Haluaisitko oppia päästämään irti kaikista niistä esteistä, jotka estävät oman onnistumisesi?❤️

Jos et ole vielä päässyt haluamaasi tavoitteeseen, niin olet varmaan miettinyt syitä siihen. Mutta oletko koskaan miettinyt oikeita syitä?

Usein varsinkin meillä naisilla on tavoitteita, jotka liittyvät omaan ulkonäköön tai uskomukseen siitä, miltä pitäisi näyttää. Ehkäpä Sinäkin tavoittelet kevyempää olemusta, timmimpää vartaloa tai energisempää oloa.

Miksi sitten tavoitteeseen pääsy on vaan niin vaikeaa? Tai jos tavoitteeseen pääsy on helppoa, niin miksi siellä pysyminen on niin vaikeaa?

Kokemuksesta voin kertoa, että jatkuva jojoilu oman hyvinvoinnin kanssa ei ole terveellistä. On kyse sitten painonhallinnasta, kiireestä ja stressistä tai jostakin muusta omaan hyvinvointiin negatiivisesti vaikuttavista asioista.

Kun mietit mikä estää Sinua saavuttamasta tavoitteitasi, on tärkeää päästä syiden äärelle. Oman onnistumisesi kannalta on tärkeää selvittää, mikä tai mitkä asiat ovat tuoneet Sinut tähän tilanteeseen, näiden asioiden äärelle, joiden kanssa kamppailet tällä hetkellä?

Kun pääset kiinni näihin asioihin, oma onnistumisesi on huomattavasti helpompaa.

Tällä verkkokurssilla opit päästämään irti esteistä omien tavoitteidesi ja unelmiesi edestä. 

Tällä kurssilla pääset kiinni niihin syihin, jotka ovat voineet pitää Sinua otteessaan kaikki nämä vuodet.

Kun tunnet itsesi loukatuksi, kielteiset tunteet voivat saada vallan elämästäsi. Saatat kantaa mukanasi vihanpuuskassa lausuttuja sanoja, sopimattomia riitoja, katkeruutta ja vihaa, jopa vuosikymmeniä. Usein tiedostamattasi.

Viha ja katkeruus pysyvät mielessä, mutta ne pysyvät myös kehossa. Saatat tuntea kehossasi erilaisia jännitystiloja. Viha, häpeä ja syyllisyys rasittavat meitä fyysisesti.

Viha on voimakas tunnetila, joka kuluttaa paljon energiaa. Lihakset jännittyvät, verenpaine nousee ja adrenaliinia erittyy elimistöösi tavallista voimakkaammin. Mikäli näiden kielteisten tunteiden tunnetila jatkuu pitkään, väsyt ja saatat jopa uupua totaalisesti.

Saatat uppoutua yhä syvemmälle ja syvemmälle negatiiviseen tunnetilaan jopa huomaamattasi. Et halua sitä, ethän?

Tiedän mistä puhun, sillä olen kokenut kaiken tämän.

Mikä on mielestäni tärkein työkalu, joka Sinulla pitäisi olla, jotta pääset etenemään kohti tavoitteitasi ja unelmiasi?

Vastaus on yksinkertainen – anteeksianto. Se johtaa aina muutokseen❤️

Vaikka kyse on anteeksiannosta, kyseessä ei ole uskonnollinen kurssi. Kurssin työkalujen avulla voit vihdoinkin päästää irti ja saavuttaa tavoitteesi.

Työkalujen avulla opit antamaan anteeksi muille ja ennen kaikkea, opit antamaan anteeksi itsellesi. Fyysisesti jännitykset hellittävät kehossasi ja olosi helpottuu. Tunnet kuinka vapaudut ja samalla vapautat oman sisäisen voimasi. Sinua ei pidättele enää mikään. Olet pysäyttämätön!

Sinulla voi olla tällä hetkellä suuria suunnitelmia ja tavoitteita elämällesi. Jostain syystä et ole päässyt eteenpäin. Olet saattanut jopa luopua omista unelmistasi.

Saatat olla samassa tilanteessa, jossa olin itse muutama vuosi sitten.

