fbpx

Onko kiire jäänyt päälle ja vie mennessään?

Asioita siirtyy tulevaisuuteen, eikä aika riitä millään.


Kirkasta ajanhallintasi -valmennus

Haluaisitko edes pienen hetken aikaa, että ehtisit?


Siirtyykö asioiden tekeminen jatkuvasti eteenpäin?


Haluaisitko joskus edes hetken, että ehtisit ajattelemaan ja suunnittelemaan asioita paremmin?


Saattaa olla, että häiriötekijöitä on yksinkertaisesti liikaa, etkä ehdi miettimään edes huomista päivää, saatika tulevaisuutta.


Sähköpostisi pursuaa lukemattomia viestejä ja mitä enemmän niitä on, sitä vaikeampi sinun on löytää ne viestit, jotka oikeasti ovat sinulle tärkeitä.


Kalenteri pursuaa menoja ja kaikenlaiset to-do -listat kaikkia tekemättömiä töitä.


Tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen siihen, mitä pitäisi tehdä.

Työpäivän jälkeen arki jatkuu yhtä kaaosmaisena. Aika hallitsee sinua, etkä tiedä miten saisit ajan riittämään.

Oma hyvinvointi kärsii. Jatkuva kiire näkyy ja tuntuu.

Unohtelet asioita ja työasiat tulevat jo uniisi. Heräät keskellä yötä miettimään tekemättömiä töitä tai seuraavaa päivää.

VALMENNUKSEEN SISÄLTYY HENKILÖKOHTAINEN SPARRAUS!

Miksi kirkasta ajanhallintasi -valmennus?

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa se näkymään jaksamisessa ja pikkuhiljaa se näkyy myös työpaikalla.


Ajanhallinta pettää. Silloin päiväsi ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä, aikataulujen paukkumista yli ja paljon muuta...
 
Vaikka säntäilet kiireellä sinne tänne, et saa mitään järkevää aikaiseksi. Kiire ja stressi lisääntyvät ja tuntuu, ettet saa aikaiseksi sitä mitä pitäisi.


Siinä tilanteessa on vaikea keskittyä niihin asioihin, joita oikeasti pitäisi tehdä. 

Jatkuva kiire stressaa ja alkaa tuntumaan ja näkymään kehossasi ja jaksamisessasi. Henkilökohtaisen elämän haasteet ja ongelmat tuntuvat entistä raskaammilta kantaa ja voimat uhkaavat loppua. 


Voit pysäyttää kierteen ja muuttaa suunnan!

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus sisältää 6 h koulutuksen.
Hinta sisältää max 6 hlöä (lisäosallistujat laskutetaan erikseen).
Livenä paika
n päällä tai verkossa. 

Lisäksi jokaiselle yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus. 

1

Ensiaskeleeet ajanhallintaan

Osallistuja selkeyttää oman tilanteen ja ajankäyttönsä. Hän tunnistaa tehottoman ja tehokkaan ajankäytön erot ja lähtee huomioimaan niitä omassa päivässään.


Osallistuja tiedostaa mitkä vaikutukset kiireellä on omaan hyvinvointiin ja koko tiimin hyvinvointiin. Hän oppii suhtautumaan kiireeseen hyvinvointia tukevalla tavalla.


Osallistuja saa avaimia kaaoksen hallintaan ja parantaa omaa hyvinvointiaan.


2

Ajanhallinnan tavoitteet

Osallistuja ymmärtää tavoitteet ja niiden merkityksen omalle hyvinvoinnille. Hän ymmärtää myös ajanhallinnan merkityksen yhtenä tavoitteista.


Osallistuja oppii luomaan onnistuneita tavoitteita, joihin hän voi sitoutua ja jotka tukevat hänen hyvinvointiaan ja jaksamistaan. 


Osallistuja kirkastaa omat tavoitteensa niin henkilökohtaisessa elämässään kuin työssä. Näiden omien tavoitteidensa kautta hän tukee työssäjaksamistaan ja koko tiimin hyvinvointia. 


3

Ihannepäivä

Osallistuja saa avaimet oman ihannepäivänsä toteuttamiseen. Näin hän siirtyy kohti täydellistä viikkoa kaikilla elämänsä osa-alueilla. Avaimien avulla hän parantaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan töissä ja työn ulkopuolella.


Osallistuja oppii hallitsemaan ajankäyttöään ja kalenteriaan, jolloin aikaa, energiaa ja motivaatiota riittää työtehtävien hoitamiseen. Aikaa vapautuu myös hänelle itselleen, perheelle ja ystäville, jolloin hyvinvointi lisääntyy myös työpaikalla. 


4

Rautainen ajanhallinta

Osallistuja oppii ennakoimaan tilanteita, jotka voivat sysätä ajanhallinnan takaisin kaaokseen. Osallistuja saa työkaluja, joiden avulla hän saa kaikki elämän osa-alueet hallintaan.


Osallistuja saa käyttöönsä menetelmän, jonka avulla hän pitää rautaista ajahallintaa yllä myös jatkossa. Näin hyvinvointi paranee ja kiire sekä stressi vähenevät. Näin säntäily, virheet ja konfliktit työssä ja työn ulkopuolelle vähenevät. 
Virpi Silonsaari / VS IDEA

Olo ei ole hääppöinen, kun jatkuva kiire ja stressi vie kaikki mehut, eikä energiaa tunnu riittävän oikein mihinkään.

Kun kalenteri pursuaa palavereja ja menoja, tarjouspyyntöjä ja sopimusneuvotteluja, tapaamisia tai puheluja, tulee säntäiltyä sinne tänne, joskus tietämättä edes mitä oikein pitäisi tehdä.

Ei osaa oikein tarttua mihinkään. 

Entä jos kalenteri on aivan tyhjä? Kuinka vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta on hahmottaa niitä asioita, jotka ovat tärkeimpiä. Huomaa tekevänsä toisarvoisia asioita. Huomaa käyttävänsä aikaa niihin asioihin, jotka eivät vie eteenpäin.

Aika ei riitä mihinkään. 

Jatkuva kiire vaikuttaa myös hyvinvointiin. Jatkuessaan se alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossa. Silloin on aika puhaltaa peli poikki ja tehdä asialle jotakin.

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

Yksin en olisi tähän pystynyt

"Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt."

Sain riittävästi tukea

"Yhteiset tapaamiset olivat kannustavia ja tosi mukavia"

Keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia

"Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin."

Hinta: 975€ + alv 24%


Valmennus sisältää jokaiselle koulutukseen osallistuvalle 
 yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen ILMAISEKSI (á 97€/hlö)


Hinta sis. max 6 hlöä. Vain 162,50€/hlö + alv 24%.
Lisäosallistujat laskutetaan erikseen. 

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Kuinka monta osallistujaa hinta sisältää?

Kuka on kouluttajana?

Kuinka pitkä koulutus on?