fbpx

Ilmainen kurssi, 
4 päivää, 4 askelta

Ilmainen kurssi, jonka avulla lisäät onnellisuutta 

ja tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan!

Ilmainen 4 askelta taianomaiseen muutokseen -kurssi auttaa sinua voimaan paremmin ja saamaan niitä asioita elämääsi, joita haluat. 

Miltä elämäsi tuntuu tällä hetkellä? Oletko tyytyväinen itseesi ja elämääsi? 

Haluaisitko tehdä jotakin muutoksia oloosi, jotta tuntisit olosi paremmaksi? Jotta olisit tyytyväisempi itseesi. Jotta olisit onnellisempi työssä, kotona, parisuhteessa, ihmissuhteissa ja elämässä yleensä.

Oletko miettinyt mikä estää sinua olemasta onnellinen? Tai onnellisempi kuin juuri nyt? 

Onko sinulla käytössäsi työkaluja, jotka auttavat sinua hyväksymään itsesi ja pääsemään haluamiisi tavoitteisiin?

Mitkä ovat suurimmat haasteesi tällä hetkellä? Entä mitä tavoitteita ja unelmia sinulla on?

Oletko kyllästynyt tavoittelemaan asioita, jotka karkaavat yhä kauemmas ulottuviltasi, vaikka tekisit mitä? Oletko kypsä nykytilanteeseen?

Hei, olen Virpi Silonsaari

4 päivän kurssin työkalujen avulla lisäät onnellisuutta sekä tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan. Kurssi on ilmainen.

Lähetän sinulle neljän päivän ajan sähköpostia. Sähköpostista löydät kurssimateriaalin ja kyseisen päivän tehtävät. Tehtävien avulla sukellat itseesi ja elämääsi. Samalla saat avaimia, joiden avulla lisäät onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämässäsi.   

Päivä päivältä voit paremmin ja huomaat olevasi iloisempi, tyytyväisempi, tasapainoisempi ja onnellisempi! Etenet kohti taianomaista tulevaisuuttasi saavuttaen tavoitteitasi ja unelmiasi.

Mitä ilmainen kurssi sisältää?

1. kurssipäivä

Ensimmäinen kurssipäivä keskittyy niihin asioihin, jotka jollakin tavalla estävät sinua saavuttamasta niitä asioita, joita haluaisit. Materiaalin ja tehtävien avulla pääset kiinni niihin asioihin, jotka estävät sinua elämästä taianomaista elämää.

2. kurssipäivä

Toisena kurssipäivänä saat käyttöösi työkalun, joka avaa oven omaan onnistumiseesi. Saat työkalun, jonka avulla muutosten tekeminen on helpompaa ja todennäköisempää. 

3. kurssipäivä

Kolmannen kurssipäivän materiaali keskittyy työkaluun, jolla sinäkin todennäköisesti estät itseäsi onnistumasta tälläkin hetkellä. Saattaa olla, ettet edes huomaa asian merkitystä oman onnistumisesi tai epäonnistumisesi kannalta. Saattaa olla, ettet ole edes ajatellut juuri tämän asian vahvistavan haasteiden ja ongelmien kasaantumista elämääsi tai sitä, ettet ole jollakin tasolla tyytyväinen itseesi tai elämääsi.   

4. kurssipäivä

Neljäntenä kurssipäivänä saat käyttöösi menetelmän, jonka avulla parannat mahdollisuuksiasi elää juuri niin taianomaista elämää, kuin haluat. Saat käyttöösi työkalun, jonka avulla voit elää juuri sellaista elämää, kuin haluat. 

Mitä kurssi maksaa?

Kurssi on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Voit perua osallistumisesi milloin tahansa.

Kauan kurssi kestää?

Kurssi kestää 4 päivää.

Kurssilla saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä, joita voit lähteä viemään omaan arkeesi heti. Päivä päivältä parannat omaa hyvinvointiasi ja lisäät onnellisuuttasi, sekä tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan.

Vaikka kurssi on vain 4 päivän mittainen, saat työkalut ja vinkit, joilla on merkitystä koko elämääsi. Voit hyödyntää työkaluja koko elämäsi ajan alkaen tästä hetkestä. 

Miten saat kurssimateriaalin?

Ensimmäisen materiaalin saat heti ilmoittautumisesi jälkeen. Se kilahtaa sähköpostiisi jo 5 minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi. Seuraavat kurssimateriaalit saat sähköpostiisi joka päivä seuraavien 3 päivän ajan.  

Miten pääset mukaan?

Voit ilmoittautua ilmaiseksi mukaan kurssille alla olevan lomakkeen kautta. Kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin. Sen jälkeen LÄHETÄ!

Ensimmäinen materiaali kilahtaa sähköpostiisi jo muutamien minuuttien kuluttua ilmoittautumisestasi. Mikäli viestiä ei jostain syystä kuulu, tarkastathan roskapostikansion, sekä Tarjous-kansiot. 


Tervetuloa mukaan kurssille!

Virpi
Lupausten Portaat

ILMOITTAUDU MUKAAN ILMAISEKSI!
Marketing by