Oma hyvinvointini oli jäänyt kaiken kiireen ja stressin taustalle. Söin mitä sattuu ja milloin sattuu. Kärsin erilaisista kiputiloista milloin missäkin kohtaa kehoa. Olin väsynyt, iloton, stressaantunut ja nukuin huonosti. Olin ollut oikeastaan koko elämäni ajan jollakin laihdutuskuurilla. Rääkkäsin itseäni väsyneenä ja stressaantuneena kuntosalilla ja pahensin tilannettani edelleen. Olin muuttunut kovaksi ja tunteettomaksi. Jotain piti tehdä toisin.

Tiedän siis mistä puhun, olen kokenut kaiken tämän!

Olen itse kokenut kaiken mistä puhun. Olen nähnyt menneisyyden vaikutukset myös niiden ihmisten elämässä, joita olen saanut auttaa.

Voit päästä eteenpäin! Sinä voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi!

Voin auttaa myös Sinua!

Vaikka Sinulla olisi kaikki muut ympärillä olevat asiat kunnossa, niin jokin estää Sinua. Jokin pitää Sinut jumissa siinä samassa tilanteessa, on kyseessä fyysinen, henkinen tai taloudellinen tilanne. Asiat toistuvat samanlaisina vuodesta tai vuosikymmenestä toiseen. Vaikka yrität tehdä muutoksia, niin mikään muutos ei kuitenkaan ole pysyvä. Palaat lähes aina takaisin lähtöhetkeen tai jopa kauemmas siitä.

Sinua voi estää esimerkiksi joku ihminen, tilanne tai tapahtuma. Suutuspäissä riidoissa lausutut sanat tai esimerkiksi ulkonäköön lapsuudessa kohdistunut kommentti. Sanat tai kommentit, jotka ovat juurtuneet syvälle mieleesi ja kehoosi. Tiedostamattasi.

Kaikilla näillä kokemillasi asioilla on ollut valta päätöksiisi ja valintoihisi tähän hetkeen asti. Kaikkien näiden asioiden pohjalta Sinulla on uskomus itsestäsi ja olet toiminut näiden uskomustesi mukaisesti tähän hetkeen asti. Haluatko jatkaa samalla tavalla vai haluatko päästä eteenpäin?

Haluatko antaa menneille asioille päätäntävallan itseesi myös tulevaisuudessa? Vai haluatko ottaa päätäntävallan takaisin sinne minne se kuuluu?

Haluatko päästää irti menneisyyden painolasteista ja ottaa vastaan kaiken hyvän, mitä elämä haluaa tarjota Sinulle?

Kun aktivoit oman voimasi, niin menneisyyden ei tarvitse enää vaikuttaa nykyhetkeesi, eikä varsinkaan tulevaisuuteesi. 

Tällä kurssilla saat työkaluja, joiden avulla opit käsittelemään omien tavoitteidesi edessä olevia esteitä ja voit vihdoin päästää niistä irti.❤️ Pääset eteenpäin ja saavutat tavoitteesi helpommin❤️

Oletko valmis vapauttamaan sisäisen voimasi?

Mitä tämä verkkokurssi maksaa?

Kurssin hinta on 77 € (sis. alv 24%).
Hinta sisältää kirjallisen materiaalin sekä tunnin mittaisen Anteeksiannon minikurssivideon.

Lisäksi saat lisämateriaalin kerran viikossa 4 viikon ajan.
Tämän lisämateriaalin avulla otat oman voimasi käyttöösi entistä voimakkaammin ja aktivoit oman onnistumisesi.

Miten saat kurssimateriaalin?

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat linkin kurssin kirjalliseen materiaaliin ja voit aloittaa heti.
Voit ladata materiaalin omalle koneellesi, jolloin se on käytössäsi aina tarvittaessa.

Lisämateriaalin saat sähköpostiisi kerran viikossa 4 viikon ajan.
Materiaali on kirjallisessa muodossa tai videona.

Miten ilmoittaudut mukaan?

Voit ilmoittautua helposti maksamalla verkkokurssin verkkokaupassa.

Turvallista maksua varten käytämme maksutapana Checkout -maksutapaa. Voit maksaa omassa verkkopankissasi. Voit maksaa myös Jousto laskulla tai Jousto osamaksulla.

Jousto laskulla saat 30 päivää maksuaikaa ja Jousto osamaksulla voit maksaa jopa 36:ssa erässä alkaen 9,90€/kk. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Älä enää estä itseäsi pääsemästä tavoitteeseesi.❤️

Tule mukaan kurssille klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Rakkaudella ❤️
Virpi