fbpx

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

painonhallinta-ei-ole-rakettitiedetta

Painonhallinta, tuntuuko sinusta siltä, että se on ikuinen akilleenkantapääsi? Haluaisitko päästä haasteiden ja ongelmien verkosta vihdoin irti?

Painonhallinta voi olla akilleenkantapääsi, mutta sen ei tarvitse olla sitä ikuisesti.  
Voit muuttaa tilanteen. Kuvittele elämäsi, kun sinun ei tarvitse enää miettiä painoasi. 

Aamusi alkaa ihanasti.
Olet nukkunut jälleen levollisesti ja heräät uuteen aamuun virkeänä ja uudistuneena. 

Tiedät, että päivästä tulee ihana, sillä painonhallinta, tuo ikuinen akilleenkantapääsi ei ole enää harminasi. 

Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi murehtimalla ulkonäköäsi tai painoasi. Olet vihdoin ratkaissut omaan painonhallintaasi liittyvät salaisuudet.

Myös aiemmin sinua vaivanneet univaikeudet ja stressi ovat enää vain kaukainen muisto.  

Tuleva päivä on jälleen täynnä uusia mahdollisuuksia, etkä malta odottaa mitä päivä tuo tänään tullessaan.

Olosi on erinomainen ja energiaa riittää koko päiväksi. Varmistat sen syömällä riittävästi ja monipuolisesti joka päivä.

Sinun ei tarvitse enää turvautua rajoittaviin laihduttajan ruokavalioihin, vaan tiedät, ettei sinun tarvitse luopua mistään onnistuaksesi. 

Tiedät mitä järkevä painonpudotus tarkoittaa, etkä halua palata enää entiseen. Et enää mieti miten laihtuisit mahdollisimman nopeasti, vaan keskityt omaan hyvinvointiisi.

Olet onnistunut muuttamaan elämääsi.

Muutokset näkyvät myös kehossasi.
Näytät hyvältä ja olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi. 

Turhat murheet ja haasteet ovat pelkkää historiaa. 

Olet onnellisempi kuin aikoihin. 

Kuulostaa omalta elämältäsi? Jos ei vielä, niin annan sinulle työkalut ja näytän miten elämäsi voi olla tulevaisuudessa juuri tällaista. 

Painonhallinta ja laihdutuskuurit

Oletko jäänyt kiinni olotilaan, jossa mietit apua laihdutukseen?

Mitä jos tunnet itsesi väsyneeksi, vähän jopa masentuneeksi? Tiedät, että pienikin ulkoilulenkki piristäsi Sinua, mutta Sinulla ei ole intoa, eikä motivaatiota lähteä liikkeelle. Eikä edes energiaa. Haluat ruokavalion, jolla laihtuisit nopeasti ilman liikuntaa.

Ruokalautasellesi eksyy päätöksistäsi huolimatta herkkuja ja roskaruokaa, jotka hetkellisen hurmion jälkeen masentavat sinua entisestään. Etsit edelleen erilaisia laihdutusohjelmia päästäksesi haluamaasi painoon. 

Vaatteesi kiristävät tai eivät mahdu enää päällesi. Peilikuvassa näkyy sinulle täysin vieras ihminen, kalpea, väsynyt ja iloton hahmo. Hahmo, joka kaikista kokeilemistaan kuureista huolimatta uskoo edelleen seuraavan laihdutuskuurin auttavan asiaa. 

Saatat jo tietää kokemuksesta, ettei sekään tule muuttamaan elämääsi. Voisitko tehdä jotakin toisin tällä kertaa?

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten voit päästä irti laihduttamisen kierteestä. 

Painonhallinta ei ole rakettitiedettä, mutta onnistunut painonhallinta rakentuu monista osa-alueista

Jos yksikin näistä osa-alueita ei ole kunnossa, on sillä vaikutusta kaikkiin muihinkin osa-alueisiin.  Kaikkien elämän osa-alueiden tulee olla tasapainossa. Jos näin ei ole, kohtaat erilaisia haasteita ja ongelmia omassa hyvinvoinnissasi. 

Nukutko hyvin ja laadukkaasti?
Heräät joka aamu pirteänä ja energisenä uuteen päivään. Vai oletko jo heti aamusta väsynyt ja innoton alkavasta päivästä ja tulevista haasteista? Pyörit sängyssä, kun pitäisi nukkua ja mietit mikä auttaisi unettomuuteesi. 

Pysytkö energisessä olotilassa koko päivän, etkä muistakaan miltä tuntuu viimeistään iltapäivällä iskevä väsymys? Vai iskeekö tämä väsymys edelleen teikäläiseen kuin salama kirkkaalta taivaalta? Työpäivän jälkeen jaksat kotiaskareiden lisäksi  myös harrastaa ja ylläpitää omaa kuntoasi. 

Oletko hyvässä kunnossa, vai raahaudutko viimeisillä voimillasi kotiin ja odotat milloin voit oikaista hetkeksi sohvalle?

Oletko elementissäsi lenkkipolulla? Vai joudutko menemään omalle epämukavuusalueellesi jo pienestä fyysisestä ponnistuksesta?

