fbpx

Aloittaminen ei ole ollut koskaan helpompaa!

Haluatko tuloksia, mutta et jaksa enää kituuttaa itseäsi kuukaudesta toiseen?

Onko sinulla haasteita painonhallintasi kanssa? Haluat kevyemmän ja energisemmän olon, mutta et saa aikaiseksi aloittaa. 

Kamppailetko painosi kanssa ja olet kyllästynyt koko tilanteeseen. Haluaisit olla kevyempi, mutta jatkuvat kokeilut ja kuurit ovat saaneet elimistösi sekaisin.

Et jaksa enää aloittaa uudelleen kerta toisensa jälkeen, etkä jaksa enää miettiä mitä saisit syödä tai tehdä.

Olet uupunut koko tilanteeseen ja inhoat omaa pöhöttynyttä ja väsynyttä oloa.  Tarvitset tehokkaan täsmäiskun aloitukseen ja kehosi virkistämiseen. 

Jos olet odottanut oikeaa hetkeä ja riittävää motivaatiota aloittaa, niin nyt on hyvä aika lähteä liikkeelle. 

Sinun ei tarvitse enää miettiä mistä aloittaisit ja mitä tekisit, vaan voi edetä helposti ja tuen avulla kohti omia tavoitteitasi.

Aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Vain 9 päivää muutokseen- valmennus

Helppo ja nopea startti elämäntapamuutokseesi!


90 päivän tyytyväisyystakuu!!

Kun tulet mukaan, niin saat... 

Henkilökohtainen tuki kuukaudeksi

Saat henkilökohtaisen tukeni omaan muutokseesi. Olen henkilökohtaisesti auttamassa sinua siitä hetkestä alkaen, kun ilmoittaudut mukaan. 

Tehokkaat työkalut

Saat tehokkaat ja toimivat työkalut, joten sinun ei tarvitse itse miettiä mitä tehdä tai syödä. Kaikki on mietitty valmiiksi sinua varten. Saat onnistumisesi tueksi ohjevihkosen, jossa on helppoja reseptejä sekä ohjeet etenemiseen.

Pääset irti pöhöttyneestä ja jumittuneesta olotilasta

Pääset irti pöhöttyneestä olosta ja saat nopeasti tehokkaan startin omaan kevyempään oloon ja virkistäytyneeseen kehoon.

Odotettu alkusysäys

Saat kauan kaipaamasi alkusysäyksen ja saat tuloksia vain 9 päivässä!! Todistetusti! 

Vauhdikas aloitus

Muutosohjelma kestää ainoastaan 9 päivää. Ohjelma auttaa sinut pääsemään vauhdikkaaseen alkuun matkalla kohti terveempää itseäsi ja kevyempää oloa. Huomaat muutoksen jo muutaman ensimmäisen päivän aikana. 

Ei stressiä liikkumisesta

Liikkumisesta ei tarvitse ottaa stressiä tämän muutosohjelman aikana, sillä kevyt liikunta riittää. Liikkumisesi voi olla vaikka kävelyä tai joogaa, jo 30 minuuttia päivässä riittää.

Kaikki tarvittava

Saat selkeät ohjeet ja kaikki onnistumistasi varten tarvittavat työkalut. 
Saat tukeni, jolloin voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista, eikä sinun tarvitse miettiä yksin. Tuki on kullanarvoinen, tiedän sen myös omasta kokemuksestani.
Ei kuukausia, ei viikkoja, ainoastaan 9 päivää!! Sinäkin pystyt siihen. 

Valmenus kaupan päälle pelkällä ohjelmassa käytettävien tuotteiden hinnalla!!

Kyllä vaan, saat huikean mahdollisuuden tulla mukaan ohjattuun muutosohjelmaan, missä saat henkilökohtaisen tukeni kaupan päälle.
Ja mikä parasta - 90 päivän tyytyväisyystakuulla!!

