fbpx
elämänilo

Mitä jos voisit saada lisää iloa elämääsi helposti?

Tiesitkö, että voit  itse vaikuttaa siihen olotilaan, jossa olet juuri nyt? Voit tuntea iloa juuri nyt. 

Jos mielesi on maassa, maailma tuntuu kohtelevan sinua rankemmalla kädellä, eikä mikään luista, on sinun tehtäväsi tehdä muutos.

Tilannetta et välttämättä voi muuttaa, mutta voit muuttaa oman asenteesi. Voit valita sen, kuinka suhtaudut tilanteeseen ja mihin tunnetilaan haluat jäädä.

Kukaan muu ei tee sitä puolestasi.

Otan tähän esimerkin, niin saat helpommin kiinni mitä tarkoitan.

Ystäväsi tai työkaverisi sanoo sinulle jotakin, josta pahoitat mielesi. Jäät jumiin tähän tilanteeseen ja näihin sanoihin. Vatvot ystäväsi sanoja päivästä toiseen, viikkoja, jopa kuukausia pääsemättä juurikaan asiassa eteenpäin.

Mikäli et nosta kissaa pöydälle ja ota asiaa esille ystäväsi kanssa, et saa ikinä tietää, mitä ystäväsi oikeasti tarkoitti noilla sanoillaan. 

Sanoiko hän sanat ilkeyttään? Todennäköisesti ei.

Sanoiko hän ne ajattelematta sen enempää sitä, miten sanat voivat sinuun vaikuttaa. Todennäköisesti kyllä.

Todennäköisesti ystäväsi ei kuitenkaan tarkoituksella halunnut loukata sinua tai vaikeuttaa elämääsi.

voit-onnistua

Kun olet jäänyt jumiin negatiiviseen ajatukseen, et pääse asiassa eteenpäin. Asia muistuu mieleesi niin kauan kunnes pääset siitä irti.

Sama asia tapahtuu niin painonhallinnassa ja laihduttamisessa, kuin ylipäätään tavoitteiden saavuttamisessa ja onnistumisessa.

Kun jäät kiinni esimerkiksi painoosi, näet peilissä itsesi juuri sen näköisenä, kuin mielessäsi ajattelet. Vaikka todellisuudessa tilanne voi olla aivan toinen.

Olet varmaan lukenut ylipainoisista ihmisistä, jotka laihtuessaan reilusti näkevät kuitenkin itsensä edelleen ylipainoisina. Silti, vaikka vaatekoko olisi useita numeroita pienempi kuin ennen. Sama toistuu vaikka et olisi edes ylipainoinen.

Mielemme on varsin mielenkiintoinen. 

Voit vaikuttaa omilla ajatuksillasi siihen, miten suhtaudut asioihin ja miten päiväsi etenee.

Mikäli sisäinen puheesi itsellesi on, ettet tule kuitenkaan onnistumaan, et todennäköisesti tule onnistumaan. Et ainakaan helposti.

Kun käännät oman sisäisen puheesi itsellesi kannustavaksi, olet jo matkalla menestykseen. Käännä sisäinen puheesi sellaiseksi, että pystyt siihen ja onnistut. Näin onnistuminen huomattavasti todennäköisempää.

Älä jää kiinni negatiivisiin fiiliksiin, vaan muuta tietoisesti ajatuksesi.

Päätä olla iloinen juuri nyt. 

Mikäli odotat edelleen omaa onnistumistasi ja läpimurtoasi, niin tutustu Läpimurto onnistumiseen -kurssiin tästä linkistä.

Iloa päivääsi toivottaen💚
Virpi

Ps. Mikäli et vielä ole Lupausten Portaiden uutiskirjeen tilaaja, niin liittymällä mukaan lahjan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Lue lisää  tästä linkistä!

 

lahjaksi-vinkit-painonhallintaan

Kommentoi