekemään asioita eri tavalla kuin aiemmin. Etene eri tavalla ja saavuta tuloksia, jotka ovat tällä kertaa pysyviä. 

Unohda laihdutuskuurit ja onnistu laihtumaan syömällä säännöllisesti, monipuolisesti ja riittävästi.

Annan sinulle työkalut ja kerron sinulle miten voit unohtaa nälkäkuurit ja suu vaahdossa treenamisen. Kerron sinulle miten voit löytää kadonneen elinvoimasi ja olla tyytyväinen peilikuvallesi. Annan sinulle työkaluja ja kerron sinulle miten se tehdään.  

Jatkuva laihduttaminen tuntui sekä kehossa, että mielessä

Olen ollut tuossa tilanteessa niin monta kertaa, että tiedän miltä sinusta tuntuu. 

Olin vuosikausia tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli jäänyt taustalle. Kuin huomaamatta hyvinvointini oli jäänyt arjen huolien ja velvollisuuksien, sekä työelämän oravanpyörän, kiireen ja stressin jalkoihin, aivan liian pitkäksi aikaa. 

Henkilökohtaiset tavoitteet karkasivat aina vain kauemmas ja kauemmas ja jojo-laihduttaminen oli muodostunut normaaliksi toimintatavaksi. 

En välttämättä olisi tässä, jos olisin jatkanut samalla tavalla. Päätin irrottautua tilanteesta ja panostaa omaan hyvinvointiini. Päätin lähteä tekemään muutoksia. 

Annan sinulle työkalut ja kerron miten sinäkin voit irrottautua tilanteesta, jossa hyvinvointi on pelkkä varjo taustalla. 

Tiedän miltä tuntuu, kun energinen olo on vain haave ja haluaisit työpäivän jälkeen ainoastaan rojahtaa väsyneenä sänkyyn. Ei onnistu, kotityöt odottavat ja ehkä vielä jokin muu tehtävä.

Tiedän miltä tuntuu, kun laihtumisen sijaan vartaloosi on kertynyt kuin huomaamatta lisää massaa. Et itse omasta mielestäsi ole tehnyt mitään sen mahdollistamiseksi, päinvastoin. Olet pantannut syömistä milloin minkäkin dieetin mukaan ja olet käynyt kuntosalilla aktiivisesti. 

Annan sinulle työkalut ja kerron mitä voit tehdä, jotta sinäkin onnistut. 

Laihduttaminen vie kaiken energian

Vartalo muuttuu. Laihtumisen sijaan suunta on juuri päinvastainen. 

Samalla fyysinen kunto takkuaa ja kaikki stressaa. Tuntuu kuin kantaisit kaikkia maailman huolia hartioillasi. Ylimääräistä energiaa ei riitä oikein mihinkään. 

Oma peilikuva ei miellytä, eikä vaatekaapista löydy enää oikeastaan mitään päällepantavaa.
Tai löytyisi vaikka kuinka monta lempivaatettasi, mutta vaatekokosi on huomaamattasi kasvanut uusille lukemille. Ajatus laihduttamisesta nostaa jälleen päätään. 

Kun kroppa jumittaa ja kolotukset alkavat olla arkipäivää, ihmettelet miten ihmeessä olet päästänyt tilanteen näin pitkälle. Miksi et huolehtinut itsestäsi? Miksi päästit tilanteen tähän pisteeseen?

Samalla mieleesi nousee pieni puolustus. 

Eihän sinulla ole ollut aikaa, eikä oikeastaan edes voimia, intoa, motivaatiosta puhumattakaan.
Etkä ole ennenkään onnistunut saavuttamaan pysyviä muutoksia, joten miksi edes yrittäisit nousta tästä suosta. 

Kaikesta mielesi vastustuksesta huolimatta
pieni ääni sisälläsi yrittää kertoa sinulle, että jotain pitäisi asialle kuitenkin yrittää tehdä. 

