fbpx

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Onnistu saavuttamaan hyvinvoinnin tavoitteesi

Mitä se tarkoittaa omalla kohdallasi?

Kun tavoitteena on voida paremmin,

niin minkälaisia muutoksia se tarkoittaisi omalla kohdallasi?

Mikä ihana aamu. Olet nukkunut jälleen levollisesti ja heräät uuteen aamuun virkeänä ja uudistuneena. Tuleva päivä on jälleen täynnä uusia mahdollisuuksia, etkä malta odottaa mitä päivä tuo tänään tullessaan.

Olosi on erinomainen ja energiaa riittää koko päiväksi. Varmistat sen syömällä riittävästi ja monipuolisesti joka päivä. Olet tehnyt päivityksiä omaan ruokavalioosi vähentämällä herkkujen ja roskaruoan määrää, mutta iloksesi olet huomannut, ettet ole joutunut luopumaan kokonaan mistään. Olet myös kiinnittänyt huomiota säännöllisyyteen, joten ei ihme, että muutoksia on tullut. 

Muutokset ruokalautasella näkyvät myös kehossasi. Olet ihannepainossasi tai koko ajan lähempänä sitä. Näytät hyvältä ja olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi. Turhat murheet ja haasteet ovat pelkkää historiaa. Olet onnellisempi kuin aikoihin. 

Entä jos tilanne on täysin päinvastainen?

Entä jos olet jäänyt jumiin olotilaan, joka pitää Sinua tiukasti otteessaan?

Mitä jos tunnet itsesi väsyneeksi, vähän jopa masentuneeksi? Tiedät, että pienikin ulkoilulenkki piristäsi Sinua, mutta Sinulla ei ole intoa, eikä motivaatiota lähteä liikkeelle. Eikä edes energiaa. 

Mitä jos tunnet itsesi epäonnistuneeksi? Ruokalautasellesi eksyy päätöksistäsi huolimatta herkkuja ja roskaruokaa, jotka hetkellisen hurmion jälkeen masentavat sinua entisestään. 

Mitä jos vaatteesi kiristävät tai eivät edes mahdu enää päällesi ja peilikuvassa näkyy sinulle täysin vieras ihminen, kalpea, väsynyt ja iloton hahmo. 

Hyvinvointisi rakentuu monista osa-alueista

Jos yksikin näistä osa-alueista ei ole kunnossa, on sillä vaikutusta kaikkiin muihinkin osa-alueisiin. Kaikkien näiden osa-alueiden tulee siis olla tasapainossa. Jos näin ei ole, kohtaat erilaisia haasteita ja ongelmia.

Nukutko hyvin ja laadukkaasti? Heräät joka aamu pirteänä ja energisenä uuteen päivään. Vai oletko jo heti aamusta väsynyt ja innoton alkavasta päivästä ja tulevista haasteista? 

Pysytkö energisessä olotilassa koko päivän, etkä muistakaan miltä tuntuu viimeistään iltapäivällä iskevä väsymys? Vai iskeekö tämä väsymys edelleen teikäläiseen kuin salama kirkkaalta taivaalta? Työpäivän jälkeen jaksat kotiaskareiden lisäksi  myös harrastaa ja ylläpitää omaa kuntoasi. 

Oletko hyvässä kunnossa, vai raahaudutko viimeisillä voimillasi kotiin ja odotat milloin voit oikaista hetkeksi sohvalle?

Oletko elementissäsi lenkkipolulla? Vai joudutko menemään omalle epämukavuusalueellesi jo pienestä fyysisestä ponnistuksesta?

Muistatko varata kalenteriin aikaa omalle ajalle, palautumisellesi ja levolle? Vai onko oma palautumisesi tällä hetkellä sohvalla loikoilua herkkuja napostellen?

Syötkö terveellisesti, monipuolisesti ja ennen kaikkea riittävästi sekä säännöllisesti? Vai onko syömisesi ja ruokavaliosi vähän hakusessa? Syötkö kenties liikaa tai liian vähän? Meneekö suusta alas herkkuja tällä hetkellä enemmän kuin laki sallii?

Oletko aktiivinen koko päivän? Vai istutko päivät pitkät esimerkiksi autossa, työpöydän ääressä ja työpäivän jälkeen vielä kotona? 

Eikö paukkuja riitä mihinkään ylimääräiseen, joten vapaa-aika meneekin älylaitteesi parissa.

Miltä näyttää?

Minkälainen on oma arkesi ja jaksamisesi?

Olisiko tarvetta tehdä muutoksia?

Kaikilla osa-alueilla on merkitystä

myös painonhallintaasi

Sinullakin saattaa olla omakohtaisia kokemuksia erilaisista laihdutuskuureista ja toteutumattomista tavoitteista. unelmista puhumattakaan.   

Vaikka olisit tehnyt oikeita asioita, on kuitenkin jotain, joka estää etenemisesi. 

Jokin estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.  Tai jos saavutat, niin tulokset eivät ole pysyviä. 

Palaat aina takaisin alkuun ja joudut aloittamaan kaiken alusta, kuitenkin tällä kertaa se on astetta vaikeampaa. 

Mietiskelet ponnistelujesi järkevyyttä. Onko kaikki ponnistelu ja ajan tuhlaus edes vaivan arvoista?  Jos et kuitenkaan onnistu, miksi edes vaivautuisit yrittämään. 

