fbpx

Kanta-asiakaskortti

Lupausten Portaat haluaa omien kanta-asiakasetujensa lisäksi tarjota sinulle mahdollisuuden saada rahanarvoisia etuja.

Ilmaisella kanta-asiakaskortilla saat etua tuhansista yrityksistä ympäri Suomea ja maailmaa, verkossa ja kivijalkamyymälöissä!

mistä-unelmoit

Lupausten Portaat / VS IDEA on osa Cashback Worldin kansainvälistä ostoyhteisöä.

Mikä Cashback World on?

Cashback World on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö, jonka jäsenet saavat jopa 5% Cashbackia ostostensa summasta aina, kun tekevät ostoksia yhteistyöyrityksissä. Tämän lisäksi he saavat ostoksistaan myös Shopping Points -pisteitä.

Saamasi cashback on prosentuaalinen eli ei ole merkitystä sillä, ostatko euron kahvikupillisen vai sadan euron matkan.

Mitä Cashback on?

Cashback on rahaa!

Saat rahaa takaisin kaikista tekemistäsi ostoksista, joita teet yhteistyökumppaniyrityksissä.

Kun Cashbackia on kertynyt tekemistäsi ostoista yhteensä 10 euroa, maksetaan se ilmoittamallesi pankkitilille kerran viikossa.

Ostaessasi Lupausten Portaiden palveluja, kursseja tai koulutuksia, saat joka kerta 2% rahana takaisin tekemästäsi ostoksestasi.

 

Mitä Shopping Points -pisteet ovat?

Shopping Points -pisteitä voit käyttää yhteistyöyritysten Shopping Points Dealeihin ja voit hyödyntää mahtavia tarjouksia lukuisista tuotteista ja palveluista. Yksi Shopping Points -piste on minimissään 5 euron arvoinen!

 

Voinko käyttää Cashback Card -korttia ulkomailla listatuissa yhteistyöyrityksissä?

Kyllä voit. Cashback Card -korttia voidaan käyttää kaikissa yhteistyöyrityksissä ympäri maailman ja saat ostoedut normaalisti. Ennen matkaa voit etsiä yhteistyöyrityksiä määränpäästäsi käyttämällä ”Alueellista ja maailmanlaajuista hakua” yhteistyöyrityshaussa.

Voit myös shoppailla kotisohvalta lukuisissa verkkokaupoissa, joita on mukana jo yli 15.000.

Cashback World toimii jo yli 52 maassa ympäri maailmaa! Mukana on jo yli 300.000 yhteistyöyritystä.

Mitä kanta-asiakaskortti maksaa?

Kanta-asiakaskortissa ei ole mitään kustannuksia. Sen voit rekisteröidä täysin ilmaiseksi. Etukorttisi on heti rekisteröinnin jälkeen käyttövalmis!


Käytetäänkö tietojani markkinointitarkoituksiin?

Henkilökohtaisia tietojasi ei välitetä kolmansille osapuolille. Cashback World ja yhteistyöyritykset, kenelle olet antanut suostumuksen tietojen siirtoon, käyttävät tietoja sisäisiin tarkoituksiin. Tämä auttaa parantamaan tarjottuja palveluita ja yhteistyöyritystemme tarjousvalikoimaa.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten hyödyt kanta-asiakaskortin käytöstä?
Joka kerta ostaessasi palveluita tai tuotteita mistä tahansa MyWorld-yhteistyöyrityksestä, saat ostoksistasi kahta rahanarvoista etua. Saat ostoksistasi rahana takaisin jopa 5% (cashback) ja sen lisäksi saat ShoppingPoints- pisteitä.

2. Mikä on ShoppingPoints- piste?
ShoppingPoints -piste on huikea rahanarvoinen etusi. Yhden ShoppingPoints- pisteen arvo on minimissään 5€. ShoppingPoints-pisteesi voit hyödyntää yritysten tekemissä erikoistarjouksissa osana maksuasi (dealit).

3. Onko kortti ainostaan digitaalinen? 
Voit käyttää sovellusta kännykällä, tietokoneella ja tabletilla. 

4. Käykö korttisi myös muihin yrityksiin? Saatko etuja myös muista yrityksistä?
Kyllä käy. Saat kaikista mukana olevista MyWorld-yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista rahallista etua, cashbackia ja ShoppingPoints-pisteitä.

Sovellus toimii jo 52 maassa. Mukana on yli 300.000 kumppania ja yli 15.000 verkkokauppaa. Kun ostat mitä tahansa palveluita tai tuotteita näistä yrityksistä mistä tahansa maasta, saat joka kerta cashbackia (rahaa takaisin) jopa 5%, sekä ShoppingPoints-pisteitä. 

Cashback on prosentuaalinen, joten saat saman toimialakohtaisen cashbackin ostaessasi 1,5 euron kahvikupillisen tai 1.000 euron television. 

5. Miten saat kortin ja kaikki edut?
Voit rekisteröidä kortin itsellesi ilmaiseksi tästä linkistä.

6. Kuinka kauan kanta-asiakasjärjestelmä on ollut käytössä
MyWorld on toiminut jo 18 vuotta. Mukana kanta-asiakasohjelmassa on yli 15.000.000 asiakasta ja yli 300.000 yhteistyöyritystä. Yhtiö työllistää 1.300 työntekijää. Suomen toimisto löytyy Helsingistä. 

VS IDEA / Lupausten Portaat otti sähköisen kanta-asiakaskortin käyttöön v. 2019.

7. Mitä jos en osaa käyttää sovellusta / korttia?
Lähetän sinulle rekisteröitymisesi jälkeen oppaan, jonka avulla pääset helposti alkuun. Olen apunasi kaikkiin korttiisi liittyviin asioihin. 

8. Mitä jos en osaa rekisteröityä?
Laita minulle viestiä tästä linkistä, niin autan sinua mielelläni.