fbpx
kuinka-laihtua-nopeasti

Pyöriikö päässäsi ajatus laihduttamisesta

Kuinka laihtua nopeasti? Ehkäpä mielessäsi päällimmäisenä vaivaa tällä hetkellä ajatus, että painoa pitäisi saada alas.

Kuinka laihtua nopeasti? Saatat tuntea jossakin mielesi perukoilla pakottavan tarpeen lähteä pudottamaan painoa? Tuo pieni ääni, joka vaivaa, vaikka kuinka yrität hiljentää sitä.

Mietit ettei sinulla ole aikaa, voimia, eikä motivaatiota. Kuitenkin mietit taas aloittaa saman dieetin, kuin kuukausi sitten..

Jo painonpudotus ajatuksena tai oikeastaan puntarin lukema voi aiheuttaa sinulle stressiä aivan turhaan. Ainakin meille naisille se on hyvin yleistä. Puntarin lukema on kuitenkin vain yksi lukema, joka vaihtelee päivittäin. Tärkeämpää kuin tuo lukema, on mielestäni hyvä energinen olo ja kroppa, jossa tunnet olevasi kuin kotonasi.

Syömäsi ravinto ja siihen liittyvät asiat ovat tärkeässä roolissa. Kun saat tukea juuri niihin asioihin, joita tarvitset, pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Jo pelkkä kuuri tai dieetti kuulostaa sanana negatiiviselta. Yleensä laihdutuskuuri tai dieetti antaa sinulle listan ruoka-aineista, joita saat syödä. Toisaalta voit saada listan niistä ruoka-aineista, joita et saa syödä.

Olkoon ajankohta mikä tahansa, niin media pursuaa erilaisia ruokavalioita, jotka ovat IN ja niitä suositellaan kaikille. Tosiasia kuitenkin on, että koska me kaikki olemme yksilöitä, niin se mikä käy kaverille tai löytyy aikakauslehden sivuilta, ei välttämättä käy sinulle.

laihdu-nopeasti-unohda-laihdutuskuurit

Kuinka laihtua nopeasti on kysymys, joka kannattaa unohtaa. Koko laihdutuskuuri kannattaa unohtaa.

Laihdutuskuuri on aina jonkun mittainen jakso, jonka jälkeen palataan hyvin usein takaisin lähtötilanteeseen tai jopa vieläkin kauemmas.

Kun syöt monipuolisesti ja riittävästi, niin sillä on suotuisat vaikutukset myös painoosi. Usein ne ruoka-aineet, jotka ovat kiellettyjen listalla nousevat kiellon jälkeen entistä himoitummiksi. Tiedät varmaan tunteen. Ja saatat myös tietää mitä tuo merkitsee käytännössä.

Mielemme vaan toimii niin. Juuri tuosta johtuen mikään ruoka-aine ei ole kielletty.

Haluatko muutosta nykytilanteeseen?

Useat meistä ovat olleet laihdutuskuurilla koko ikänsä. Se kannattaa nyt viimeistään stopata ja ruveta syömään. Elimistö kärsii, kun se joutuu koko ajan toimimaan säästöliekillä. Eikä oikeastaan mielikään voi hyvin, kun kaikki ajatukset pyörivät laihduttamisen ja ruoan ympärillä.

Kun saat oikeat työkalut, niin pystyt suhtautumaan ravintoon ja syömiseesi luontevasti, ilman turhaa stressiä. Sinun ei tarvitse laihduttaa. Sinun ei tarvitse miettiä koko ajan mitä saat tai et saa syödä. Voit keskittää energiasi johonkin muuhun.

Jos haluat saada helpon ja nopean startin omaan onnistumiseesi, niin lue lisää Vain 9 päivää muutokseen -valmennuksesta tästä linkistä.


Kohti tavoitteitasi, askel kerrallaan!

Virpi💚

Ps. Mikäli et vielä ole Lupausten Portaiden uutiskirjeen tilaaja, niin liittymällä mukaan saat lahjan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Lue lisää tästä linkistä!

lahjaksi-vinkit-painonhallintaan