fbpx

VS IDEA´n koulutukset

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat vaikuttavat hyvinvointiin, näkyy se jaksamisessa ja pikkuhiljaa myös työtehossa.


Hyvinvointivalmennus antaa työkaluja hyvinvoinnin parantamiseen ja terveyden sekä työkyvyn ylläpitämiseen. 

Miten puhallat tiimiisi kadonneen tiimihengen? Entä miten motivoit tiimiäsi, jos itse voit huonosti? Miten nostetaan koko tiimi lentoon?


Innostu ja onnistu -valmennuksessa saat työkaluja, joiden avulla pysyt motivoituneena,  parannat työhyvinvointiasi ja sitä kautta myös työtehoasi.

Onko kiire jäänyt päälle? Tuntuuko siltä, että säntäilette sinne tänne saamatta mitään järkevää aikaiseksi? Näyttääkö siltä, että aikaa menee työnteon varjolla toisarvoisiin asioihin?


Haluaisitko edes joskus pienen hetken aikaa, jotta ehtisit tehdä kaiken tarvittavan ilman jatkuvaa stressiä?Kirkasta ajanhallintasi -valmennuksen avulla saat aikasi riittämään.

Irrottaudu paineiden hälytystilasta. 


Stressi haltuun -valmennuksessa saat työkaluja stressin hallintaan ja sen ehkäisemiseen, parannat omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi.

Terveelliset elämäntavat haltuun -valmennus antaa työkaluja painonhallinnan haasteisiin. Niihin haasteisiin ja ongelmiin, jotka heijastuvat myös esimerkiksi mielialaan, jaksamiseen sekä motivaatioon ja sitä kautta työhyvinvointiin sekä työtehoon.


Verkkokurssit

Lupausten Portaiden verkkokurssi on ratkaisu aikapulaan.  


Verkkokurssilla jokainen osallistuja voi edetä kurssimateriaaleja omassa tahdissaan oman aikataulunsa mukaan.  


Helposti ja vaivattomasti 24/7.
Missä tahansa ja milloin tahansa, kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. 


Tutustu verkkokursseihin tästä linkistä.

Haluatko lisätietoja? Lähetä viestiä alla olevan lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä.