fbpx

Kesytä kiire -verkkokurssi

Älä hukkaa kallisarvoista aikaasi

Meilllä kaikilla on käytössämme sama tuntimäärä vuorokaudessa. Miksi toiset eivät saa aikaansa riittämään millään ja toisilla taas aika tuntuu riittävän kaikkeen mahdolliseen?

Minkälainen päiväsi oli?

Heräsit aamulla virkeänä ennen kellon soittoa ja olit enemmän, kuin valmis alkavaan päivään. Tunsit, kuinka päivästäsi muodostuisi jälleen kerran täynnä iloisia asioita ja mahdollisuuksia oleva päivä.

Aamusi alkoi rauhallisesti. Valmistit aamupalan radion soidessa taustalla hiljaa. Olit hyvällä tuulella ja onnellinen.

Nautit nenääsi leijailevasta tuoreen kahvin tuoksusta ja istahdit kahvikupillisen kanssa aamupalalle.

Hetken päästä myös muu perhe heräilee aamuun kanssasi. Yksi säntäilee sinne tänne etsiessään kadonneita koulukirjojaan tai läppäriään. Toinen taas ei tiedä mitä laittaisi päälleen ja kolmas kadotti autonavaimet. Katselet heidän touhujaan rauhallisesti samalla kahvia siemaillen.

Sinun ei tarvitse säntäillä sinne tänne. Sinulla on ruhtinaallisesti aikaa, vaikka työpäiväsi alkaa klo 8.30. Ehdit kyllä.

Entä työpaikalla?

Katsot kalenteriasi, se näyttää kiireiseltä, mutta hallittavalta. Olethan ottanut huomioon niitä asioita, joilla voit välttää kiireen ja turhan stressin.

Ehdit päivän aikana syödä lounaan, eikä välipaloistakaan tarvitse tinkiä. Jaksat hyvin ja olet täynnä energiaa koko päivän.

Entä, kun saavut kotiin?

Työpäivän jälkeen voit rauhassa keskittyä niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ehdit ulkoilemaan, ehdit harrastamaan, ehdit tapaamaan ystäväsi ja ehdit viettämään aikaa perheesi kanssa. Aikasi riittää aamusta iltaan.

Kun on aika vetäytyä nukkumaan, huomasit jälleen, kuinka olet käyttänyt kallisarvoisen aikasi juuri niihin asioihin, joihin halusit.

Nukahdat rauhalliseen yöuneen ja seuraavana aamuna heräät jälleen virkeänä uuteen päivään.

Päiväsi alkaa kiireettömästi ja sama olotila jatkuu koko päivän, kunnes on aika käydä nukkumaan.

Päiväsi voi olla myös täysin toisenlainen

Heräät aamulla herätyskellon soittoon täysin pökertyneenä ja väsyneenä. Katsot kelloa ja huomaat olevasi jo myöhässä.

Säntäilet sinne tänne, et oikein saa mitään tehtyä järkevästi. Kahviporot ja puurohiutaleet senkun lentelevät, kun yrität kiireessä saada aamupalaa aikaiseksi. Jos et törmäile muihin perheenjäseniin, niin törmäilet kiireessä huonekaluihin tai ovenpieliin.

Lempivaatteesi lojuvatkin pyykkikorissa, joten sinulle tulee kiire etsiä sopivaa päällepantavaa. Et löydä toista sukkaasi ja koira on kantanut kenkäsi johonkin omaan piiloonsa. Autonavaimet hukassa, eikä autokaan tahdo käynnistyä kovalla pakkasella. Tai bensavalo vilkkuu punaisena.

Aamu on yhtä kaaosta. Kurvaat vauhdilla työpaikalle ja melkein myöhästyt asiakastapaamisesta. Et kuitenkaan pysty puhumaan hengästykseltäsi, sillä juoksit viimeiset rappuset ehtiäksesi.

Koko päivä menee samassa kaaoksessa. Olet jatkuvasti myöhässä. Kalenterisi on täynnä. Lisää kiirettä aiheuttaa se, ettei kaikki menosi olleetkaan kalenteroitu tai yllärinä tuleekin asia, mikä tulisi hoitaa heti.

Kotiin tullessasi olet aivan puhki, mutta sama meno jatkuu vapaa-ajallasi. Sovittu meno ystävän kanssa, vaikka et millään nyt ehtisi lähteä. Lähdet kuitenkin, koska olet luvannut. Tai vaikkapa ryhmäliikuntatunti, joka vie aikaasi toista tuntia. Lähdet kuitenkin, koska olet maksanut sen jo etukäteen.

Iltasi venyy pitkälle yöhön. Kukut vielä yön tunteina selvittämässä omia henkilökohtaisia paperipinojasi tai asioita, joita et ole ehtinyt päivän tai illan aikana selvittää. Käyt ylikierroksilla, eikä uni tahdo millään tulla silmään. Tajuat, ettet ehtinyt viettää aikaa rakkaidesi kanssa juuri ollenkaan. Nukut levottomasti ja heräät useasti miettimään niitä asioita, jotka jäivät hoitamatta tai mitä on tiedossa seuraavana päivänä.