Annan sinulle työkalut ja näytän miten pääset irti itsellesi negatiivisesta olotilasta. Kerron miten saat lisää energiaa ja saavutat haluamiasi tavoitteita. Kerron miten voit muuttaa oman peilikuvasi. 

erilaiset-keinot-laihtua

Eri keinot, kuurit ja dieetit tai treeniohjelmat ovat tulleet tutuksi

Tunnen oikeastaan aikamoisen määrän erilaisia. 

Rahaa sain kyllä niihin palamaan, mutta tulokset eivät olleet pysyviä.
Kaikenlaiset kuurit laihduttivat ja veivät kyllä kiloja mennessään, mutta valitettavasti ne veivät paljon muutakin. Tunsin oloni ainoastaan väsyneeksi, jatkuvasti nälkäiseksi, kiukkuiseksi ja odotin hetkeä, jolloin voisin palata jälleen normaaliin arkeen. 

Mitä tapahtui, kun palasin normaaliin arkeen?

Saatat tietää vastauksen myös omasta kokemuksestasi. 

Annan sinulle työkalut ja kerron miten sinun ei tarvitse miettiä erilaisia laihdutuskuureja. Kerron miten voit jättää laihdutuskuurit historiaan ja saavuttaa haluamiasi tuloksia pehmeämmillä ja lempeämmillä keinoilla. 

Sinun ei tarvitse enää laihduttaa. Tarvitseeko sinun laihtua? Sinun ei kuitenkaan tarvitse aloittaa enää yhtään laihdutuskuuria.

Jos mietit tarkemmin laihdutuskuuria, niin sehän on jonkin pituinen ajanjakso, joka rajoittaa sinua. 
Olet sitten pussikeittokuurilla, paastolla, kasviskokeilulla, kaalikeittokuurilla tai millä tahansa muulla syömistäsi rajoittavalla ajanjaksolla. 

Laihdutuskuurin aikana ajatuksesi pyörivät käynnissä olevan kuurin ympärillä ja ruoka pitää sinua otteessaan.

Kaikki rajoitukset ja kiellot kasvavat mielessäsi ja mitä enemmän niitä on, sitä enemmän himoitset juuri niitä kaikkia kiellettyjä herkkuja ja ruoka-aineita. 

Et ole yksin asian kanssa, sillä ihmismieli vaan toimii juuri näin. 

Yleensä laihdutuskuuri kestää tietyn ajan. Jaksat sinnitellä kuurin omalla tahdonvoimallasi loppuun. Jaksat, kun tiedät takaraivossasi, että kohta helpottaa. 

Muutama viikko, muutama päivä tai muutama kilo enää ja sitten koittaa vapaus.

Aika usein se tarkoittaa paluuta tuttuun ja turvalliseen arkeen, omiin vanhoihin tapoihin ja tottumuksiin. Käytännössä saatat olla laihdutuskuurin jälkeen jopa huonommassa tilanteessa, kuin aloittaessasi. 

Näin kävi myös itselleni. Siitäkin huolimatta aloitin alusta ja tein sen niin monta kertaa, ettet edes arvaa. Ei ihme, että elimistöni rupesi laittamaan kapuloita rattaisiin. Ei ihme, että elimistö rupesi antamaan merkkejä muutoksen tarpeellisuudesta.

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten voit päästää irti hyvinvointiisi negatiivisesti vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse kieltää itseltäsi mitään. Kerron miten sinun ei tarvitse aloittaa enää alusta. 

Mitä jos nyt mietit, ettet kuitenkaan onnistu? Mitä jos mietit, ettei sinulla ole työkaluja, jotta voisit onnistua?

Olet kokeillut jo kaikkia mahdollisia keinoja ja laihdutuskuureja. Jossakin hetkessä olet kadottanut myös uskon itseesi. Et usko onnistumiseesi, sillä kaikki aiemmat ponnistelusi tulokset ovat haihtuneet savuna ilmaan. 

Mietit onko mitään järkeä edes aloittaa, on niin paljon helpompaa antaa asian olla. 

Jos kysyisit asiaa omalta keholtasi, mitä se vastaisi?

Elimistösikään ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.

