fbpx

Kesytä kiire -verkkokurssi

kun aika hallitsee sinua, ota haltuun ajanhallinta

Ajanhallinta ja hyvinvointi - ota käyttöösi Lupausten Portaiden työkalut tehokkaaseen ajankäyttöön

Ajanhallinta ja sen menetelmät itsensä johtamiseen

Ajanhallinta ja oma arki - mihin aikasi menee tällä hetkellä?

Hyvin usein ajanhallinta on ongelma. Vaikka meillä jokaisella on käytössämme sama aika, sama tuntimäärä vuorokaudessa, niin useimmat eivät saa aikaansa riittämään millään ja toisilla taas aikaa tuntuu riittävän kaikkeen mahdolliseen.

Jos kuulut tuohon ensimmäiseen joukkoon, on syytä tarkastella ajankäyttöäsi. Aika on aika mielenkiintoinen asia. Se mennä vipeltää tasaista tahtia koko ajan eteenpäin, vaikka istuisit paikoillasi tekemättä yhtään mitään. 

Aika on turhan arvokasta käyttää istumiseen. Se kannattaa käyttää kaikkiin niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Käytössäsi oleva aika kannattaa käyttää niihin asioihin, joita haluat tehdä.   

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten saat aikasi riittämään. 

Minkälainen on normaali päiväsi?

Heräät aamulla virkeänä jo ennen kellon soittoa ja olet enemmän, kuin valmis alkavaan päivään. Tunnet, kuinka päivästäsi muodostuu jälleen kerran täynnä iloisia asioita ja mahdollisuuksia oleva päivä. Et malta odottaa. Hyppäät innoissasi sängystä ylös ja venyttelet nautinnollisesti. 

Aamusi alkaa rauhallisesti. Valmistat aamupalan musiikin soidessa hiljaa taustalla. Olet hyvällä tuulella ja onnellinen. Hyräilet hiljaa radiosta kuulemaasi laulua ja katsot samalla pilvien leijailemista sinisellä taivaalla. Tunnet olosi yhtä kevyeksi ja vapaaksi.

Nenääsi leijailee tuoreen kahvin tuoksu. Nappaat kupillisen ja istahdat keittiön pöydän ääreen aamupalalle.

Hetken päästä myös muu perhe heräilee aamuun kanssasi. Yksi säntäilee sinne tänne etsiessään kadonneita koulukirjojaan tai läppäriään. Toinen taas ei tiedä mitä laittaisi päälleen ja kolmas kadotti autonavaimet. Katselet heidän touhujaan rauhallisesti samalla kahvia siemaillen.

Sinun ei tarvitse säntäillä sinne tänne. Sinulla on ruhtinaallisesti aikaa, vaikka työpäiväsi alkaa jo klo 8.30. Tiedät, että ehdit mainiosti. Mihinkään ei ole kiire. Mikä ihana tunne!

Saavut työpaikalle ja tarkastat päivän kalenterin. Se näyttää työntäyteiseltä, mutta hallittavalta. Olet ennakoinut asioita ja osaat välttää mahdollisen kiireen ja turhan stressaamisen. 

Lounasaikaan suuntaat lähimpään lounasravintolaan. Syöt herkullisen ja monipuolisen lounaan ja suuntaat takaisin työpaikalle. Jatkat energisenä työntekoa ja varmistat energian riittämisen syömällä välipalan ennen kotiinlähtöä. 

Työpäivän jälkeen sinulla on aikaa tehdä niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tapaat ystäväsi kahvilassa. Saat lisää energiaa piristävästä juttutuokiostanne. Myöhemmin käyt kävelylenkillä ja vietät aikaasi perheesi kanssa. 

Päiväsi oli ihana. Olet onnellinen ja iloinen kaikesta siitä, mitä teit.

Kun on aika vetäytyä nukkumaan, nukahdat rauhalliseen yöuneen ja seuraavana aamuna heräät jälleen virkeänä uuteen päivään.

Kuulostaako omalta päivältäsi? Jos ei vielä, niin annan sinulle työkaluja ja näytän miten päiväsi voivat olla juuri tällaisia.  

Ajanhallinta voi myös pettää. Päiväsi voivat olla myös täysin erilaisia.

Heräät aamulla herätyskellon soittoon täysin pökertyneenä ja väsyneenä.
Olet pyörinyt levottomasti koko yön ja sinusta tuntuu, että nukahdit vasta juuri ennen kellon soittoa. Katsot kelloa ja huomaat olevasi jo myöhässä.

Säntäilet sinne tänne, etkä saa oikein mitään tehtyä järkevästi.
Kahviporot ja puurohiutaleet senkun lentelevät, kun yrität kiireessä saada aamupalaa aikaiseksi. Jos et törmäile muihin perheenjäseniin, niin törmäilet kiireessä huonekaluihin tai ovenpieliin.

Lempivaatteesi lojuvat pyykkikorissa, joten sinulle tulee kiire etsiä sopivaa päällepantavaa.
Et löydä toista sukkaasi ja koira on kantanut kenkäsi johonkin omaan piiloonsa. Autonavaimet on hukassa, eikä autokaan tahdo käynnistyä. Bensavalo vilkkuu punaisena.