Seuraavana päivänä sama rumba alkaa alusta.

Ei ihme, ettei aikasi riitä mihinkään, energiasta puhumattakaan.

Oletko koskaan miettinyt ajanhallinnan merkitystä omalle hyvinvoinnillesi?

Meillä jokaisella on käytettävissämme sama tuntimäärä vuorokaudessa. 

Vaikka aikaa on käytössä ruhtinaalliset 24 tuntia, niin miksi välillä tuntuu siltä, ettei ehdi tekemään mitään, mitä suunnitteli tai haluaisi? Usein tulee jokin toinen asia, jonka teetkin ensin ja alkuperäinen suunnitelmasi menee mönkään. 

Onko kalenterisi täynnä täynnä sovittuja menoja tai palavereja ja suorastaan ahdistut, kun ystäväsi pyytää Sinua kahville? Et millään ehtisi, mutta et haluaisi loukata ystävääsi. Menet, mutta samalla tiedät, että se aiheuttaa Sinulle lisää kiirettä ja pidemmän päivän.

Meillä jokaisella on aikavarkaita elämässämme. Nämä aikavarkaat vievät kallisarvoista aikaamme niiltä asioita, jotka ovat meille tärkeitä.

Aika on jotain mitä emme saa ikinä takaisin, joten omaan ajankäyttöön kannattaa kiinnittää huomiota.

Mistä tiedän, että työkalut toimivat

Olen ollut tuossa tilanteessa. Olen ollut tilanteessa, jossa jatkuvat kiire ja stressi veivät kaikki mehut, eikä energiaa ollut oikein mihinkään.

Olen ollut tilanteessa, jossa kalenteri täyttyy aamusta yömyöhään.

Päivät pursuavat palavereja, menoja ja tapaamisia. Kaikessa arjen kiireessä omien asioiden hoitaminen jäi yömyöhään, jos ehdit silloinkaan, kun työasiat pyörivät vielä mielessä.

Oma hyvinvointi kärsii, kun juokset kellon perässä ja tunnet, kuin olisit koko ajan pikkuisen jäljessä. Tämä alkaa näkymään ja tuntumaan myös kehossasi.

Kun jatkuva kiire ja stressi vaikuttavat omaan hyvinvointiin negatiivisesti, on aika tehdä asialle jotakin.

Haluan antaa sinulle työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin. Näin sinulle jää aikaa niihin asioihin, joita oikeasti haluat tehdä. Voit paremmin ja jaksat paremmin.

Saat työkaluja kiireen kesyttämiseen ja käyttämäsi ajan hallintaan. Kun päästät irti kiireestä, parannat samalla omaa hyvinvointiasi ja voit paremmin.

Mihin käytät kallisarvoista aikaasi?

Tällä verkkokurssilla:

 • opit hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi
 • opit vaikuttamaan omaan ajankäyttöösi
 • huomaat todelliset aikasyöppösi
 • opit päästämään irti kiireestä
 • pystyt parantamaan omaa hyvinvointiasi
 • saat lisää energiaa ja jaksat paremmin
 • opit arvostamaan omaa aikaasi
 • opit ymmärtämään tehokkaan ja tehottoman ajankäytön eron omassa elämässäsi
 • opit tiedostamaan omaa käyttäytymistäsi

Tällä verkkokurssilla:

 • saat konkreettisia työkaluja ajanhallintaan
 • saat työkaluja tehokkaaseen ajankäyttöön
 • saat oman ajankäyttösi hallintaan
 • saat aikasi riittämään niihin asioihin, joihin haluat
 • saat menetelmän, jonka avulla varmistat onnistumisesi

ILMOITTAUDU VERKKOKURSSILLE TÄSTÄ !

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kurssi maksaa?

Kurssin hinta on 67€ (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa.

Mitä maksutapoja on käytössä?

Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiililla, korttimaksuna tai Jousto laskulla tai Jousto Luotolla. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupassa.

Miten ilmoittaudun mukaan kurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle sekä salasanasi. Salasanasi luodaan kurssialustalle automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Mitä tarvitsen, että voin osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 

Miten kurssilla edetään?

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi 3 vuotta.

En voi aloittaa heti, jäänkö jälkeen?

Ei haittaa. Materiaalit ovat käytössäsi 3 vuotta. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaalia on kirjallisessa muodossa. Materiaaliin tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti. Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko lisätietoja tai jäikö jokin asia askarruttamaan? Tarvitsetko apua verkkokurssin ostossa? Laita viestiä tästä linkistä ja kysy lisää. Autan mielelläni.

ILMOITTAUDU VERKKOKURSSILLE TÄSTÄ!