Olet pantannut keholtasi energiaa ja seuraavassa hetkessä pumpannut sen täyteen energiaa.
Sen lisäksi olet rasittanut ja rääkännyt sitä.

Olet yrittänyt niin monta kertaa laihtua, että olet sortunut niin moneen erilaiseen laihdutuskuuriin ja treeniohjelmaan, ettet pysy enää itsekään kartalla

Olet stressannut ja kuormittanut kehoasi päivästä toiseen. 

Mitä kehosi vastaa sinulle, jos olet kohdellut itseäsi ankarammin, kuin ketään muuta?  

Todennäköisesti kehosi vastaisi sinulle toivovansa, ettet vedä sitä enää säästöliekille. Kehosi toivoo, ettet sorru enää lehdestä bongattuun hittidieettiin tai minkäänlaiseen laihdutuskuuriin. 

Kehosi toivoo, että unohdat kaikenlaiset laihdutuskuurit. 

Lähde tekemään elämäntaparemontti, joka tuo haluamiasi tuloksia lempeämmin ja armollisemmin. 

Kehosi on väsynyt jatkuvaan jojoiluun. Kehosi haluaa, että kuuntelet ja kohtelet sitä pehmeämmin ja arvollisemmin. 

Kehosi haluaa antaa sinulle tuloksia, ettei sinun tarvitse enää palata alkuun. 
Se ei kuitenkaan voi tehdä sitä, jos jatkat, kuten tähänkin asti. 

Annan sinulle työkaluja ja kerron miten kohtelet itseäsi ja kehoasi armollisemmin joutumatta tinkimään lopputuloksesta. Kerron sinulle miten voi unohtaa laihdutuskuurit.  

haluat-laihtua-mutta-et-jaksa-aloittaa-alusta

Vaikka haluat laihtua, et kuitenkaan jaksa aloittaa alusta. Ajattelitko luovuttaa?

Voi olla, että heität hanskat kokonaan naulaan.
Et kuitenkaan onnistu elämäntaparemontissa, joten miksi siis edes vaivautuisit.

Miksi aloittaisit jälleen kerran alusta, olethan ollut tässä samassa tilanteessa niin monta kertaa aiemminkin.

Miksi rajoittaisit syömisiäsi ja unelmoisit samaan aikaan herkkuhetkistä?

Miksi puputtaisit pelkkää salaattia tai rahkamössöä, kun vieruskaverin ruokalautasen tarjonta on niin paljon herkullisemman näköistä. 

Miksi rääkkäisit itseäsi enää kuntosalilla tai kävelylenkillä illasta toiseen, viikosta toiseen?

Annan sinulle työkalut ja kerron miten sinun ei tarvitse luopua mistään. Kerron miten sinun ei tarvitse treenata suu vaahdossa joka ilta saadaksesi haluamiasi muutoksia. Kerron sinulle miten voit päästä eteenpäin pehmeämmillä ja lempeämmillä keinoilla. 

Voit edetä paljon pehmeämmillä ja lempeämmillä keinoilla.

Tiedän mitä käyt läpi, sillä olen kokenut kaiken tämän. Olen myös päässyt eteenpäin.

Mikäli aiemmat toimintamallisi eivät ole toimineet, on jotain tehtävä eri tavalla.

Älä jatka enää samoilla konsteilla, vaan tee tällä kertaa toisin.
Annan sinulle työkalut ja kerron miten se tehdään. 

Mitä opit tällä kurssilla?