1

Ilmoittaudu mukaan jo tänään ja aloita, kun sinulle sopii.

Ilmoittautuessasi olet tehnyt päätöksen ottaa startin matkalle kohti kevyempää oloa sekä parempaa ja terveellisempää elämää.


2

Valmistautuminen muutokseen 

Heti ilmoittautumisesi jälkeen tilaan sinulle muutokseen sisältyvän tuotepaketin. Saat sen postitse n. 5 - 7 päivän kuluessa ilmoittautumisestasi.


Voit aloittaa heti valmistautumisen tulevaan ohjelmaan tai voit aloittaa sen myöhemmin. Voit itse päättää mihin ajankohtaan haluat muutosohjelmasi sovittaa.


Saat vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla et estä enää itseäsi onnistumasta, vaan tällä kertaa todella teet sen.


Autan sinua henkilökohtaisesti. Henkilökohtainen tukeni on käytössä yhden kuukauden ajan (1 kk) ilmoittautumispäivästäsi.

Kyse ei ole kuukausista, eikä edes viikoista, vaan ainoastaan 9 päivästä. Sinä onnistut! Sinä voit muuttaa oman elämäsi ainoastaan 9 päivässä.


3

9 päivän muutosohjelma

Muutosohjelma on tehokas ja helppo noudattaa. Takaan sen!

Tärkeintä minulle tässä ohjelmassa on se, että saat apua pitkäkestoiseen elämäntapamuutokseen ja voit parantaa fyysistä oloasi. Tärkeimpänä on se, että voin täysillä luottaa ohjelmassa perusruoan lisäksi tukena käytettäviin ravintolisiin.  Ja siksi Lupausten Portaiden muutosohjelmassa käytetään Forever Living´n ravintolisiä. 


Niiden avulla edistät energia-aineenvaihduntaasi ja vähennät väsymystä sekä uupumusta. Näin tasapainoinen olo kestää koko ohjelman ajan.


Eikä ohjelma ole pelkkiä ravintolisiä, vaan syöt perusruokaa, monipuolisesti ja terveellisesti . Voit lukea omia kokemuksiani tästä.

Ohjelma ei ole mikään ihmedieetti, eikä siinä anneta turhia lupauksia.

Ohjelman runko perustuu puhtaasti siihen, että syöt terveellisesti ja monipuolisesti, liikut säännöllisesti ja tuet  jaksamistasi tuotteilla, joista jokainen on tarkasti valittu saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

Mielestäni mikään ehdoton ruokavalio tai tiukka dieetti ei ole ratkaisu pysyvään muutokseen. Tämä 9 päivän muutosohjelma on tehokas ja nopea startti kohti parempaa!


Ohjelma antaa erinomaisen pohjan uuden, terveemmän ja kevyemmän elämän aloittamiseen ja mikä parasta, aktivoi aineenvaihduntaasi. 

Bonus

Henkilökohtainen tuki kuukaudeksi
Saat henkilökohtaisen tukeni kuukaudeksi ( 1kk) heti ilmoittautumispäivästäsi alkaen.

Sinun ei tarvitse miettiä yksin mitä pitäisi tai voit tehdä, pääset helpommalla, kun jätät ajattelun minulle. 

Virpi Silonsaari

En ole tiukkojen dieettien tai ruokavalioiden ystävä, mutta minulle on tärkeätä pitää itsestäni huolta. Yritän syödä terveellisesti ja monipuolisesti sekä huolehtia liikkumisesta. Se, että voi hyvin, vaikuttaa kaikkeen elämässä, niin jaksamiseen, kuin ajatteluunkin. Onkin tärkeää kiinnittää omaan hyvinvointiin niin positiivisesti kuin negatiivisesti vaikuttaviin asioihin huomiota.