Muistatko varata kalenteriin aikaa omalle ajalle, palautumisellesi ja levolle? Vai onko oma palautumisesi tällä hetkellä sohvalla loikoilua herkkuja napostellen?

Syötkö terveellisesti, monipuolisesti ja ennen kaikkea riittävästi sekä säännöllisesti? Vai onko syömisesi ja ruokavaliosi vähän hakusessa? Syötkö kenties liikaa tai liian vähän? Meneekö suusta alas herkkuja tällä hetkellä enemmän kuin laki sallii? 

Oletko aktiivinen koko päivän? Vai istutko päivät pitkät esimerkiksi autossa, työpöydän ääressä ja työpäivän jälkeen vielä kotona? 

Eikö paukkuja riitä mihinkään ylimääräiseen, joten vapaa-aika meneekin älylaitteesi parissa?

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten voit päästä irti näistä hyvinvointiisi negatiivisesti vaikuttavista asioista. Kerron sinulle miten pienillä muutoksilla voit vaikuttaa helposti omaan hyvinvointiisi ja saat haluamiasi tuloksia. 

painonhallinta-ja-se-salaisuus

Painonhallinta, mikä on sen salaisuus?

Kaikilla elämän osa-alueilla on merkitystä myös painonhallintaasi.

Sinullakin saattaa olla omakohtaisia kokemuksia erilaisista laihdutusohjelmista ja toteutumattomista tavoitteista. unelmista puhumattakaan.   

Vaikka olisit tehnyt oikeita asioita, on kuitenkin jotain, joka estää etenemisesi. 

Jokin estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.  Tai jos saavutat, niin tulokset eivät ole pysyviä. 

Palaat aina takaisin alkuun ja joudut aloittamaan kaiken alusta, kuitenkin tällä kertaa se on astetta vaikeampaa. 

Mietiskelet ponnistelujesi järkevyyttä. Onko kaikki ponnistelu ja ajan tuhlaus edes vaivan arvoista?  Jos et kuitenkaan onnistu, miksi edes vaivautuisit yrittämään. 

Voit olla tilanteessa, jossa sinulla on pakottava tarve muutokseen, mutta tutussa ja turvallisessa olotilassa on vaan niin mukava olla. Kauhistelet jo etukäteen kaikkia niitä asioita, joita joudut tekemään tai niitä asioita, joista joudut luopumaan, että parempi ettet lähde edes liikkeelle.

Tiedän mitä käyt läpi. Olen ollut tuossa tilanteessa. 

Annan sinulle työkaluja ja kerron sinulle miten saat hyvinvointiisi liittyvät osa-alueet tasapainoon. Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse palata enää alkuun, vaan parannat omaa hyvinvointiasi ja etenet askel askeleelta kohti tavoitettasi. 

painonhallinta-onnistuu

Miltä tuntuu, kun vihdoin onnistut? Miltä tuntuu, kun sinun ei tarvitse miettiä painoasi?

Haluatko vapaaehtoisesti ottaa vastaan kaikkia niitä haittoja, joita esimerkiksi liikkumattomuus, epäterveellinen ruoka tai nopeat painonpudotukset, kiire, stressi tai vaikkapa univaikeudet tuovat kehoosi. 

Luulen, että et halua. En minäkään halunnut, joten jotakin oli tehtävä toisin. 

Mieti itseäsi vuoden päähän? 
Mitä näet, jos jatkat nykymenolla, tekemättä tarvitsemiasi muutoksia?  

Kuvittele itsesi hieman toisenlaisessa tilanteessa. 

Mitä näet, kun olet saavuttanut tavoitteesi ja kaikki ne hyödyt, joita olet mahdollistanut tekemällä muutoksia nykytilanteeseen?

Haluatko jatkaa samalla tavalla kuin tähän asti vai haluatko ottaa vastaan apua?

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten voit onnistua. Kerron sinulle miten sinun ei tarvitse enää käyttää energiaa miettimällä painoasi.

Painonhallinta ei ole kamppailulaji, vaikka se siltä voi joskus tuntua

Nyt saatat ajatella, ettet kuitenkaan onnistu, olethan yrittänyt niin monta kertaa aiemminkin.

Jos kerron sinulle salaisuuden, niin muistatko sen seuraavan kerran, kun sinusta tuntuu, ettet onnistu tai mistään ei tule mitään?

”Se, että ajattelet onnistuvasi, on aivan samanlainen taito, kuin se, että ajattelet epäonnistuvasi. ”

Se tarkoittaa sitä, että älä toista enää epäonnistumisen ääntä mielessäsi. Sinä olet ainoa, joka voi vaikuttaa siihen, miten voit huomenna, ensi viikolla tai vuoden päästä.

Annan sinulle työkaluja ja näytän miten muutat painonhallinnan kamppailulajista normaaliksi tavaksi toimia. Kerron sinulle miten painonhallinnasta tulee osa normaalia arkeasi. 

Painonhallinta oli meikäläiselle yhtä jojoilua

Olen ollut tilanteessa, jossa en voinut hyvin.
Painiskelin hyvinvointini ja jaksamiseni kanssa vuosikausia, kunnes tajusin mistä asiassa on oikeastaan kyse.