 • Aloitat järkevästi. Kerron sinulle miten etenet suunnitelmallisesti askel askeleelta kohti tavoitteitasi. Opit enetemään pienin askelin, jotta saat pysyviä muutoksia, etkä joudu enää aloittamaan alusta. 
 • Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse tehdä kaikkia muutoksia kerralla. Ethän lähde autollakaan ensimmäisellä kerralla liikkeelle kaasu pohjassa. Opit tekemään muutoksia maltillisesti, ettet enää luovuta kesken matkaasi. 
 • Opit välttämään ansoja. Kerron sinulle miten et enää kompastu ansoihin, jotka estävät sinua onnistumasta. 
 • Kerron sinulle tien tasapainoon, jotta painonhallinta ei ole enää kamppailulaji.
 • Kerron sinulle miten saat kaipaamiasi tuloksia.
 • Kerron sinulle miten etenet järkevästi ilman stressiä tai huonoa omaatuntoa, kiljuvaa nälkää tai rääkkiä kuntopolulla.  
 • Saat työkaluja, jotka auttavat sinua onnistumaan. Kerron sinulle keinot, joiden avulla saavutat tuloksia lempeästi itseäsi ja kehoasi kuunnellen. 
 • Kerron sinulle miten etenet päivä päivältä kohti tavoitettasi, kohti kevyempää oloa sekä energisempää ja tasapainoisempaa olotilaa. 
 • Opit kuuntelemaan kehoasi ja voit unohtaa laihduttajan poppaskonstit. Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse enää turvautua laihdutuskuureihin, vaan voit syödä monipuolisesti ja riittävästi ilman, että joutuisit luopumaan mistään herkustasi. 
 • Opit syömään riittävästi ja monipuolisesti. Kerron sinulle miten huolehdit siitä, että kehosi saa riittävästi energiaa ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 
 • Löydät itsellesi ihanteellisimman ruokailurytmin. Kerron sinulle miten voit ruokailurytmin muutoksella parantaa omaa hyvinvointiasi, jaksamista, unenlaatua, unohtamatta kehossasi näkyvää muutosta. 
 • Saat pysyviä muutoksia. Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse enää palata lähtötilanteeseen, vaan löydät tasapainon syömisessä ja omassa hyvinvoinnissa. 
 • Opit hillitsemään makeanhimoasi. Kerron sinulle miten voit hillitä makeanhimoasi ja kerron miten pystyt ehkäisemään makeanhimoa.
 • Pystyt estämään ajoittain jopa kaoottiseksi muuttuvan syömisen. Kerron sinulle miten saat oman syömisen hallintaasi. 
 • Löydät oman elinvoimasi! Annan sinulle työkaluja, joiden avulla löydät oman elinvoimaisuuden, energian, ilon ja tasapainon elämääsi 

Tule mukaan kurssille, pääset aloittamaan heti!

Muutos on kätesi ulottuvilla - haluatko muutosta?

Kukaan toinen ei voi tehdä muutoksia puolestasi. Annan sinulle työkalut ja tukeni, mutta sinun on otettava vastuu omasta tekemisestäsi.

Älä jahkaile aloittamista enää, se ei vie sinua eteenpäin, päinvastoin.
Keskity omaan hyvinvointiisi ja sen parantamiseen. 

Aloittaminen ei helpotu odottamalla. 

Missä olet vuoden päästä, jos jatkat nykymenolla?
Missä olet vuoden päästä, jos aloitat jo tänään? 

Todennäköisesti haluat muutoksia nykytilanteeseen. Voit itse muuttaa tilanteesi ja löytää kadonneen elinvoimasi. Voit nauttia elämästä täysin siemauksin ja voit olla tyytyväinen itseesi ja onnistumiseesi. 

Varmista onnistumisesi ja tule mukaan. 

Aloita jo tänään – pääset materiaalin pariin heti!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 67€ (sis. alv24%). Pääset aloittamaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Mitä maksutapoja on käytössä?​

Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeella, korttimaksuna, mobiililla tai Jousto laskulla tai Luotolla. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa. 

Miten ilmoittaudut mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi oman käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä tekemään haluamiasi muutoksia nykytilanteeseen.​

Miten etenet verkkokurssilla?

Pääset kurssialustalle materiaalin pariin heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssimateriaali on käytössäsi 3 vuotta ilmoittautumispäivästäsi.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaali on käytössäsi 3 vuotta ostopäivästäsi. Voit aloittaa silloin, kun se sopii parhaiten Sinulle. Voit myös palata materiaalin pariin milloin haluat. Kaikki päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

Missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaali sisältää kirjallista materiaalia sekä videoita.

BONUS!

Saat bonuksena 6 vinkkiä ihanaan elämään. (Arvo 17€)

Aloita jo tänään!