Tärkeintä kaikessa on tasapaino ja siksi kannattaa kuunnella omaa kehoa siinä, mitä se tarvitsee. Joskus keho tarvitsee kaikessa syömisen ja jojoilun sekamelskassa virkistystä ja paastoa, jotta se jaksaisi jälleen toimia normaalisti.
Vaikka hyvinvointi on myös itselleni tärkeä osa jokapäiväistä arkea, niin toki välillä tulee myös niitä kausia, kun ei jaksa kiinnittää yhtä paljon huomiota syömiseen ja sen myötä myös ruokavalio alkaa helposti rönsyilemään. Joskus tämä voi jäädä päälle ja sitten tarvitaankin jonkinlainen tehopotku.

Tälläisen tehopotkun ja elimistösi virkistyskuurin myös sinä saat tuellani tässä valmennuksessa.

Silonsaari Virpi

Joko kuumeisesti mietit mitä muutosohjelmasi maksaa?

Ennen kuin kerron hinnan, niin haluan kysyä sinulta muutaman kysymyksen?


Minkä arvoinen oma hyvinvointisi on sinulle? Entä terveytesi?


Aika vaikea kysymys, sillä omalle hyvinvoinnille ja terveydelle on vaikeaa laittaa hintalappua. Niiden arvon ymmärtää vasta sitten, kun ne menettää. Esimerkiksi siinä hetkessä, kun mahakipu tai suolisto-ongelmat alkavat vaivaamaan tai väsymys ja uupumus vievät kaiken energian päivästäsi.


Entä jos kohdallesi osuu vakavampi sairaus. Siinä hetkessä hintalappu voisi olla jo aika iso. 


Entä minkä arvoista sinulle olisi, jos pääsisit irti pöhöttyneestä olotilasta ja saisit kevyemmän olon? Minkä arvoista olisi, jos pääsisit vihdoin alkuun omassa muutoksessasi?


Helpottaisiko se elämääsi, jos saisit kaikki tarvitsemasi työkalut oman muutoksesi varmistamiseen valmiina ja valmiiksi pureskeltuina?


Entä helpottaisiko elämääsi, jos sinulla olisi henkilökohtaisen tuki ja turva? Ihminen, jonka puoleen voisit kääntyä kun tarvitset neuvoa ja apua. Minkä arvoista tsemppaaminen, tukeminen ja auttaminen olisi sinulle?


Minulla on sinulle hyviä uutisia.


Et joudu maksamaan edes murusta ajattelemistasi hinnoista. 


Ja mikä parasta, mikäli et ole tyytyväinen, sinulla on 90 päivän tyytyväisyystakuu. 


Et voi siis menettää mitään, paitsi mahdollisuuden päästä helposti ja nopeasti liikkeelle kohti omaa muutostasi ja saada haluamiasi tuloksia, jo 9 päivässä!!


vain 9 päivään muutokseen -valmennus

SIIS KAIKKI TÄMÄ OHJELMASSA KÄYTETTÄVIEN TUOTTEIDEN HINNALLA!!

160€

 • Henkilökohtainen tuki 1 kk ilmaiseksi
 • 9 päivän muutosohjelmaan sisältyvät tuotteet (153€, lue lisää UKK-osiosta) 
 • 90 päivän tyytyväisyystakuu
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

90 päivän tyytyväisyystakuu!!

Sinulla on 90 päivän tyytyväisyystakuu maksamillesi muutosohjelmassa käytetyille tuotteille (153€).

Jos et ole tyytyväinen, niin voit lähettää tuotteet takaisin minulle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä, käytettynä tai osin käytettynä – yhdessä kuittisi kanssa, niin maksan sinulle takaisin tuotepaketista maksamasi maksun 153€. Postituskuluja ei palauteta. 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Vain 9 päivää muutokseen maksaa? 

Pääset mukaan vain 160 eurolla. Maksat ainoastaan ohjelmaan sisältyvästä tuotepaketista ja sen postituksesta kotiisi (153€ + 7€).
Et maksa henkilökohtaisesta tuestani tai valmennuksesta, vaan saat sen kaupan päälle ilmaiseksi.

