fbpx

Kanta-asiakaskortti

Lupausten Portaat / VS IDEA on osa Cashback Worldin kansainvälistä ostoyhteisöä.

Se tarkoittaa, että Lupausten Portaat haluaa omien kanta-asiakasetujensa lisäksi tarjota sinulle mahdollisuuden saada rahanarvoisia etuja myös tuhansista muista yrityksistä ympäri Suomea ja maailmaa, verkossa ja kivijalkamyymälöissä!

Mikä Cashback World on?

Cashback World on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö, jonka jäsenet saavat jopa 5% Cashbackia ostostensa summasta aina, kun tekevät ostoksia yhteistyöyrityksissä. Tämän lisäksi he saavat ostoksistaan myös Shopping Points -pisteitä.


Mitä Cashback on?

Cashback on rahaa!

Saat rahaa takaisin kaikista yhteistyöyrityksissä tehdyistä ostoksista.

Kun Cashbackia on kertynyt kaikista yhteistyökumppaneilla tekemistäsi ostoista yhteensä 10 euroa, maksetaan se ilmoittamallesi pankkitilille.

Ostaessasi Lupausten Portaiden palveluja, kursseja tai koulutuksia, saat joka kerta 2% rahana takaisin tekemästäsi ostoksestasi.

Mitä Shopping Points -pisteet ovat?

Shopping Points -pisteitä voit käyttää yhteistyöyritysten Shopping Points Dealeihin ja voit hyödyntää mahtavia tarjouksia lukuisista tuotteista ja palveluista. Yksi Shopping Points -piste on n. 5 euron arvoinen!

Ostaessasi Lupausten Portaiden palveluja, kursseja tai koulutuksia, saat 1,5 Shoppping Points- pistettä/100€.

Voinko käyttää Cashback Card -korttia ulkomailla listatuissa yhteistyöyrityksissä?

Kyllä voit. Cashback Card -korttia voidaan käyttää kaikissa yhteistyöyrityksissä ympäri maailman ja saat ostoedut normaalisti. Ennen matkaa voit etsiä yhteistyöyrityksiä määränpäästäsi käyttämällä ”Alueellista ja maailmanlaajuista hakua” yhteistyöyrityshaussa.

Voit myös shoppailla kotisohvalta lukuisissa verkkokaupoissa, joita on mukana jo yli 15.000.

Cashback World toimii jo yli 50 maassa ympäri maailmaa!

Mukana on jo yli 300.000 yhteistyöyritystä, puhumattakaan matkailualustasta. Matkailualustalta löydät 1,5 miljoonaa hotellia, myös kotimaasta. Joka kerta, kun majoitut, saat rahaa takaisin.


Mitä kanta-asiakaskortti maksaa?

Kanta-asiakaskortissa ei ole mitään kustannuksia. Voit rekisteröidä sen itsellesi täysin ilmaiseksi.


Käytetäänkö tietojani markkinointitarkoituksiin?

Henkilökohtaisia tietojasi ei välitetä kolmansille osapuolille. Cashback World ja yhteistyöyritykset, kenelle olet antanut suostumuksen tietojen siirtoon, käyttävät tietoja sisäisiin tarkoituksiin. Tämä auttaa parantamaan tarjottuja palveluita ja yhteistyöyritystemme tarjousvalikoimaa.


Miten voin hankkia oman kanta-asiakaskorttini?

Jos sinulla ei vielä ole omaa kanta-asiakaskorttiasi, niin rekisteröi se itsellesi ilmaiseksi tästä linkistä.

Etukorttisi on heti rekisteröinnin jälkeen käyttövalmis!

Ihania shoppailuhetkiä sinulle toivottaen
Virpi


Haluatko apua?

Jos jokin asia jää askarruttamaan tai tarvitset apua kortin rekisteröinnissä tai käytössä, niin lähetä viestiä sähköpostilla tästä linkistä.
Autan mielelläni.