Voit olla tilanteessa, jossa sinulla on pakottava tarve muutokseen, mutta tutussa ja turvallisessa olotilassa on vaan niin mukava olla. Kauhistelet jo etukäteen kaikkia niitä asioita, joita joudut tekemään tai niitä asioita, joista joudut luopumaan, että parempi ettet lähde edes liikkeelle.

Tiedän mitä käyt läpi. Olen ollut tuossa tilanteessa.

Mieti mitä positiivisia asioita muutoksen tekeminen sinulle tuo.

Haluatko jatkaa samalla tavalla kuin tähän asti?

Haluatko vapaaehtoisesti ottaa vastaan kaikkia niitä haittoja, joita esimerkiksi liikkumattomuus, epäterveellinen ruoka ja epäsäännöllinen ruokarytmi tai kiire, stressi sekä univaikeudet tuovat kehoosi?

Luulen, että et halua. En minäkään halunnut, joten jotakin oli tehtävä toisin. 

Mieti itseäsi vuoden päähän? Mitä näet, jos jatkat nykymenolla, tekemättä tarvitsemiasi muutoksia? 

Kuvittele ja näe seuraavaksi itsesi toisenlaisessa tilanteessa. Mitä näet, kun olet saavuttanut tavoitteesi ja kaikki ne hyödyt, joita olet mahdollistanut tekemällä muutoksia nykytilanteeseen?

Kumman mielikuvan valitset?

Nyt saatat ajatella, ettet kuitenkaan onnistu, olethan yrittänyt niin monta kertaa aiemminkin.

Jos kerron sinulle salaisuuden, niin muistatko sen seuraavan kerran, kun sinusta tuntuu, ettet onnistu tai mistään ei tule mitään?

”Se, että ajattelet onnistuvasi, on aivan samanlainen taito, kuin se, että ajattelet epäonnistuvasi. ”

Se tarkoittaa sitä, että älä toista enää epäonnistumisen ääntä mielessäsi. Sinä olet ainoa, joka voi vaikuttaa siihen, miten voit huomenna, ensi viikolla tai vuoden päästä.

Mistä tiedän, että nämä avaimet toimivat?

Olen ollut tilanteessa, jossa en voinut hyvin. Painiskelin hyvinvointini ja jaksamiseni kanssa vuosikausia, kunnes tajusin mistä asiassa on oikeastaan kyse.

Siinä kamppailussa tuli tutuksi iso määrä erilaisia laihdutuskuureja ja dieettejä. Jaksoin vetää kuurit läpi tahdonvoimallani. Tiesin, että kohta kuuri loppuu ja saan palata takaisin mukavuusalueelle.

Sain kyllä kuureilla painoa tippumaan, mutta paluu arkeen oli aina yhtä ankea. Kilot tulivat takaisin joka kerta, useimmiten korkojen kanssa. Ja kaikki alkoi taas alusta. Kierre oli valmis, jotakin oli pahasti pielessä.  


Mistään rakettitieteestä ei ole kyse, vaan oikeiden asioiden tekemisestä.

Sinun ei tarvitse kieltää enää itseltäsi mitään, eikä tuntea huonoa omaatuntoa repsahduksistasi. Voit luopua viimeistään nyt kaikista dieeteistä ja pikavoitoista unelmavartaloon. 

Muutokset voi tehdä paljon pehmeämmillä keinoilla, kun nälkää näkemällä ja treenaamalla suu vaahdossa.

Tiedän kokemuksesta, mistä puhun. Olen ollut tuossa tilanteessa, mutta pääsin eteenpäin. Nyt haluan antaa samoja avaimia myös sinulle. 


Tällä verkkokurssilla saat avaimia oman hyvinvointisi parantamiseen!

  • Saat työkaluja painonhallintaasi. Työkalut voit viedä helposti omaan arkeesi.
  • Saat käyttöösi keinon, jonka merkitystä omaan onnistumiseesi et välttämättä edes tiedosta tällä hetkellä
  • Saat työkaluja väsymykseen ja sen selättämiseen
  • Saat työkaluja syömiseen
  • Saat työkaluja makeanhimon selättämiseen sekä vinkit sen ennakoimiseen
  • Saat lisää virtaa ja energiaa
  • Saat 16 työkalua, joiden avulla Työkalujen avulla voit vaikuttaa moniin asioihin arjessasi. 
  • Voit  yksinkertaisesti paremmin
  • Bonus 1:  5 lisävinkkiä terveellisempään elämään
  • Bonus 2: Helppo muutaman minuutin rentoutumismenetelmä


Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?
Verkkokurssin hinta on 27€ (sis. alv 24%)

Mitä tarvitsen, että voit tulla mukaan verkkokurssille?
Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiililla, korttimaksuna tai Jousto laskulla tai Jousto Luotolla.

Miten ilmoittaudun mukaan kurssille?
Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. Salasana luodaan automaattisesta ja voit vaihtaa sen välittömästi.​

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?
Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä viemään näitä avaimia omaan arkeesi.​

Miten etenet kurssilla?
Pääset kurssialustalle heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Voit palata materiaalin pariin milloin haluat. Materiaali on käytössäsi 3 vuotta.​

Et voit aloittaa heti, jäätkö jälkeen?
Materiaalit ovat käytössäsi 3 vuotta ilmoittautumispäivästäsi. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssisisältöön tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.​

Missä muodossa materiaali on?
Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.​

BONUS
Saat bonuksena 5 lisävinkkiä terveellisempään elämään (arvo 17€). Lisäksi saat helpon muutaman minuutin rentoutumismenetelmän. ​