Mitä Vain 9 päivää muutokseen -valmennus sisältää?

Valmennus sisältää valmiin, nopean ja tehokkaan 9 päivän ohjelman tuotteet ja henkilökohtaisen tukeni 1 kuukauden ajalle. Saat neuvot ja vinkit myös ohjelman jälkeiseen elämään.

Mitä 9 päivän tuotepaketti sisältää?

Tuotepaketti sisältää Forever Ultra™ Chocolate (1 x 15 annosta), Forever Therm™ (1 x 60 tablettia), Forever Fiber™ (1 x 30 annosta), Forever Aloe Vera Gel™ (2 x 1 litraa) + ohjekirjan, mittanauhan ja shakerin.

HUOM! Mikäli haluat  vaniljanmakuisen Forever Ultran™, niin kirjoita se lisätietoja kohtaan maksaessasi ryhmän osallistumismaksua.

Forever Ultra™ Chocolate / Auttaa hallitsemaan kalorinsaantiasi
Rasvattomaan maitoon sekoitettu Forever Ultra™ on täysipainoinen ateriankorvike, joka tukee painonpudotustasi. Se sisältää laadukasta soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita ja maistuu herkulliselta suklaalta. Tulet helposti kylläiseksi ja tiedät tarkalleen, kuinka paljon kaloreita olet saanut.

Forever Therm™ / Auttaa jaksamaan ja pitää energia-aineenvaihduntasi käynnissä
Forever Therm™ sisältää valikoituja vitamiineja: C-, B2-, B6- ja B12-vitamiini sekä pantoteenihappo edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaasi ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Forever Fiber™ / Varmistaa kuidun riittävän  saanninRavintokuidut ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Forever Fiber™ auttaa sinua lisäämään kuitua ruokavalioosi ilman turhia kaloreita.

Forever Aloe Vera Gel™ 
Pakkauksessa on tietenkin mukana ehdoton myyntisuosikki, jota miljoonat ihmiset rakastavat ympäri maailmaa. Luonnollinen Aloe vera -juoma koostuu käsin poimitun Aloe veran hienoimmasta sisägeelistä. Se on täydellinen tapa aloittaa päivä.

Miten voit maksaa osallistumismaksun?

Käytössäsi on Checkout Finlandin turvallinen maksu. Voit maksaa Pivolla, MobilePayllä, pankkipainikkeilla, Visalla, VisaElectronilla tai Mastercardilla sekä OP-laskulla tai Joustolla. 
Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupassa.

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?

Tarvitset ainoastaan laitteen, jonka avulla voit olla yhdessä minuun (sähköposti, whatsapp, messenger, facebook).

MIten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla hinta verkkokaupassa. Maksun yhdeydessä saat ohjeet jatkoon.

Mistä löydän materiaalin?

Saat materiaalin suoraan postitse n. 5 - 7 päivän päästä ilmoittautumisestasi. 

Et pääse maksamaan maksua / ongelmia verkkokaupassa?

Jos sinulla on ongelmia verkkokaupassa, niin laita minulle viestiä sähköpostilla info@lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

Jäikö jokin asia askarruttamaan sinua?

Jos mikä tahansa asia jää askarruttamaan sinua, niin älä epäröi laittaa minulle viestiä sähköpostilla info@lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

Olet tervetullut mukaan!

En malta odottaa, että pääsen auttamaan sinua ja voimme yhdessä ottaa sen kuuluisan startin kohti omaa onnistumistasi.


Älä odota oikeaa hetkeä aloittaa, sillä sitä ei tule koskaan!
Ajattele, nämä 9 päivää voivat muuttaa elämäsi.


Käy lukemassa omia kokemuksiani ohjelmasta tästä.


Nähdään!

VirpiLupausten Portaat / VS IDEA