fbpx

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Aiotko aloittaa terveellisemmän elämän?

Jääkö se jälleen aikomukseksi? Jostain syystä et vaan saa aikaiseksi aloittaa, tälläkään kertaa.

Oletko jäänyt jumiin olotilaan, joka pitää Sinua tiukasti otteessaan?

Miltä olosi tuntuu juuri tällä hetkellä? Tunnetko itsesi pirteäksi, energiseksi ja hyvinvoivaksi? Vai tunnetko itsesi kenties väsyneeksi, vähän jopa masentuneeksi? Tiedät, että pienikin ulkoilulenkki piristäsi Sinua, mutta Sinulla ei ole intoa, eikä motivaatiota lähteä liikkeelle. Eikä edes energiaa. 

Fyysinen hyvinvointisi rakentuu neljästä osatekijästä; riittävästä unesta, levosta ja palautumisesta, terveellisestä ravitsemuksesta sekä aktiivisesta elämäntavasta.

Jos yksikin näistä osa-alueistasi ei ole kunnossa, vaikuttaa se kaikkiin muihinkin osa-alueisiin. Kaikkien näiden neljän osa-alueen tulee siis olla tasapainossa. 

Mieti omaa elämääsi juuri tällä hetkellä. Miltä näyttää? 

Nukutko hyvin ja laadukkaasti? Heräät joka aamu pirteänä ja energisenä uuteen päivään. Vai oletko jo heti aamusta väsynyt ja innoton alkavasta päivästä ja tulevista haasteista?

Pysyt energisessä olotilassa koko päivän, etkä muistakaan miltä tuntuu viimeistään iltapäivällä iskevä väsymys. Vai iskeekö tämä väsymys edelleen teikäläiseen kuin salama kirkkaalta taivaalta?

Työpäivän jälkeen jaksat kotiaskareiden lisäksi  myös harrastaa ja ylläpitää omaa kuntoasi. Olet hyvässä kunnossa, vai raahaudutko viimeisillä voimillasi kotiin ja odotat milloin voit oikaista hetkeksi sohvalle?

Oletko elementissäsi lenkkipolulla vai joudutko kenties menemään omalle epämukavuusalueellesi jo pienestä fyysisestä ponnistuksesta?

Muistat varata kalenteriin aikaa omalle ajalle, palautumisellesi ja levolle? Vai onko oma palautumisesi tällä hetkellä sohvalla loikoilua herkkuja napostellen?

Syöt terveellisesti, monipuolisesti ja ennen kaikkea riittävästi sekä säännöllisesti. Vai onko syömisesi ja ruokavaliosi vähän hakusessa? Syöt kenties liikaa tai liian vähän ja herkkuja menee tällä hetkellä enemmän kuin olisi suotavaa.

Olet aktiivinen myös päivällä vai istutko päivät pitkät esimerkiksi autossa, työpöydän ääressä tai kotona. Vapaa-ajalla ei paukkuja riitä mihinkään ylimääräiseen, joten vapaa-aika meneekin älylaitteesi parissa.

Edellä oli vain muutamia esimerkkejä, mutta miltä näyttää? Minkälainen on oma arkesi ja jaksamisesi?

Kaikilla näillä asioilla on merkitystä myös omaan painonhallintaasi. 

Onko Sinullakin kokemuksia erilaisista laihdutuskuureista ja toteutumattomista tavoitteista ja unelmista? 

Vaikka olisit tehnyt oikeita asioita, on kuitenkin jotain, joka estää etenemisesi, etkä saavuta tavoitteitasi. Tai jos saavutat, niin tulokset eivät ole pysyviä. Palaat aina takaisin alkuun ja joudut aloittamaan kaiken alusta, kuitenkin tällä kertaa se on astetta vaikeampaa. 

Jahkailet ja pähkäilet, onko kaikki ponnistelu edes vaivan arvoista. Jos et kuitenkaan onnistu, miksi edes vaivautuisit yrittämään. 

Vaikka Sinulla olisi pakottava tarve muutokseen, niin tutussa ja turvallisessa olotilassa on vaan niin mukava olla. 

Mieti mitä positiivista muutoksen tekeminen Sinulle tuo.

Mieti myös kaikkia niitä haittoja, joita esimerkiksi liikkumattomuus, epäterveellinen ruoka ja epäsäännöllinen ruokarytmi sekä kiire ja stressi tai univaikeudet ovat tuoneet kehoosi. Näe itsesi muutaman vuoden päähän tilanteessa, jossa olet jatkaessasi nykymenolla, tekemättä tarvitsemiasi muutoksia. 

Kuvittele ja näe seuraavaksi itsesi tilanteessa, jossa olet saavuttanut omat tavoitteesi ja ne hyödyt, joita haluat tässä muutosprosessissa edistää. 

Kumman kuvan haluat tehdä todeksi? Muista, että taito ajatella onnistuvasi on samanlainen taito, kuin se, että ajattelet epäonnistuvasi. 

Älä toista aikomisen levyä enää päässäsi, vaan päätä tehdä asialle jotakin. Sinä olet ainoa, joka voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin tai huonosti voit.

Tällä verkkokurssilla saat avaimia oman hyvinvointisi parantamiseen!

Saat erinomaisia työkaluja, joiden avulla painonhallinta helpottuu. Saat  vinkkejä väsymykseen sekä makeanhimon selättämiseen. Työkalujen avulla voit vaikuttaa moniin asioihin arjessasi. Saat lisää virtaa ja energiaa, jaksat paremmin ja voit yksinkertaisesti paremmin.  

Ai, mistäkö tiedän, että nämä avaimet toimivat?


Olen kamppaillut painoni kanssa oikeastaan koko ikäni. Tässä kamppailussa on tullut tutuksi iso määrä erilaisia laihdutuskuureja ja dieettejä. Jaksoin vetää näitä kuureja läpi tahdonvoimallani ja sain kyllä painoa tippumaan ja rahaa palamaan, mutta… 

Kuurin loputtua paluu arkeen oli aina yhtä ankea. 

Kilot palasivat takaisin, joka kerta. Olin entistä väsyneempi. Kierre oli valmis, jotakin oli pielessä. Jotakin piti tehdä eri tavalla kuin aiemmin. Samat toimintamallit eivät tuoneet haluttuja tuloksia. Nyt haluan antaa nämä avaimet myös Sinulle. 

BONUS: 

Kun päätät tulla verkkokurssille, saat lisäksi bonuksena 5 vinkkiä terveellisempään elämäntapaan.

(arvo 17€)

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 27€ (sis. alv 24%)

Mitä maksutapoja on käytössä?

Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiililla, korttimaksuna tai Jousto laskulla tai Jousto Luotolla.

Miten ilmoittaudun mukaan verkkokurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. Salasana luodaan automaattisesta ja voit vaihtaa sen välittömästi.

Mitä tarvitsen, että voin tulla mukaan verkkokurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä viemään näitä avaimia omaan arkeesi.

Miten etenen kurssilla?

Pääset kurssialustalle heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Voit palata materiaalin pariin milloin haluat. Materiaali on käytössäsi 2 vuotta.

En voi aloittaa heti, jäänkö jälkeen?

Ei haittaa. Materiaalit ovat käytössäsi 2 vuotta ilmoittautumispäivästäsi. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa, sekä videona. Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Mitä opin kurssilla?

Tällä verkkokurssilla saat käyttöösi avaimet, joiden avulla onnistut. Parannat omaa hyvinvointiasi ja opit tekemään muutoksia, joista tulee pysyviä.