fbpx

Mitä jos voisit edetä kohti unelmiasi ja tavoitteitasi helposti?

Minkälaisia unelmia ja tavoitteita sinulla on tällä hetkellä?

Kipuiletko jonkun terveyteen liittyvän asian kanssa? Jatkuva väsymys ja vetämättömyyden tunne voi olla kumppanisi joka päivä.

Jos kaupasta voisi ostaa pussissa lisää virtaa ja energiaa, niin ostaisitko? Kuinka usein tämä tuote sisältyisi ostoslistaasi?

Miten olet nukkunut viime aikoina? Menevätkö yön tunnit valvoessa tai vatvoessa menneitä tapahtumia ja tulevia seuraavan päivän tekemisiä?

Aamulla herätessäsi huomaat olevasi väsyneempi kuin nukkumaan käydessäsi. Nukkumasi tunnit eivät tuo kaipaamaasi palautumista jaksamiseesi. Toivoisit, että nukkuisit paremmin.

Tuntuuko sinusta siltä, että kannat kaikkia maailman murheita harteillasi ja siinä sivussa olet unohtanut kokonaan itsesi ja oman hyvinvointisi?

Varsinkin meillä naisilla tunteet nousevat helposti pintaan, niin hyvässä kuin pahassa. Valitettavan usein ne vaikuttavat tekemiimme päätöksiin. Mitä väsyneempiä ja stressaantuneempia olemme, sitä helpommin mieliteot valtaavat mielen.

Mielitekojen seurauksena vaatteesi ovat kutistuneet, et ehkä pidä ulkonäöstäsi tai olet kyllästynyt painoosi.

Myös sinulla on mahdollisuus muuttaa tilanne ja voida paremmin. Voit nousta näiden mielitekojesi yläpuolelle.

Estääkö jokin sinua pääsemästä eteenpäin?

Tänä päivänä meillä kaikilla on suuri määrä tietoa helposti saatavilla.

Tässä tiedon yltäkylläisyydessä tarvitaankin varsinaista medianlukutaitoa, jotta löytää joukosta ne asiat, jotka auttavat juuri sinua. Se mikä sopii kaverille, ei välttämättä sovi sinulle. Jos yksi konsti ei tepsi, siirrytään helposti kokeilemaan seuraavaa ja seuraavaa…

Kierre on loputon ja lopputuloksena elimistö on aivan sekaisin. Ehkäpä sinäkin tiedät kokemuksesta tämän.

Tiedämme miten pitäisi syödä ja miten pitäisi liikkua. Tiedämme myös, kuinka tärkeää on riittävä uni ja palautuminen, mutta jokin estää sinua pääsemästä eteenpäin.

Vaikka olet kokeillut kaikkea mahdollista, niin tulokset antavat odottaa itseään ja olet entistä pettyneempi, sekä kokeilemiisi asioihin, että itseesi.

Oletko heittänyt hanskat tiskiin vai uskotko, että pystyt muuttamaan nykyistä tilannetta parempaan?

Usein huomaan käyttäväni sanontaa, ettei tämä ole uskon asia. Mutta todellakin, mikäli et itse usko, niin et tule onnistumaan. Tämä on pelkästään uskon asia.

Kun uskot itseesi ja onnistumiseesi, tulet onnistumaan!

Mielellämme on valtava voima! Valjastetaan se käyttöösi.

Tiedämme miten ja mitä pitäisi syödä, mutta tiedätkö miten paljon sinun pitäisi syödä?

Harmillisen moni kanssakulkija panttaa syömistään sillä ajatuksella, että paino tippuisi. Se on totta, että mikäli kulutuksemme on suurempi kuin energiansaantimme, niin laihdumme. Mutta sitä ei kannata tehdä oman hyvinvoinnin kustannuksella.

Pahimmillaan kaikki oikea ruoka loistaa poissaolollaan, kun mielessä on pelko siitä, että kaikki mitä laitat suuhun lihottaa. Kuitenkin normaalia kotiruokaa saa syödä aika paljon. Kotiruokaa pelätään aivan turhaan. Suurempi riski ovat ne päivän aikana syödyt monet pienet välipalat ja juomat, joilla korvataan oikeita aterioita. Päivä saattaakin mennä kevyillä salaateilla ja illalla nälkä on entistä suurempi ja houkutukset ylilyönteihin ovat helposti jo ovella odottamassa.

Jos vielä tahdonvoimalla jätät myös illan syömisen väliin, niin tuloksena ei todennäköisesti ole painonpudotus, vaan entistä väsyneempi ja ehkäpä äkäisempi hahmo, jolla on jatkuva nälkä.

Elimistö pistää kovasti hanttiin ja yrittää kertoa, ettei suusta ole mennyt tarpeeksi polttoainetta edes peruselintoimintojen ylläpitoon.

Olemme kaikki erilaisia. Meillä kaikilla on erilainen lähtötilanne, historia, aktiivisuustaso, ajatukset, mieltymykset, tunteet ja tavat sekä omat rutiinimme .

Me kaikki myös käsittelemme asioita eri tavalla.

Siihen, miten käsittelemme asioita vaikuttaa moni asia. Aiemmat kokemukset, sattumukset ja epäonnistumiset, lapsuuden kokemukset ja muistot, elämän kolhut ja kriisit. Ne kaikki vaikuttavat meihin, usein tiedostamattamme.

Joskus joku harmiton lausahdus voi estää etenemisen pahimmillaan moniksi kymmeniksi vuosiksi tai kokonaan.