Aamusi on yhtä kaaosta.
Kurvaat vauhdilla työpaikalle ja melkein myöhästyt asiakastapaamisesta. Et kuitenkaan pysty puhumaan hengästykseltäsi, sillä juoksit viimeiset rappuset ehtiäksesi paikalle. Ja koko päivä menee samassa kaaoksessa. 

Olet jatkuvasti myöhässä. Kalenterisi on täynnä.
Lisää kiirettä aiheuttaa se, että olit unohtanut laittaa kalenteriin asioita. Tuntuu, ettet selviä millään. 

Kotiin tullessasi olet aivan puhki.
Sama meno kuitenkin jatkuu myös vapaa-ajallasi. Sovittu meno ystävän kanssa, vaikka et millään nyt ehtisi lähteä. Lähdet kuitenkin, koska olet luvannut. 

Entä ryhmäliikuntatunti, joka vie aikaasi toista tuntia? Et ehtisi, mutta lähdet kuitenkin. Lähdet, koska olet maksanut sen jo etukäteen.

Iltasi venyy pitkälle yöhön.
Kukut vielä yön tunteina selvittämässä omia henkilökohtaisia paperipinojasi. Selvittelet asioita, joita et ole ehtinyt päivän tai illan aikana selvittää. Vielä pitää päivittää face.

Käyt ylikierroksilla, eikä uni tahdo millään tulla silmään. 

Tajuat, ettet ehtinyt viettää aikaa rakkaittesi kanssa juuri ollenkaan. Nukut levottomasti ja heräät useasti miettimään niitä asioita, jotka jäivät hoitamatta ja sitä mitä on tiedossa seuraavana päivänä.

Seuraavana päivänä sama rumba alkaa alusta.

Ei ihme, ettei aikasi riitä mihinkään, energiasta puhumattakaan. 

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten päiväsi voi olla täysin toisenlainen. Kerron sinulle miten voi muuttaa kiireisen ja kaaosmaisen päiväsi seesteiseksi. Kerron miten saat aikasi riittämään.  

ajanhallinta kiireen selättämiseen

Ajanhallinta ja hyvinvointi

Mitä vaikutuksia ajankäytöllä on omalle hyvinvoinnillesi?

Vaikka käytössäsi on ruhtinaalliset 24 tuntia aikaa, niin miksi tuntuu, ettet ehdi tekemään mitään mitä suunnittelit tai halusit? 

Hyvin usein tulee eteen jokin toinen asia, joka vie huomiosi. Alkuperäinen suunnitelmasi menee mönkään. 

Kalenterisi on täynnä sovittuja menoja tai palavereja. Suorastaan ahdistut, kun ystäväsi pyytää sinua kahville. Et millään ehdi, mutta et halua loukata ystävääsi. Menet, mutta samalla tiedät, että se aiheuttaa sinulle lisää kiirettä ja pidemmän päivän. 

Toisaalta kalenterisi voi olla täysin tyhjä. 

Et tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä. Aikasi menee miettiessä mikä olisi tärkeää juuri nyt. Voi olla, että teet vähän sitä sun tätä. Sähellät sinne ja tänne tietämättä itsekään miksi.  

Meillä jokaisella on aikavarkaita elämässämme. Nämä aikavarkaat vievät kallisarvoista aikaamme niiltä asioita, jotka ovat meille tärkeitä. 

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten saat ajan riittämään haluamiisi asioihin. Näytän miten pääset irti aikavarkaistasi ja aikasi riittää itsellesi tärkeisiin asioihin. 

Se, mihin aikasi käytät on tärkeää. Sillä aika on jotain, mitä et saa ikinä takaisin. 

Ajanhallinta on ollut haasteellista. Tiedän mistä puhun.

Olen ollut tuossa tilanteessa.
Tiedän miltä tuntuu, kun jatkuva kiire ja stressi vie kaikki mehut. Olen ollut tilanteessa, jossa energiaa ei ollut oikein mihinkään.

Kalenterini on ollut täynnä aamusta yömyöhään. Päivät pursusivat palavereja ja menoja, tarjouspyyntöjä ja sopimusneuvotteluja. Seuraavasta palaveri alkoi heti, kun edellinen loppui.  

Olen ollut myös tilanteessa, jossa kalenteri on aivan tyhjä. Miten vaikeaa on hahmottaa niitä asioita, jotka ovat tärkeimpiä. Huomaat tekeväsi toisarvoisia asioita, jotka eivät vie sinua eteenpäin. Päivät kuluvat, etkä saa oikein mitään aikaiseksi. Silti aikasi ei riitä mihinkään. 

Kaikessa arjen kiireessä omien asioiden hoitaminen jäi yömyöhään. Oma hyvinvointi jäi kiireen jalkoihin, kun juokset kellon perässä. Tunnet, että olet koko ajan pikkuisen jäljessä. Tämä alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossasi.

Kun jatkuva kiire ja stressi vaikuttavat omaan hyvinvointiin negatiivisesti, on aika tehdä asialle jotakin.

Annan sinulle työkaluja, joiden avulla pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin.

