fbpx

Tervetuloa Lupausten Portaille!

Silonsaari Virpi

Mitä tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen tarkoittaisi sinun elämässäsi?

Mitä asioita ja tavoitteita sinä haluaisit saavuttaa?


Minkälaisia muutoksia sinun tulisi tehdä, jotta saavuttaisit haluamiasi asioita?


Tiedän omasta kokemuksesta miten vaikeaa muutosten tekeminen voi joskus olla. 


Olisin päässyt huomattavasti helpommalla, jos olisin oikeasti ymmärtänyt, mitä suorittaminen käytännössä omalla kohdallani tarkoittaa ja mitä seurauksia sillä olla. Tai sen, miksi jatkoin samalla polulla, vaikka se näkyi ja tuntui negatiivisesti kehossa ja mielessä. 


Kun lopulta tajusin, ettei hyvinvoinnin haasteissa ollut kyse ole painosta, dieetistä tai kuntoilurääkistä, alkoi muutoksia tapahtumaan. 


Olin yrittänyt vuosikausia korjata tilannetta väärillä toimenpiteillä ja työkaluilla, jotka ainoastaan veivät minua väärään suuntaan. 


Kritisoin itseäni, rääkkäsin kehoani ja elimistöäni erilaisilla kuureilla ja ruokavaliokokeiluilla. Puskin eteenpäin entistä kovemmin, jotta olisin jaksanut paremmin. 


Näillä omilla toimenpiteilläni sain elimistöni entistä enemmän sekaisin. 


Voi miten metsään meninkään. Myös sinä voit tehdä omassa elämässäsi muutoksia oman hyvinvointisi parantamiseksi. Pienetkin muutokset johtavat moniin upeisiin asioihin elämässäsi.Loppukädessä kyse ei ole mistään rakettitieteestä. Ja todennäköisesti juuri siinä se vaikeus ja vaaranpaikka juuri piileekin. 


Vaikka asiat ovat yksinkertaisia, voi niiden vieminen käytäntöön olla joskus haastellista. Se voi olla vaikeaa ja tuntua jopa mahdottomalta, mutta se on mahdollista.Tiedän mitä tarvitset, jotta onnistut. 


Tarvitset oikeat askelmerkit ja työkalut, joiden avulla saat onnistuneen lopputuloksen. Eihän muuten koko hommassa ole mitään järkeä. Saatat nyt miettiä kaikkia niitä asioita, joista joutuisit luopumaan tai mitä kaikkea joutuisit tekemään saavuttaaksesi oman tavoitteesi tai unelmasi.  


Sinun ei tarvitse luopua mistään, eikä sinun tarvitse tehdä mitään, mitä et halua tehdä. 


Voiko se olla niin yksinkertaista?


Kyllä ja ei. 


Haluamasi muutoksen ei tarvitse olla enää pelkkä kaukainen haave.


Voit saavuttaa haluamiasi asioita helpommin ja vaivattomammin, kuin uskotkaan. 


Etkä tarvitse siihen rakettitiedettä, laihdutuskuureja, kieltoja, lakkoja, kuntoilurääkkiä tai suuria rahallisia panostuksia...


... mutta varoituksen sananen...


Se ei valitettavasti riitä, että sinulla on työkalut ja askelmerkit käytössäsi.


Mikäli et vie näitä yksinkertaisia työkaluja arkeesi käytännön tasolle, niin oma tavoitteesi on todennäköisesti edelleen pelkkä haave myös tulevaisuudessa. 


Astu onnistumisen portaille!


On tullut aika kääntää suunta pois haasteista ja epäonnistumisista kohti onnistumisen polkua.


On tullut aika saavuttaa niitä asioita, joita haluat.


Astu portaille, jotka varmistavat tavoitteesi toteutumisen ja onnistuneen lopputuloksen.Tee vihdoin haaveistasi totta.


Älä odota oikeaa hetkeä aloittaa, sillä se hetki on juuri nyt. 


Lupausten Portaiden työkalujen avulla sinäkin varmistat oman onnistumisesi. Ja mikä parasta, saat työkaluja, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikkiin elämäsi eri osa-alueisiin.Autan sinua saavuttamaan haluamiasi asioita.


En voi kuitenkaan tehdä muutoksia puolestasi, mutta autan sinua onnistumaan. Autan sinua saavuttamaan niitä asioita, joita haluat. 


Saat käyttöösi Lupausten Portaiden työkalut ja näytän miten onnistut. Näytän sinulle miten voit saavuttaa omat henkilökohtaiset tavoitteesi ja unelmasi.Ei enää pelkkiä haaveita, vaan pian jo totisinta totta.


Tervetuloa Lupausten Portaille!


Virpi Silonsaari
Valmentaja, kouluttaja, PT


PS. Ota seurantaan Lupausten Portaiden kanavat tästä;

Haluatko vinkkejä hyvinvointiisi?

20 vinkkiä lahjaksi!

 


© 2021 Lupausten Portaat / VS IDEA

Tietosuoja ja rekisteriote