Teemme asioita autopilotilla päivästä toiseen, vaikka tiedostamme sen, että jotakin pitäisi tehdä toisin.

Näin voi mennä vuodesta toiseen, jopa kymmeniä vuosia.

Kehomme on erittäin viisas. Se antaa kyllä meille merkkejä, että nyt pitäisi hellittää tai tehdä jokin muutos. Emme kuitenkaan osaa välttämättä kuunnella kehomme viestejä. Emme ennen kuin tulee SE pysähdys, joka pakottaa tekemään muutoksen. Joillekin pysäytys tulee lääkärin suusta, joillekin esimerkiksi läheisen menetyksestä, vakavasta sairaudesta tai onnettomuudesta tai jostakin muusta.

Joillekin meistä tuo pysähdys on tullut, toisille pysäytyksiä tarvitaan useammin, kuin kerran.

Tärkeää tässä pysäytyksessä ja siinä hetkessä on se, osaammeko ja pystymmekö tekemään tarvittavat muutokset vai jatkammeko samalla tavalla elämää eteenpäin.

Jatko on kokonaan sinun käsissäsi.

Toivottavasti sinun ei tarvitse odottaa tuota pysähdystä, ennen kuin tiedostat muutoksen tarpeellisuuden. Toivon, että pystyt jo ennakkoon keskittymään omaan hyvinvointiisi.

Kukaan ei voi elää tätä elämää sinun puolestasi.

Kukaan toinen ei voi syödä sinun puolestasi.

Kukaan toinen ei voi tuntea tuntemuksiasi puolestasi.

Eikä kukaan toinen voi tehdä muutosta sinun puolestasi.

Sinun pitää tehdä se itse.

Mutta sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

Vaikka muutos ja siihen liittyvien tunteiden kohtaaminen on pelottavaa, on se sen arvoista.

Itselläni juuri tunteiden käsittely tapoihin ja uskomuksiin liittyen on ollut haasteellisinta. Kun ymmärtää sen, että omaan mieleen voi vaikuttaa, on jo pitkällä.

Vaikka kyse olisi syömisestä ja sen ympärille liittyvistä asioista, on erittäin tärkeää oppia käsittelemään omia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita omien toimintatapojen ja rutiinien taustalla.

Vain siten pääset kiinni todelliseen syyhyn tai syihin siitä, miksi et pääse eteenpäin.

Jos joku olisi sanonut 15-vuotialle Virpille, että riität juuri tuollaisena kuin olet, eikä sinun tarvitse suorittaa koko ajan ja todistaa jatkuvalla tekemisellä muille mitään, niin matkanteko omaan pysähdykseeni olisi ollut paljon helpompi.

Tiedän, etten ole ainoa lajissani.

Koska olen aina vaatinut itseltäni paljon, olen vaatinut samaa myös muilta. Se on joskus vastapuolesta tuntuvat kovalta ja tunteettomalta.

Voin auttaa myös Sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi.

Haluan auttaa sinua hyväksymään itsesi kaikista virheistä ja vatsamakkaroista huolimatta, alleista puhumattakaan.

Saatat nyt ajatella, että valmennus tai verkkokurssi on kuntosalirääkkiä tai muuta kuntoilua suu vaahdossa.

Näin itsekin ennen ajattelin, koska aika usein omat valmennukseni olivatkin juuri sellaisia.

Kerran viikossa tunti valmentajan kanssa ja muutaman kerran omatoimisesti. Lisäksi vähäkalorisella ruokavaliolla, nälkää nähden, että paino tippuisi.

Miten meninkään metsään ja pahasti.

Mielestäni valmennus on oikeastaan kaikkea muuta.

Kursseillani ja koulutuksissa saat työkaluja oman elämäsi hallintaan ja juuri niihin asioihin, joihin tarvitset apua, jotta pääset eteenpäin. Ja koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, pitää ottaa huomioon koko paketti, kokonaisvaltaisesti.

Saat myös kuntoiluun tarvitsemasi ohjeet, opastuksen ja ohjelmat. Kaikki räätälöidään tukemaan sinun tavoitteitasi. Kuntosalille tai juoksemaan ei tarvitse lähteä, mikäli et halua. On paljon muitakin tapoja liikkua, joilla saa enemmän virtaa päiviin ja hymyn huulille.

Jo pelkkä ulkona kävely toimii erinomaisesti, niin keholle, kuin mielelle. Ja se on usein jopa suotavampaa, kuin sisätiloissa rehkiminen.

Lähdetään liikkeelle siitä, mikä on Sinulle mielekästä.

Liikkumisen tulee olla hauskaa ja siitä pitää nauttia, kuten ruoastakin.

Valmentajan tulee olla tavoitettavissa, jotta tarvittaessa saat avun mahdolliseen ongelmaasi. Jo tieto siitä, että voit ottaa yhteyttä, auttaa. Tiedät, että sinulla on tuki matkallasi.

Haluatko muutosta nykytilanteeseen?

Jos tunnet, että minulla voisi olla jotakin annettavaa sinulle, niin lue lisää lue lisää kursseistani ja koulutuksista. Valitse niistä itsellesi juuri tällä hetkellä sopivin ja aloita siitä. Kurssit löydät tästä linkistä. 

Mikäli et vielä ole Lupausten Portaiden uutiskirjeen tilaaja, niin liittymällä mukaan saat lahjaksi 10 vinkkiä painonhallintaasi. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Tilaa uutiskirje tästä linkistä!

Sinä onnistut!
Kohti tavoitteitasi, askel kerrallaan!

Virpi💚

Kommentoi