Viemällä työkaluja ja vinkkejä omaan arkeesi, jää sinulle aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin. Kerron sinulle miten pääset irti jatkuvasta kiireestä ja stressistä sekä täpötäydestä kalenterista. 

Ajanhallinta voi pettää, ota käyttöösi Lupausten Portaiden työkalut

Ajanhallinta oman hyvinvointisi tueksi. Tällä verkkokurssilla opit hallitsemaan omaa aikaasi.

 • Opit hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Kerron sinulle miten löydät aikaa niihin asioihin, joita haluat tehdä. 
 • Et anna ajan enää hallita sinua. Kerron sinulle keinot, joiden avulla varmistat, ettei aika hallitse enää sinua. Saat keinot, jotta et enää lipsu takaisin entiseen kiireen ja stressin tai kaaoksen täyttämään päivääsi. 
 • Opit vaikuttamaan omaan ajankäyttöösi. Kerron sinulle miten pystyt vaikuttamaan omaan ajankäyttöösi. Kerron miten voit ennakoida ja ehkäistä mahdolliseen kiireen ja miten kiire ei hallitse enää elämääsi. 
 • Päästät irti omista aikasyöpöistäsi. Opit huomaamaan omat aikasyöppösi. Pystyt muuttamaan aikasyöppösi, etteivät ne enää vie kallisarvoista aikaasi. 
 • Hallitset kiireen. Kerron sinulle miten hallitset kiirettä. Kerron sinulle miten voit ehkäistä kiirettä, etkä anna sille enää valtaa elämässäsi. 
 • Parannat omaa hyvinvointiasi. Kerron sinulle keinoja, joiden avulla parannat hyvinvointiasi päivä päivältä. 
 • Saat lisää energiaa ja jaksat paremmin. Kerron sinulle keinoja miten lisäät omaa energiaasi ja jaksamistasi. Työkalujen avulla nukut paremmin ja sinulla on energiaa ja aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistasi.
 • Opit arvostamaan omaa aikaasi. Aika on jotain, mitä et saa takaisin, vaikka tekisit mitä. Työkalujen avulla pystyt käyttämään aikaasi niihin asioihin, jotka ovat oikeasti tärkeitä sinulle. Työkalujen avulla huomaat niitä asioita päivässäsi, jotta eivät paranna hyvinvointiasi, vaan päinvastoin. 
 • Pystyt hyödyntämään tehokkaasti aikaa. Työkalujen avulla ajankäyttösi on tehokasta ja huomaat sen vaikutukset nopeasti omaan hyvinvointiisi.
 •  Opit tehottoman ajankäytön sudenkuopat. Työkalujen avulla pystyt ehkäisemään kompastumisen ajankäytön sudenkuoppaan, tehottomaan ajankäyttöön. 
 • Opit tiedostamaan omaa käyttäytymistäsi. Työkalujen avulla opit itsestäsi ja ajankäytöstäsi lisää. Pystyt vaikuttamaan oman käyttäytymisesi kautta ajankäyttöösi ja ajankäytön kautta hyvinvointiisi.
 • Voit päivä päivältä paremmin. Työkalujen avulla voit paremmin.

Tällä verkkokurssilla:

 • Saat konkreettisia työkaluja ajanhallintaan. Työkalujen avulla sinusta tulee oman ajankäyttösi rautainen ammattilainen. 
 • Saat työkaluja tehokkaaseen ajankäyttöön. Työkalujen avulla voit muuttaa tehottoman ajankäyttösi tehokkaaksi ja aikaa on ruhtinaallisesti lisää niihin asioihin, joihin haluat. 
 • Saat oman ajankäyttösi hallintaan. Työkalujen avulla pääset irti kiireestä ja stressistä, jopa kaoottimaisista päivistä, jolloin aika ei riitä mihinkään. 
 • Saat aikasi riittämään niihin asioihin, joihin haluat. Kun haluat käyttää aikaasi niihin asioihin, joihin haluat, voi ajankäyttösi olla esteenä. Kurssin työkalujen avulla saat lisää aikaa. Saat aikasi riittämään. 
 • Saat menetelmän, jonka avulla varmistat onnistumisesi. Annan sinulle menetelmän, jonka avulla onnistut saamaan ajankäyttösi hallintaasi. Aika ei enää hallitse sinua, vaan sinä hallitset omaa aikaasi. 
 • Saat työkaluja, joiden avulla parannat omaa hyvinvointiasi.  

Aika on rahaa - aloita heti!

Usein kysytyt kysymykset


Mitä kurssi maksaa?

Kurssin hinta on 97€ (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa.

Mitä maksutapoja on käytössä?

Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiililla, korttimaksuna tai Jousto laskulla tai Jousto Luotolla. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupassa.

Mitet ilmoittaudut mukaan kurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle sekä salasanasi. Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 

Miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi 3 vuotta.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi 3 vuotta. Voit aloittaa milloin haluat ja voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti. Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? 

Tarvitsetko apua? Laita viestiä tästä linkistä ja kysy lisää. Autan mielelläni.

Älä hukkaa kallisarvoista aikaasi! Aloita jo tänään!