fbpx

Helppo hyvän mielen tuova mielikuvaharjoitus

Koira on todistetusti ihmisen paras ystävä. Koira parantaa myös hyvinvointia.

Olen kiitollinen juuri tällä hetkellä siitä, että kolme ihanaa karvakuonoa kuuluvat perheeseemme ja jokaiseen päivääni.

Näiden ihanien luontokappaleiden avulla on helppo vaihtaa omaa tunnetilaa. Parhaiten se toimii, kun koirat ovat livenä luonasi, mutta se onnistuu myös katsomalla kuvaa omista lemmikeistä.

Koira on todistetusti ihmisen paras ystävä ja meille niitä on siunaantunut peräti 3 yksilöä.

Kukaan koiristamme ei ole toistensa pentu, vaan kaikki ovat eri pentueista – kaksi tosin samasta Kennelistä.

Alun perin meikäläisellä oli tavoitteena teettää pennut omalla koiralla ja jättää yksi pentu itselle, mutta toisin kävi.

Tosin nyt kun tarkemmin miettii asiaa, niin näin on hyvä. Omista pennuista luopuminen olisi ollut aivan liian vaikeaa, joten meillä olisikin kenties ollut sitten jopa 10 koiraa. Siihen ehkä parempi puoliskoni olisi voinut antaa eriävän mielipiteensä.

Labradorinnoutaja on Suomen suosituin koirarotu. Eikä ihme – tämä on nimittäin aivan ihana rotu.

Voin toki olla tässä hivenen puolueellinen, mutta annettakoon se minulle anteeksi. Labbis ei ole nimittäin ainoa koirarotu, joka meillä on ollut. Jos et vielä huomannut, niin kerrottakoon vielä, että olen koiraihminen:)

Koiraelämääni on kuulunut 3 koirarotua; beagle tai oikeastaan 3 niitäkin, kultainen noutaja ja nyt labbikset.

Koira parantaa omistajansa elämää ja terveyttä. Koira helpottaa myös stressiä ja saa hyvälle tuulelle.

Ja voin allekirjoittaa tämän täysin. Kun näitä karvapörriäisiä silittää ja rapsuttaa, niin oikein tuntee, kun olo rauhoittuu ja mieli lepää.

Koiran on todettu helpottavan myös univaikeuksia. No, nyt en oikein tiedä, miten tuon nyt ottaa. 

On kyllä ihana ja turvallinen nukahtaa lämmin koira kainalossa, mutta mitä,  jos kaikki kolme haluavat tulla nukkumaan samaan sänkyyn yhdessä meidän kanssa. No, nehän haluavat ja voin vain todeta, että ahdasta tulee.

Koira lievittää myös pahaa oloa ja surua.

Meilläkin tassuterapia on ollut monesti tarpeeni. Näiden tyttöjen turkkeihin on nimittäin vuodatettu aika monia surunkyyneleitä. Koirat ovat mainioita apureita surutyössä. 

Usein puhutaan palautteen antamisen ja saamisen taidosta. Toisin kuin ihmisiltä, koiralta saatava palaute on aina positiivinen.

Kuka on aina ovella vastassa häntä heiluen, kun tulet kotiin? Vaikka käväiset vain viemässä roskat. Kuka iloitsee nähdessäsi sinut aamulla, heti kun avaat silmäsi, joka ikinen aamu? Kuka katsoo sinua aina lämpimin, luottavaisin silmin?

Ja meillä kaikki tämä ilo ja rakkaus on triplana😊ja toimii muuten kumpaankin suuntaan:)

Kun haluat tehdä hyvän mielen mielikuvaharjoituksen, niin siihen ei välttämättä tarvita lemmikkiä. Voit palata ajatuksissasi paikkaan tai aikaan, jossa sinulla oli hyvä fiilis, rentoutunut ja onnellinen olo.

Ajattele tuota hetkeä – muistele tunnetta, mahdollisia tuoksuja, ääniä ja koe tuo tunne uudelleen. Voit tehdä tämän silloin, kun mieli on maassa tai milloin vain haluat. Näin helposti voit saada hyvän olon.

Annan sinulle yhden mielikuvaharjoitusvinkin:

Kuvittele mielessäsi näitä kolmea karvapörriäistä.
Kuvittele miltä näyttää tilanne, kun kaikki kolme saavat yhtä aikaa käsittämättömän hellyyskohtauksen ja haluavat tulla syliin yhtä aikaa.

Kuvittele mielessäsi yhteensä 95 kilon verran karvapörriäisiä sylissä.
Tai sitä miten päin sitten siinä tilanteessa sitten ollaankaan.

Tuota mielikuvaa ei voi miettiä mieli maassa, eihän?

Rakkaudella💚
Virpi

Ps. Mikäli et vielä ole Lupausten Portaiden uutiskirjeen tilaaja, niin liittymällä mukaan saat lahjan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Lue lisää tästä linkistä!

 

Kommentoi