Siinä kamppailussa tuli tutuksi iso määrä erilaisia laihdutuskuureja, kaalikeittodieettejä, nestepaastoja, pussikeittoja tai laihduttajan ruokavalioita.  Jaksoin vetää kuurit läpi tahdonvoimallani. Tiesin, että kun kuuri loppuu, saan palata takaisin mukavuusalueelle. Ja näin kävikin. 

Sain kyllä kuureilla painoa tippumaan, mutta paluu arkeen oli aina yhtä ankea. Kilot tulivat takaisin joka kerta, useimmiten korkojen kanssa. Ja kaikki alkoi taas alusta. Kierre oli valmis, jotakin oli pahasti pielessä.   

Mistään rakettitieteestä ei ole kyse, vaan oikeiden asioiden tekemisestä.

Sinun ei tarvitse kieltää enää itseltäsi mitään, eikä tuntea huonoa omaatuntoa repsahduksistasi. Voit luopua viimeistään nyt kaikista laihduttajan ja pikavoitoista unelmavartaloon. 

Muutokset voi tehdä paljon pehmeämmillä keinoilla, kun nälkää näkemällä ja treenaamalla suu vaahdossa. Voit laihtua järkevästi ja kehoasi kunnioittaen. 

Tiedän kokemuksesta mistä puhun. Olen ollut tuossa tilanteessa usein.

Annan sinulle työkalut ja kerron miten pääset irti kierteestä, joka vie hyvinvointiasi väärään suuntaan.  Kerron sinulle miten voit edetä pehmeämmillä keinoilla. 

Tällä verkkokurssilla saat avaimia, joiden avulla aloitat onnistuneen elämäntapamuutoksen  

 • Saat käyttöösi onnistumisen avaimet. Avaimet, joiden avulla etenet järkevästi ja saavutat omia tavoitteitasi. 
 • Saat työkaluja, joiden avulla muutat painonhallinnan kamppailulajista normaaliksi tavaksi toimia. Työkalujen avulla viet muutoksia helposti omaan arkeesi, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi jatkuvaan taisteluun.
 • Saat käyttöösi keinon, jonka merkitys omaan onnistumiseesi on erittäin tärkeä. Keino, jota et välttämättä edes tiedosta tällä hetkellä. 
 • Saat työkaluja väsymykseen ja sen selättämiseen. Kerron miten voit vähentää väsymystä ja saada lisää energiaa, jotta jaksat paremmin koko päivän. 
 • Saat työkaluja syömiseen. Kerron miten voit valjastaa ruoan ja syömisen oman hyvinvointisi tueksi.
 • Saat työkaluja makeanhimon selättämiseen sekä vinkit sen ennakoimiseen. Kerron sinulle miten voit ehkäistä makeanhimoa ja mitä voit tehdä arjessasi, ettei makeanhimo vaani olkapäälläsi oikeaa hetkeä iskeä. 
 • Saat lisää virtaa ja energiaa. Kerron sinulle mitä voit tehdä, jotta saat tarvitsemaasi energiaa. Energiaa, joka riittää koko päivän, aamusta iltaan saakka. 
 • Saat 16 työkalua, jotka tuovat positiivisia muutoksia omaan arkeesi. Kerron sinulle keinot, joiden avulla parannat omaa hyvinvointiasi ja etenet kohti omia tavoitteistasi. 
 • Voit  yksinkertaisesti paremmin. Kerron sinulle miten parannat omaa hyvinvointiasi, jotta voit selviytyä myös arjen haasteista paremmin. 
 • Bonus 1:  5 lisävinkkiä terveellisempään elämään. Saat 5 vinkkiä, joiden avulla vahvistat omaa hyvinvointiasi entisestään. 
 • Bonus 2: Helppo muutaman minuutin rentoutumismenetelmä. Saat helpon keinon irrottautua kiireestä ja päästää irti stressaavasta tilanteesta. 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?
Verkkokurssin hinta on 27€ (sis. alv 24%)

Miten voit maksaa verkkokurssin?
Käytössäsi on Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pankkipainikkeilla, mobiililla, korttimaksuna tai Jousto laskulla tai Jousto Luotolla.

Miten ilmoittaudun mukaan kurssille?
Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa. Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. Salasana luodaan automaattisesta ja voit vaihtaa sen välittömästi.

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?
Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä viemään näitä avaimia omaan arkeesi.

Miten etenet kurssilla?
Pääset kurssialustalle heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Voit palata materiaalin pariin milloin haluat. Materiaali on käytössäsi 3 vuotta.

Et voit aloittaa heti, jäätkö jälkeen?
Materiaalit ovat käytössäsi 3 vuotta ilmoittautumispäivästäsi. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssisisältöön tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

Missä muodossa materiaali on?
Kurssimateriaali on kirjallisessa muodossa. Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

BONUS
Saat bonuksena 5 lisävinkkiä terveellisempään elämään (arvo 17€). Lisäksi saat helpon muutaman minuutin rentoutumismenetelmän.

Aloita jo tänään - pääset materiaaliin heti!